QUOTE(savita1 @ 2009 11 23, 12:52)
Gal pasakysit Guerlain blizgiu numeriukus, ipatingai domina tie du kur salia YSL... :: Ir koks ten blizgis paguldytas virs ju? ::
Tas balsvas Guerlain yra nr. 800, o kitu numeriukus veliau pasakysiu, neturiu po ranka. Virs Guerlain yra Sally Hansen blizgis , apie kuri neseniai atsiliepima rasiau - Sally Hansen Smile brightening lip treatment gloss, spalva Gleaming. Kaip blizgis jis man neypatingai patinka, bet lupas sutvarko nuo visokiu serpetojimu ir skilinejimu tiesiog puikiai
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 23, 17:49)
jau lancome grožis turiu panašios spalvos, bet kitokį blizgį. O kokios spalvos čia pas tave maybelline watershine?
Parasysiu veliau, i vakara
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 11 23, 18:02)
F_A mane ir domina numeriukai :: ir ar tas blizgis prie YSL labai ryškus ružavas nat lūpų gaunasi
Tas Guerlain blizgis, kur salia YSL, ant lupu gaunasi pakankamai ryskus ir su daug blizguciu. Kazkaip retokai ji naudoju Numerius paziuresiu veliau
QUOTE(ingira @ 2009 11 24, 03:20)
F_A, matau turi GOSH Cool Lip Jam, kaip jis tau?
turejau labai grazia spalva, bet jo konsistencija keista, sunkiai ant lupu tepes ir nesilaike, lyg blogo galiojimo butu
turejau labai grazia spalva, bet jo konsistencija keista, sunkiai ant lupu tepes ir nesilaike, lyg blogo galiojimo butu
Kaip ir sakiau, prasoviau su spalva O del konsistencijos ir kitu dalyku, tai man nepatinka, kad jis tubeleje, turiu nesiotis su savim teptuka, kai esu juo pasidaziusi, nes is tubeles dazytis man nepatinka. Jis tirstas ir labai lipnus, man laikosi tikrai neblogai, bet prie jo absoliuciai viskas limpa - plaukai, salikai, maistas...