Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 24, 17:40)
tai jau tada reikia ant rankos pasibandyt prieš perkant  doh.gif  nes šiaip žinant kokios spalvos tinka galima būtų ir pažiūrėjus į buteliuko spalvą spręst, o panašu kad čia ne toks atvejis  smile.gif  nes lorealio kažkaip nelabai turėjus, nebent labai seniai, todėl ir klausiu, dėkui labai  ax.gif  4u.gif

deja ant rankos visi blizgiai atrodo ryshkiau, jai lupytes patepti skysta pudrytes priesh tepant blizgi, bus kaip ant rankos tongue.gif
o ant lupu ne visada gali pabandyti schmoll.gif reikia tada spec. shvariom lupom eiti i parda.... tongue.gif ir dar lorealio minusas vienas, jai blizgis su blizguchiais, jie jauchiasi kaip smulkios daleles ant lupu, bent jau tas kuris pas mane jauchiasi............ g.gif bet jo labai idomi spalva, su perlamutriniu koraliniu blizguchiu atspalviu, nuotraukoi jo visiskai nesimato.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babystar: 24 lapkričio 2009 - 17:46
QUOTE(Babystar @ 2009 11 24, 18:45)
deja ant rankos visi blizgiai atrodo ryshkiau, jai lupytes patepti skysta pudrytes priesh tepant blizgi, bus kaip ant rankos tongue.gif
o ant lupu ne visada gali pabandyti  schmoll.gif  reikia tada spec. shvariom lupom eiti i parda.... tongue.gif  ir dar lorealio minusas vienas, jai blizgis su blizguchiais, jie jauchiasi kaip smulkios daleles  ant lupu, bent jau tas kuris pas mane jauchiasi............ g.gif bet jo labai idomi spalva, su perlamutriniu koraliniu blizguchiu atspalviu,  nuotraukoi jo visiskai nesimato.... doh.gif

Žinau tą, aš iš viso savo ranka negaliu pasitikėt, nes mano lūpos raudonos tokios labai, prižiūriu aš jas labai, tai visi blizgiai gražiai atrodo, ypač patinka lancome blizgis, iš limituoto senesnio leidimo, net nežinau kada jis buvo, toks kamštelis su blizgučiais ax.gif tai labai gražų blizgėjimą duoda, netirštas, tai užtat ir ant lūpų smagiai jaučias wub.gif blizgučių yra, bet nesijaučia ant lūpų ax.gif o lorealio tai kiek žinau tirštokas ane? blush2.gif jau planuoju lorealio glam shine diamant rožinį pirkt kai atšils orai, nes bijau, kad pasausint gali, nors tam reikalui dažniausiai naudoju balzamą prieš, bet ir taip turiu pilna tų blizgesių, tik tepkis ir tepkis biggrin.gif
Atsakyti
o kazin ar CLARINS ne grazesne 02 aoricot shimmer spalvyte:
http://www.lookfanta...ot-shimmer.html?
Idomu kaip sis atrodo ant lupu.
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 11 24, 20:14)

senai jau ziuriu ti ta blizguti, gal zinot kiek jis kainuoja kristianoje?
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2009 11 24, 20:16)
senai jau ziuriu ti ta blizguti, gal zinot kiek jis kainuoja kristianoje?

Oi nežinau, reikės varyt pažiūrėt, jau senokai Kristutėj buvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 11 24, 19:14)

nzn, nebandziau niekad, manau bus dar labiau permatomas g.gif o gal ir ne smile.gif
kiek kainuoja nepasakysiu, perku ji duty free kartu su dar keliais daikchiukais... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babystar: 24 lapkričio 2009 - 19:55
QUOTE(Gelaite @ 2009 11 24, 20:14)

manau abu atspalviai butu grazus: ir pink ir apricot smile.gif

Babystar, o kiek jie kainuoja Duty Free?

nes nzn kur labiau apsimoka pirkt: siustis is lookfantastic, ten jie 13 svaru + 3.75 siuntimas i LT (tiesa, dabar ten nuolaida -2 svarai) tai gaunas apie 57 lt.

arba pirkti Krisitianoj ar prasyt kad kas parveztu is Duty Free g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 24 lapkričio 2009 - 19:59
QUOTE(Babystar @ 2009 11 24, 20:53)
nzn, nebandziau niekad, manau bus dar labiau permatomas g.gif  o gal ir ne smile.gif
kiek kainuoja nepasakysiu, perku ji duty free kartu su dar keliais daikchiukais... ax.gif

šiaip tarp kitko, o kiek duty free kainuoja, ir ar kauno oro uoste yra? ax.gif
Atsakyti
Man irgi labai patinka clarins lip perfector, turiu spalvytes 02 ir 03 drinks_cheers.gif
Atsakyti
Uzsisakiau is Braskiu clarins blizgi 01 clap.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2009 11 24, 21:50)

Kiek sumokejai? bigsmile.gif man jie tokie faini.. wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2009 11 24, 21:50)

kazkaip nepasitikiu braskem... unsure.gif gavusi is ju nelabai kokybiska Hypnose tusha.

lookfantastic nors ir neturi nemokamo siuntimo i LT bet iki siol nenuvyle smile.gif

braskese blizgis kainuoja 21$ ~ 49 lt

Atsakyti