Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 23, 19:19)
shopingas tokį turi  mirksiukas.gif

baltai pavydziu smile.gif pati nors ir labai gundausi kol kas gal nepirksiu, nes ir taip turiu daug, o ir nekasdien naudoju....

bet guerlain Kiss Kiss yra kaip kazkas pasake pora postu atgal "blizgiu blizgiai" (zinau, ten buvo apie YSL). YSL lbai geri, bet Guerlain dar geresni.

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 23, 19:49)
baltai pavydziu smile.gif  pati nors ir labai gundausi  kol kas gal nepirksiu, nes ir taip turiu daug, o ir nekasdien naudoju....

bet guerlain Kiss Kiss yra kaip kazkas pasake pora postu atgal "blizgiu blizgiai" (zinau, ten buvo apie YSL).  YSL lbai geri, bet Guerlain dar geresni.

YSL man ant lūpų labai gražiai atrodo, bet kaip sakiau vien dėl kvapo nepatinka man jie schmoll.gif o guerlain ir spalva, ir spindesys, ir blizgučiai, ir kvapas tiesiog thumbup.gif wub.gif man jis irgi pats pačiausias, reikės nusipirkt, greitu laiku, aišku naivu tikėtis, kad kokia akcija kristutėj bus g.gif na bet gal kalėdoms, jei ką, tai po naujų nuvažiuosiu į kauną ir papirksiu rožinį, nes labai labai patiko wub.gif
Atsakyti
o man YSL labiau patinka negu Guerlain, nors G. laikosi geriau... ax.gif
cia mano jai galima pavadinti kolekcija 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2009 11 24, 00:40)

o kas cia per Clarins blizgis? gal galima butu apie ji placiau? koks spalvos numeris ir ar patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2009 11 23, 23:40)

O mane labai domina Victoria Secret blizgesiukas?Kaip laikos?ar spalva pigmentuota ar tiesiog perregima? 4u.gif
Atsakyti
F_A, matau turi GOSH Cool Lip Jam, kaip jis tau?
turejau labai grazia spalva, bet jo konsistencija keista, sunkiai ant lupu tepes ir nesilaike, lyg blogo galiojimo butu
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 24, 01:36)
o kas cia per Clarins blizgis? gal galima butu apie ji placiau? koks spalvos numeris ir ar patinka  smile.gif

Mane irgi tas Clarins domina, nes spalvyte grazi atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2009 11 24, 00:40)
user posted image

Guerlain cia gal 860 spalvyte? Kaip ziuri ant lupu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 21, 21:50)
Ateinu pasipasakot apie naujausia pirkini - Guerlain 'kiss kiss' glizgi, spalvyte '807 perle de lune' (svelni pienine su blizguciais). Ant lupyciu uztepus gaunasi pienine/kremine spalvyte (svelniai pabalina lupytes) su auksiniais blizguciais. Man patinka visai. Tiksliau tik uztepus gal kazkiek nusivyliau, bet kai dabar susistovejo spalvyte, tai labai svelni sexy spalvyte  wub.gif Prie kokio juodo duminio makiazo gerai turetu atrodyt  thumbup.gif
(foto is interneto)
user posted image
user posted image

visai fainas atrodo smile.gif O kokia jo kaina? Noreciau tokio. Jei kartais nebepatiktu, perpirkciau galbut pasibandyt:mirksiukas:
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 24, 02:36)
o kas cia per Clarins blizgis? gal galima butu apie ji placiau? koks spalvos numeris ir ar patinka  smile.gif

ne manes klause,bet pasisakysiu biggrin.gif as pati jo neturiu,bet va pussesere sy naudoja,tai sake is kiek turejusi,pats geriausias ir neiuzka nekeistu i joki kita biggrin.gif paciai teko tik pabandyti,tai tikrai labai malonus ant lupu ir laiko gerai,reiks ir man kada gal toki isigyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 24, 01:36)

clarins - instant light natural lip perfector, spalvyte 01, ruzava - lengvai perregima, laikosi gerai, shvelnus, kvepia wub.gif jau antras mano tiubelis 4u.gif kol ji gamins tol pirksiu thumbup.gif
guerlain - numeriukas 860, ruzavas su perlamutriniu fuksijos shvytejimu...kitaip neaprasysi, shvytejimo nuotraukoi nesimato...laikosi gerai, lengvai perregimas, kvepia wub.gif
VS - beveik perregimas visai, truputi pienines ruzavos spalvytes yra...bet labai mazai, laikosi super, lipnus, skonis ir kvapas nerealus wub.gif
veliau ikelsiu nuotraukytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babystar: 24 lapkričio 2009 - 15:20
QUOTE(Gelaite @ 2009 11 24, 15:08)
visai fainas atrodo smile.gif O kokia jo kaina? Noreciau tokio. Jei kartais nebepatiktu, perpirkciau galbut pasibandyt:mirksiukas:

Tik pasitepus kaip ir nusivyliau kazkiek - jau galvojau teks grazint i parduotuve ar pardavinet, bet paskui kai apsistovejo isimylejau ji wub.gif O kaina tokia pat kaip ir paprastu Guerlain 'kiss kiss' ($29, nezinau kiek litais LT jis). Siaip juk turetu but ir LT kai pasirodys kalediniai meteoritai.
Atsakyti