Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(ESLAUDA @ 2009 11 26, 22:51)
Tikrai nenusivilsi  smile.gif

Zinau, turiu, bet tik viena is ju blush2.gif 865 spalvyte, grazi, tokia naturali ant lupu, toj foto kur idejot tokia ruda atrodo g.gif hmm...mano daugiau svelni rozine sakyciau. Dar vienas pavyzdys kaip foto internete neatitinka realaus vaizdo.
Anksciau naudojau YSL is Chanel, patiko, bet tikrai ne taip, kaip Guerlain. Ir kur as anksciau bunau... biggrin.gif
Atsakyti
gal galetu kas patart, gal kas nors bande si blizgiuka, ar ka duoda tas nude efektas doh.gif ir ka jis reiskia niekaip nesuprantu
user posted image
nezinau ar pirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 11 27, 11:06)
Zinau, turiu, bet tik viena is ju blush2.gif 865 spalvyte, grazi, tokia naturali ant lupu, toj foto kur idejot tokia ruda atrodo g.gif hmm...mano daugiau svelni rozine sakyciau. Dar vienas pavyzdys kaip foto internete neatitinka realaus vaizdo.
Anksciau naudojau YSL is Chanel, patiko, bet tikrai ne taip, kaip Guerlain. Ir kur as anksciau bunau... biggrin.gif

As esu turejus 860, 864, ir dar kazkoki svelnu ruzava. Visi patiko, bet galvoju gal vel isigyti 860 g.gif Patiko man jis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2009 11 27, 22:45)
gal galetu kas patart, gal kas nors bande si blizgiuka, ar ka duoda tas nude efektas doh.gif  ir ka jis reiskia niekaip nesuprantu

Pralinksmino klausimas biggrin.gif 'Nude efektas', tai reiskia, kad lupos kuno spalvos (gali but atspalvis labiau i orandzini, i rozini, i ruda, i balsva ir pan) padaromos (imetu apacioje kelias foto pvz). Tu atspalviu nude yra ne vienas. O butent sio tipo '3d les nudes' yra kelios spalvytes - kuri konkreciai domina?

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal kas esat bande BeYu firmos blizgiu? Kosmadoj pasidaziau, yra neblogu spalvyciu, idomu kaip ant lupu, ar ilgai islieka ir pan. Gal kas turit atsiliepimu?
user posted image
http://www.viply.de/...lswnttfw1_3.jpg
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 11 28, 17:05)
Gal kas esat bande BeYu firmos blizgiu? Kosmadoj pasidaziau, yra neblogu spalvyciu, idomu kaip ant lupu, ar ilgai islieka ir pan. Gal kas turit atsiliepimu?
user posted image
http://www.viply.de/...lswnttfw1_3.jpg

As turejau kelias spalvas bigsmile.gif Visai neblogi, spalvytes tokios pienines, ir laikesi visai neblogai bigsmile.gif Bet nesunaudojau iki galo, kazko man jie pabodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 11 26, 21:18)
drinks_cheers.gif  Man irgi neislieka jie ilgai ...

O man puikiai išlieka ir puikiai laikėsi.. Gal jūs kitaip tepate g.gif Man šios serijos Dior buvo patys geriausi blizgiai, ką galėjo pasiūlyti Dior. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 12 01, 11:14)
O man puikiai išlieka ir puikiai laikėsi.. Gal jūs kitaip tepate g.gif Man šios serijos Dior buvo patys geriausi blizgiai, ką galėjo pasiūlyti Dior. g.gif

o man ir sitie visai patiko smile.gif
Atsakyti
O kaip laiko Mac Dazzleglass blizgiai? Ziemai tinkami? Uzsisakiau viena Internationalist spalvyte, dabar laukiu, tik nesu nieko is Mac turejusi. Bet internete foto begalo graziai ant lupu atrodo sie blizgiai smile.gif
user posted image
Randu tik tokia g.gif
user posted image
Pirmas kaireje
user posted image
Sitoj foto viduryje 4u.gif
Man labai patiko si spalva, ziuresim kaip realiai atrodys, ilgai ieskojau rausvo blizgio su melsvais rezuciais wub.gif
O ant lupu tos foto nerandu verysad.gif Ten taip gavosi, kad ieskojau vienos dior blizgio spalvytes, ir buvau netycia aptikusi sia, tai labai susizavejau ir nupirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 12 02, 12:04)
O kaip laiko Mac Dazzleglass blizgiai? Ziemai tinkami? Uzsisakiau viena Internationalist spalvyte, dabar laukiu, tik nesu nieko is Mac turejusi. Bet internete foto begalo graziai ant lupu atrodo sie blizgiai smile.gif
user posted image

Jie ypatingai lipnus, todel gerai laikos, bet jei plaukai ilgesni, tai patarciau nesiot susirisus, nes limpa prie lupu nerealiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 12 02, 14:55)
Jie ypatingai lipnus, todel gerai laikos, bet jei plaukai ilgesni, tai patarciau nesiot susirisus, nes limpa prie lupu nerealiai biggrin.gif

o ar yra blizgesių, prie kurių plaukai nelimpa doh.gif daugiausia jais dažausi, bet ir nekenčiu kartu-vėjui papūtus, galvą pakraipius limpa. net kol vaiką prisegu autokėdutėj, nusivalo viskas į plaukus doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2009 12 02, 14:32)
o ar yra blizgesių, prie kurių plaukai nelimpa  doh.gif daugiausia jais dažausi, bet ir nekenčiu kartu-vėjui papūtus, galvą pakraipius limpa. net kol vaiką prisegu autokėdutėj, nusivalo viskas į plaukus  doh.gif  cool.gif

Yra, tik jie nelaiko visai, dazniausiai skysti kaip vandenukas dry.gif MAC blizgiai yra ypac lipnus lyginant su kitais.
Atsakyti