Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(F_A @ 2009 11 22, 23:38)
Maniskis YSL Nr. 11, sampaninio atspalvio 4u.gif Skonis man visai nieko, bet kad sausina jis man lupas ir dienos pabaigoj blizguciu visur ant smakro randu doh.gif

As tai ant saliko kartais randu biggrin.gif

Man nesausina YSL unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 11 22, 23:38)
Maniskis YSL Nr. 11, sampaninio atspalvio 4u.gif Skonis man visai nieko, bet kad sausina jis man lupas ir dienos pabaigoj blizguciu visur ant smakro randu doh.gif

Taip pat turiu YSL, tik Nr.10 4u.gif blizgučių neprikrentą, bet tikrai daugiau nepirksiu schmoll.gif nelimpa man niekas iš YSL, nei kvepiantis tušas, niekas schmoll.gif
va toks 4u.gif
user posted image
Dabar turiu dar ir Dior Lip Maximizer, kaip maloniai šaldo, o bet kuris blizgis atrodo nerealiai gražiai ant lūpų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(F_A @ 2009 11 22, 23:04)
Hm, o jo atspalvis violetinis gyvai?

Va maniskiai:
user posted image

F A Guerlain nerealių atspalvių, man jau jų reikia biggrin.gif nors turiu kalną blizgių, na netokį didelį, bet saviškių nedamušu niekaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 22 lapkričio 2009 - 23:16

Va maniskiai:
user posted image

as kaip paziuriu i visu jusu kolekcijas tai silpna pasidaro (geraja prasme) jus ju tiek daug turit, o man net geda pasakyt turiu tik du blizgius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 22, 11:10)
man jie iš viso gražiausiai ant lūpų atrodo kiek esu bandžius, nu superiniai  ax.gif  jaučiu gražiausia spalva man šita:
user posted image
ant lūpų labai gerai atrodo, spindesys nepakartojamas, bet jūs ir pačios žinot guerlain efektą  biggrin.gif 
taip pat YSL bandžiau panašų blizgį, tai labai gražiai ant lūpų atrodė, bet man skonis baisiai nepatiko  doh.gif  chanel irgi fainas, bet guerlain man didesnį įspūdį paliko  ax.gif

O koks sios spalvos numeris? Graziai atrodo 4u.gif
As taip pat prisidedu prie pagyru Guerlain blizgiams, visai nesenei isigijau ir tikrai patiko, ir spalva ir kvapas ir pati konsistencija (turiu 865 spalvyte) anksciau naudojau YSL ir Chanel, bet dabar tikrai zinau kad toliau pirksiu tik Guerlain blizgius 4u.gif
Papildyta:

Va maniskiai:
user posted image

Gal pasakysit Guerlain blizgiu numeriukus, ipatingai domina tie du kur salia YSL... ax.gif Ir koks ten blizgis paguldytas virs ju? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 23 lapkričio 2009 - 12:54
QUOTE(F_A @ 2009 11 22, 22:04)
Va maniskiai:

Visi labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 11 23, 00:04)

Va maniskiai:
user posted image

Graži kolekcija wub.gif
Atsakyti
[quote=Gretuteka,2009 11 23, 00:14]
Taip pat turiu YSL, tik Nr.10 4u.gif blizgučių neprikrentą, bet tikrai daugiau nepirksiu schmoll.gif nelimpa man niekas iš YSL, nei kvepiantis tušas, niekas schmoll.gif
va toks 4u.gif
user posted image
Man sis YSL NR.10 yra blizgiu blizgis! Seksualiausias rezultatas wub.gif Ir blizguciai nekrenta ir sis kaip tik visiskai nesausina, ir skonis thumbup.gif
Atsakyti
As si ir turiu,bet skonis schmoll.gif
Del sexualiausio irgi nera numero uno biggrin.gif
Atsakyti
Va maniskiai:

jau lancome grožis wub.gif turiu panašios spalvos, bet kitokį blizgį. O kokios spalvos čia pas tave maybelline watershine? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 11 23, 12:52)

Gal pasakysit Guerlain blizgiu numeriukus, ipatingai domina tie du kur salia YSL... ax.gif Ir koks ten blizgis paguldytas virs ju? 4u.gif

F_A mane ir domina numeriukai blush2.gif ir ar tas blizgis prie YSL labai ryškus ružavas nat lūpų gaunasi g.gif
Atsakyti
F_A, superine kolekcija ! thumbup.gif

ypac grazios guerlain spalvos bigsmile.gif

as labai noreciau sviesiausio (shampano spalvos) guerlain blizgio is siu metu Kaledines kolekcijos... (tas su neriniais)

nerealiai grazu.
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 23, 19:10)
as labai noreciau sviesiausio (shampano spalvos) guerlain blizgio is siu metu Kaledines kolekcijos... (tas su neriniais)

nerealiai grazu.

shopingas tokį turi mirksiukas.gif
Atsakyti