Kokia as pirkta ir nusivylusi Loreal blizgesiu (galm shine 6h) 102.
Pirma karta ji pirkau apie pora metu kai LT dar nebuvo , uzsisakiau is Vokietijos , buvo tobulas, graziai atrode, dengesi, laikesi...
Antra karta nuspirkau jau cia parduotuveje prie pusemti, ne is tolo neprimine pirmojo, bet pakenciamas, aisku laikesi trumpiau.
O pries pora dienu vel ji nusipirkau toks sh... visiskai nesilaiko, speju koks kioskini ir tai ilgiau laikytu, apie pigmentacija net nekalbu... kad isgauti spalva reikia kokiu 5 sluoksniu ir tie isdziuna po poros minuciu, nusivyliau... Gal jei vel uzsisakyti ji is uzsienio butu geriau
QUOTE(Cherry_ @ 2009 11 18, 19:46)
tikrai issamiai cia nepamaisytu kokia nuoroda bent jau, ar pavadinimas pilnesnis
kiek ieskojau tai yra 2 seriju 25 numeriukai, bet vienas eina i rausvuma, o kitas rusvas bet turi blizguciu Kito nerandu ...
kiek ieskojau tai yra 2 seriju 25 numeriukai, bet vienas eina i rausvuma, o kitas rusvas bet turi blizguciu Kito nerandu ...
ne toks, koki idejot, man atrodo. Uztat, kad pavadinimo tikslaus neisidemejau Kai nusipirksiu, parasaysiu tikslu pavadinima.
QUOTE(Portishead @ 2009 10 27, 12:03)
Turejau toki bespalvi skaidru, super tiesiog keista kad visos sako, jog sausina, nesausino jis man nieko
gan efektingai ant lupu atrodo Bourjois Effet 3D Max lipgloss, su daaag spindesio, optiskai putlesnes lupytes ir sepetelis idomus, nematytas
Ateinu pasipasakot apie naujausia pirkini - Guerlain 'kiss kiss' glizgi, spalvyte '807 perle de lune' (svelni pienine su blizguciais). Ant lupyciu uztepus gaunasi pienine/kremine spalvyte (svelniai pabalina lupytes) su auksiniais blizguciais. Man patinka visai. Tiksliau tik uztepus gal kazkiek nusivyliau, bet kai dabar susistovejo spalvyte, tai labai svelni sexy spalvyte Prie kokio juodo duminio makiazo gerai turetu atrodyt
(foto is interneto)
(foto is interneto)
QUOTE(shopingas @ 2009 11 21, 20:50)
Ateinu pasipasakot apie naujausia pirkini - Guerlain 'kiss kiss' glizgi, spalvyte '807 perle de lune' (svelni pienine su blizguciais). Ant lupyciu uztepus gaunasi pienine/kremine spalvyte (svelniai pabalina lupytes) su auksiniais blizguciais. Man patinka visai. Tiksliau tik uztepus gal kazkiek nusivyliau, bet kai dabar susistovejo spalvyte, tai labai svelni sexy spalvyte Prie kokio juodo duminio makiazo gerai turetu atrodyt
(foto is interneto)
(foto is interneto)
Kokia grazi spalva! Ant rankos sitoj foto atrodo kazkiek panasi i mano turima 847 numeriuka
QUOTE(F_A @ 2009 11 21, 21:56)
Kokia grazi spalva! Ant rankos sitoj foto atrodo kazkiek panasi i mano turima 847 numeriuka
Parduotuveje man jis pasirode nepanasus i nei viena kita Guerlain blizgi - bet sioj foto jis kiek kitaip nei ant lupu atrodo. Cia toks lyg persikinis-svelniai rozinis atspalvis gaunasi (turbut nuo blizguciu), o realiai tai lupos pabalintos lieka ir tu blizguciu nera per daug (bet ju daug) ir labai grazus spindejimas.
Parduotuveje jo net ant rankos nebuvau bandzius, tai bijojau, kad gali per sviesus but (esu sviesiaode, tai kartais nude ar pabalinantys blizgiai labai susilieja su oda ir man tada nebegrazu), bet realiai spalvyte ideali. Manau tokia tinkanti ir tamsesnei ir sviesesnei odai.
Atrodo kolkas blizgiu ilgam nereikes - kazkokia manija lupoms priemoniu uzejus, tai prisipirkau ir lupdaziu, ir blizgiu kruvas. Dabar teks naudot. Tiksliau noriu NYX ir Inglot dar isbandyt, bet NYX bandysiu kai ka nors issibaigsiu is savu, o Inglot laukiu kol atidarys daugiau parduotuviu JAV.
QUOTE(shopingas @ 2009 11 21, 21:06)
Atrodo kolkas blizgiu ilgam nereikes - kazkokia manija lupoms priemoniu uzejus, tai prisipirkau ir lupdaziu, ir blizgiu kruvas.
Man Guerlain blizgiai is visu turimu sueina greiciausiai Mistika kazkokia! Nera taip, kad isvien tik juos naudociau, bet jie sugeba baigtis greiciau uz kitus
QUOTE(F_A @ 2009 11 21, 22:41)
Man Guerlain blizgiai is visu turimu sueina greiciausiai Mistika kazkokia! Nera taip, kad isvien tik juos naudociau, bet jie sugeba baigtis greiciau uz kitus
man jie iš viso gražiausiai ant lūpų atrodo kiek esu bandžius, nu superiniai jaučiu gražiausia spalva man šita:
ant lūpų labai gerai atrodo, spindesys nepakartojamas, bet jūs ir pačios žinot guerlain efektą
taip pat YSL bandžiau panašų blizgį, tai labai gražiai ant lūpų atrodė, bet man skonis baisiai nepatiko chanel irgi fainas, bet guerlain man didesnį įspūdį paliko
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 22, 11:10)
taip pat YSL bandžiau panašų blizgį, tai labai gražiai ant lūpų atrodė, bet man skonis baisiai nepatiko
Man isvis YSL kazkaip neprilimpa kosmetinej - vis bandau ka atrast sios firmos, bet ne ir viskas... Tai dabar jau nebesistengiu.... YSL blizgis man ant lupu irgi skoniu nepatinka, o priklausomai nuo spalvos ir nelabai graziai uzsitepa...
Guerlain patinka, bet nelabai taupus ir nebeiskrapstau jau kai dar visai nemazai buna like... na kaip ir dvigubas netaupumas gaunasi Bet manm viena is isimintiniausiu spalvu buvo balta (atrodo nr800).
Imetu savo blizgiu kolekcija - kolkas daugiau pirkt nezadu - reikia rimtai siu isnaudojimu uzsiimt.
QUOTE(shopingas @ 2009 11 22, 18:02)
Imetu savo blizgiu kolekcija - kolkas daugiau pirkt nezadu - reikia rimtai siu isnaudojimu uzsiimt.
eik tu sau.. kaip fainai kokios grazios Revlon spalvytes as ir turiu bet ruzava tokia..