Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Eveliina @ 2009 11 22, 18:35)
grazi kolekcija, o kaip tau revlon blizgiai? ir kas ten toks pirmas is desines?  4u.gif

Man Revlon visai patinka - siaip buvo akcija 2 uz 1 kaina, tai uztai abi spalvytes ir paemiau. Esu seniau turejus, tai buvo geri atsiminimai. Tiesa, seniau turejau tokia pat spalvyte kaip cia ir ryskesne, bet realiai jie labai svelnu atspalvi ant lupu duoda. Man patinka, kad gerai laiko, graziai atrodo ir svarbiausia nesausina lupyciu thumbup.gif

Is desines pirmas yra Maybelline 'color sensational' (kaip suprantu naujausia Maybelline kolekcija) - nezinau kodel bet ant pacio blizgio nera jokiu uzrasu, isskyrus apacioje.

QUOTE(amber123 @ 2009 11 22, 19:04)
blink.gif  blink.gif eik tu sau.. kaip fainai  wub.gif kokios grazios Revlon spalvytes  wub.gif as ir turiu bet ruzava tokia..  wub.gif  thumbup.gif

Revlon siaip abu vienodi - tik idomiai buvo kai pirkau: paemiau viena permatoma su blizguciais, kita svelniai rozine su blizguciais, o numeriukai ant abieju vienodi biggrin.gif Ta is kaires buvus bespalve, bet jau dabar svelnia persikine spalvyte igavo, nes megstu ant lupdazio kartais uzdazyt.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 22, 19:27)
Revlon siaip abu vienodi - tik idomiai buvo kai pirkau: paemiau viena permatoma su blizguciais, kita svelniai rozine su blizguciais, o numeriukai ant abieju vienodi  biggrin.gif Ta is kaires buvus bespalve, bet jau dabar svelnia persikine spalvyte igavo, nes megstu ant lupdazio kartais uzdazyt....  ax.gif

Simpampulkos man jie.. wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 22, 18:02)
Man isvis YSL kazkaip neprilimpa kosmetinej - vis bandau ka atrast sios firmos, bet ne ir viskas... Tai dabar jau nebesistengiu.... YSL blizgis man ant lupu irgi skoniu nepatinka, o priklausomai nuo spalvos ir nelabai graziai uzsitepa...  ax.gif

Guerlain patinka, bet nelabai taupus ir nebeiskrapstau jau kai dar visai nemazai buna like... na kaip ir dvigubas netaupumas gaunasi smile.gif Bet manm viena is isimintiniausiu spalvu buvo balta (atrodo nr800).

Imetu savo blizgiu kolekcija - kolkas daugiau pirkt nezadu - reikia rimtai siu isnaudojimu uzsiimt.  biggrin.gif
user posted image

Man irgi tas pats, dėl to ir nesusigundžiau, vien dėl skonio doh.gif
WoW, shopingas, kokia kolekcija, man dar tolokai, nors ir nemažai turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 22, 17:02)
Man isvis YSL kazkaip neprilimpa kosmetinej - vis bandau ka atrast sios firmos, bet ne ir viskas... Tai dabar jau nebesistengiu.... YSL blizgis man ant lupu irgi skoniu nepatinka, o priklausomai nuo spalvos ir nelabai graziai uzsitepa...  ax.gif

Guerlain patinka, bet nelabai taupus ir nebeiskrapstau jau kai dar visai nemazai buna like... na kaip ir dvigubas netaupumas gaunasi smile.gif Bet manm viena is isimintiniausiu spalvu buvo balta (atrodo nr800).

Imetu savo blizgiu kolekcija - kolkas daugiau pirkt nezadu - reikia rimtai siu isnaudojimu uzsiimt.  biggrin.gif
user posted image

Is YSL blizgiu turiu 1 ir man jo per akis, daugiau nepirksiu unsure.gif

800 numeriuka KissKiss turiu, superinis! thumbup.gif Primena kazkiek Chanel Galactic rolleyes.gif

Kokiu spalvu graziu matau bigsmile.gif Koks numeriukas to MAC blizgio, kur atspalvis i violetine?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 11 22, 22:35)
Koks numeriukas to MAC blizgio, kur atspalvis i violetine?

'Nico AA8' - bet reikia plonai tept, nes daugiau uztepus per tamsios lupytes gaunasi... Is pradziu vis padaugindavau jo, tai nepatiko, bet kai igudau mazai uztept, tai viskas gerai. Bet antrakart nepirkciau...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 22, 21:40)
'Nico AA8' - bet reikia plonai tept, nes daugiau uztepus per tamsios lupytes gaunasi... Is pradziu vis padaugindavau jo, tai nepatiko, bet kai igudau mazai uztept, tai viskas gerai. Bet antrakart nepirkciau...

Hm, o jo atspalvis violetinis gyvai?

Va maniskiai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 11 22, 23:04)
Va maniskiai:

Tas pirmas is kaires koks fainas.. pieninis toks wub.gif thumbup.gif man tas Galactic Chanel tai nepatiko..atidaviau draugei.. unsure.gif kazkaip jis ant mano lupu dingdavo kazkur doh.gif p.s. visi labai grazus wub.gif
Atsakyti
F A super duper ir taviskiai thumbup.gif man ilgesys dabar YSL verysad.gif bet 90 lt tai aj... mirksiukas.gif
o tas gosh ten permatomas?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 11 22, 23:04)
Hm, o jo atspalvis violetinis gyvai?

Aha, toks violetinis tamsus su daug daug blizguciu. Man alyviniai, violetiniai svelniai tinka, bet tamsus per rysku dienai prie sviesios odos....

Kas pas jus per blizgis paciam viduryje (baltas, salia Guerlain melynojo)? O Maybelline kaip pasiilgus (berods 6nr) - nerealiai tinkantis ir patinkantis man atspalvis buvo, bet jo (tiksliau tos serijos isvis nebera blizgiu) JAV nera sad.gif O is LT siustis, tai kaina gausis kosmine...
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 11 22, 22:12)
Tas pirmas is kaires koks fainas.. pieninis toks  wub.gif  thumbup.gif man tas Galactic Chanel tai nepatiko..atidaviau draugei..  unsure.gif kazkaip jis ant mano lupu dingdavo kazkur  doh.gif p.s. visi labai grazus  wub.gif

Ten "pieninis" Lancome nr. 340, labai grazus ant lupu ax.gif Galactic'as mano pas sese iskeliavo, jai patiko ir tiko biggrin.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 11 22, 22:15)
F A super duper ir taviskiai  thumbup.gif man ilgesys dabar YSL  verysad.gif  bet 90 lt tai aj... mirksiukas.gif
o tas gosh ten permatomas?

Gosh ten yra nr. 100 - permatomas su ziauriai ryskiu violetiniu atspalviu doh.gif Prasoviau su juo biski, reikejo imti su roziniu atspalviu. Sita blizgi naudoju retai, nes rekiantis ziauriai, o atrode toks "nekaltas" biggrin.gif

QUOTE(shopingas @ 2009 11 22, 22:19)
Kas pas jus per blizgis paciam viduryje (baltas, salia Guerlain melynojo)? O Maybelline kaip pasiilgus (berods 6nr) - nerealiai tinkantis ir patinkantis man atspalvis buvo, bet jo (tiksliau tos serijos isvis nebera blizgiu) JAV nera sad.gif O is LT siustis, tai kaina gausis kosmine...

Tas baltas yra blizgis-balzamas is MF ilgalaikio blizgio komplekto - salia to balzamo is desines stovi ir pats ilgalaikis MF blizgis rolleyes.gif
Maybelline blizgiai man patinka, net jei irlaikos ne ypac ilgai drinks_cheers.gif
Atsakyti
FA,tas YSL kartais ne nr10 Golden Peony?\
Bent jau as toki turiu,YSL nelabai patinka skonis,bet laikosi padoriai ir spalva patinka,siaip fane nebusiu.

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 11 22, 23:15)
man ilgesys dabar YSL  verysad.gif  bet 90 lt tai aj... mirksiukas.gif

As saviski visiskai nauja ysl issigyjau forumo isparduotuvej uz 50lt..uz sia suma man ji net atsiunte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 11 22, 22:34)
FA,tas YSL kartais ne nr10 Golden Peony?\
Bent jau as toki turiu,YSL nelabai patinka skonis,bet laikosi padoriai ir spalva patinka,siaip fane nebusiu.
As saviski visiskai nauja ysl issigyjau forumo isparduotuvej uz 50lt..uz sia suma man ji net atsiunte bigsmile.gif

Maniskis YSL Nr. 11, sampaninio atspalvio 4u.gif Skonis man visai nieko, bet kad sausina jis man lupas ir dienos pabaigoj blizguciu visur ant smakro randu doh.gif
Atsakyti