Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(savita1 @ 2009 11 24, 13:05)

kaip tau beaut rush ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2009 11 24, 16:14)
clarins  - instant light natural lip perfector, spalvyte 01, ruzava - lengvai perregima, laikosi gerai, shvelnus, kvepia  wub.gif  jau antras mano tiubelis 4u.gif kol ji gamins tol pirksiu thumbup.gif
guerlain  - numeriukas 860, ruzavas su perlamutriniu fuksijos shvytejimu...kitaip neaprasysi, shvytejimo nuotraukoi nesimato...laikosi gerai, lengvai perregimas, kvepia wub.gif
VS - beveik perregimas visai, truputi pienines ruzavos spalvytes yra...bet labai mazai, laikosi super, lipnus, skonis ir kvapas nerealus wub.gif
veliau ikelsiu nuotraukytes mirksiukas.gif

O VS blizio spalvos pavadinimas koks? Is foto panasi spalvyte i Clarins ax.gif
Atsakyti
labai aciu visoms uz atsakymus apie Clarins blizgi smile.gif

tikrai, kaip ViShy rase, spalva labai grazi, o dar kai paskaiciau atsiliepimus.... bigsmile.gif itrauktas i noru sarasha biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 11 24, 15:58)
O VS blizio spalvos pavadinimas koks? Is foto panasi spalvyte i Clarins ax.gif

VS-I love candy
CLARINS-01
GUERLAIN kiss kiss-860
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babystar: 24 lapkričio 2009 - 16:55
QUOTE(Babystar @ 2009 11 24, 17:39)
pav. I love candy, spalvos skirtingos, VS beveik permatomas, ikelsiu nuotraukas paziuresit 4u.gif

geras, kaip tik norejau paprasyt nuotraukos smile.gif Aciu !! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 24 lapkričio 2009 - 16:56
QUOTE(lisik @ 2009 11 24, 16:55)
geras, kaip tik norejau paprasyt nuotraukos smile.gif Aciu !!  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2009 11 24, 17:39)
VS-I love candy
CLARINS-01
GUERLAIN kiss kiss-860
user posted image

Guerlain labai graziai atrodo bigsmile.gif O tas perlamutras ne melsvo atspalvio?
Kazkada ziurejau viena is ju blizgi toki svelniai ruzava su melsvu blizgesiu, neisidemejau numeriuko, o dabar neturiu galimybes pasiziureti, o taip man norisi ji isigyti internetu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 11 24, 17:00)
Guerlain labai graziai atrodo bigsmile.gif O tas perlamutras ne melsvo atspalvio?
Kazkada ziurejau viena is ju blizgi toki svelniai ruzava su melsvu blizgesiu, neisidemejau numeriuko, o dabar neturiu galimybes pasiziureti, o taip man norisi ji isigyti internetu... rolleyes.gif

ne ten toks shvelnios fuksijos perlamuro atspalvis, ne melynas tikrai, spalvyte labai grazi, nuotraukoi vistiek nesimato taip kaip realiai..... schmoll.gif
Atsakyti
Clarins ir Guerlain atrodo thumbup.gif Reikes ir man to Clarins'o biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2009 11 24, 00:40)
cia mano jai galima pavadinti kolekcija 4u.gif 

Babystar labai šauni kolekcija, visi patinka, na apie YSL patyliu, nes man asmeniškai jie nepatinka, spalvos superinės, bet kvapas ir skonis doh.gif kaip tau loreal glam shine blizgiai? galiu pagirt, kad guerlain pasakiška spalva wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 24 lapkričio 2009 - 17:40
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 24, 17:15)
Babystar labai šauni kolekcija, visi patinka, na apie YSL patyliu, nes man asmeniškai jie nepatinka, spalvos superinės, bet kvapas ir skonis  doh.gif  kaip tau loreal glam shine blizgiai? galiu pagirt, kad guerlain pasakiška spalva  wub.gif

aciu blush2.gif del YSL sutinku kad jie ne super ax.gif
loreal apskritai neblogi... nera taip kad ziauriai skirtusi nuo brangiu blizgiu, tik labiau perregiami negu noretusi, buteliuko spalva visishkai neatitinka to kas vidui doh.gif na ir laikosi panashiai kaip YSL tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2009 11 24, 18:27)
aciu blush2.gif  del YSL sutinku kad jie ne super ax.gif
loreal apskritai neblogi... nera taip kad ziauriai skirtusi nuo brangiu blizgiu, tik labiau perregiami negu noretusi, buteliuko spalva visishkai neatitinka to kas vidui doh.gif  na ir laikosi panashiai kaip YSL tongue.gif

tai jau tada reikia ant rankos pasibandyt prieš perkant doh.gif nes šiaip žinant kokios spalvos tinka galima būtų ir pažiūrėjus į buteliuko spalvą spręst, o panašu kad čia ne toks atvejis smile.gif nes lorealio kažkaip nelabai turėjus, nebent labai seniai, todėl ir klausiu, dėkui labai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 24 lapkričio 2009 - 17:40