Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(F_A @ 2009 11 26, 10:26)
Watershine labai faina persiko spalva Nr. 420 Apricot freeze ir pasteline rozine Nr. 505 Rose petal 4u.gif

Dėkui labai smile.gif

QUOTE(Akvilexxx @ 2009 11 26, 13:44)
Mergaitės, o kiek pas mus kainuoja Guerlain KissKiss  g.gif žiūrinėju sephora.com bet kažkaip ten brangokai gaunas 29$ doh.gif

89 Lt, man gaila buvo tiek kažkaip
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 11 26, 10:26)
Watershine labai faina persiko spalva Nr. 420 Apricot freeze ir pasteline rozine Nr. 505 Rose petal 4u.gif

4u.gif aciu ! reiks uzmest aki ir i maybelline.

Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 26, 19:04)
89 Lt, man gaila buvo tiek kažkaip

bet jie tikrai verti savo kainos smile.gif superiniai blizgiai
Atsakyti
as pirkau duty free 3 vienoi pakuotei, tai buvo 860,820 ir pienines ruzavos spalvos nepamenu numeriuko, tai tas ruzavas ir 860 labai superiniai, o 820 nors ir atrodo ryshkiai, bet ant lupu labai permatoma spalvyte.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 26, 19:09)

Aš ir nesakau, kad neverti, dar ir kaip verti, bet tą dieną aš pagailėjau tiek pinigų, juolab kad dar ir nemažai turiu tų blizgių

QUOTE(Babystar @ 2009 11 26, 19:12)
as pirkau duty free 3 vienoi pakuotei, tai buvo 860,820 ir pienines ruzavos spalvos nepamenu numeriuko, tai tas ruzavas ir 860 labai superiniai, o 820 nors ir atrodo ryshkiai, bet ant lupu labai permatoma spalvyte.... g.gif

O kiek duty free kainuoja? Ir ar kauno oro uoste galima nusipirkt? jau klausiau anksčiau, bet tu man neatsakei
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 26, 18:19)
Aš ir nesakau, kad neverti, dar ir kaip verti, bet tą dieną aš pagailėjau tiek pinigų, juolab kad dar ir nemažai turiu tų blizgių
O kiek duty free kainuoja? Ir ar kauno oro uoste galima nusipirkt? jau klausiau anksčiau, bet tu man neatsakei

taip as machiau, tesiog galvojau kad pastebesi, as aukschiau rashiau kad nepamenu nes pirkau kelis daiktus blush2.gif manau kad galetu buti Kaune nes Vilniuje buvo, ir kosmetikos kainos vienodos visuose oro uostose kuriuose buvau, arba skyriasi keliais eurais ax.gif
dabar pagalvojau, pamenu kad dioro 5iu lupd. rinkinukas kainuoja apie 55eur, tai visi tokio tipo rinkiniai(guerlain tame tarpe) kainuoja nuo 50 iki 60eur mzd.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babystar: 26 lapkričio 2009 - 19:52
QUOTE(Babystar @ 2009 11 26, 20:31)
taip as machiau, tesiog galvojau kad pastebesi, as aukschiau rashiau kad nepamenu nes pirkau kelis daiktus blush2.gif  manau kad galetu buti Kaune nes Vilniuje buvo, ir kosmetikos kainos vienodos visuose oro uostose kuriuose buvau, arba skyriasi keliais eurais ax.gif
dabar pagalvojau, pamenu kad dioro 5iu lupd. rinkinukas kainuoja apie 55eur, tai visi tokio tipo rinkiniai(guerlain tame tarpe) kainuoja nuo 50 iki 60eur mzd.... doh.gif

Aš matai jau morališkai ruošiuos tam apsipirkimui, nes kovo mėn skrisiu į belgiją, nu mes ten leisimės frankfurto oro uoste, tai jaučiu grįžtant reikės pirkt vokietijoj, ten turėtų pasirinkimas didesnis būt, ir gal kainos net palankesnės ax.gif reikės daug eurų prisidėt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O gal kuri pasidalins atsiliepimais apie Dior Addict Ultra-Gloss Reflect blizgius?
user posted image
Ar verti demesio.... ax.gif Nusiziurejau viena labai grazia spalva bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 26, 19:09)

Pritariu, mano vieni mylimiausiu bigsmile.gif

QUOTE(Babystar @ 2009 11 26, 19:12)

As turiu 868, tai nors atrodo ryskokas, bet ant lupu visai perregimas, tik veidrodinis melsvumas lieka wub.gif

QUOTE(savita1 @ 2009 11 26, 22:08)
O gal kuri pasidalins atsiliepimais apie Dior Addict Ultra-Gloss Reflect blizgius?
user posted image

Man nepatinka Dior, nes po 15min. jau nelieka ant lupu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 11 26, 21:08)

QUOTE(ESLAUDA @ 2009 11 26, 21:15)

Man nepatinka Dior, nes po 15min. jau nelieka ant lupu  unsure.gif

drinks_cheers.gif Man irgi neislieka jie ilgai ...

Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 11 26, 22:15)
Pritariu, mano vieni mylimiausiu  bigsmile.gif
As turiu 868, tai nors atrodo ryskokas, bet ant lupu visai perregimas, tik veidrodinis melsvumas lieka  wub.gif
Man nepatinka Dior, nes po 15min. jau nelieka ant lupu  unsure.gif

868 tai cia kazkokia opal spalvyte, jeigu nieko nemaisau blush2.gif
Dior nelaiko-tai ir nereikia tada man ju irnesakyk.gif Imsiu Guerlain.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 11 26, 22:37)
868 tai cia kazkokia opal spalvyte, jeigu nieko nemaisau blush2.gif
Dior nelaiko-tai ir nereikia tada man ju irnesakyk.gif Imsiu Guerlain.

Tikrai nenusivilsi smile.gif
Mano toks -
user posted image
Atsakyti
Bandziau Guerlain Nr. 820 ant savo lupu nufotkint, bet nulis sansu, nieko nesimato doh.gif Prisiminiau uzsitepus dar viena priezasti, kodel ji retai naudoju - ilgiau su juo pabuvus man blizguciai susibega i lupu rauksleles dry.gif
Atsakyti