aš taip pat turiu vieną dior blizgesiuką, tai irgi visiškai nesilaiko nu bet spalva ir tepas lengvai, malonus ant lūpų, bet nesilaiko, jau paskutinius lašelius iš jo kabinu, baigias
aš taip pat turiu vieną dior blizgesiuką, tai irgi visiškai nesilaiko nu bet spalva ir tepas lengvai, malonus ant lūpų, bet nesilaiko, jau paskutinius lašelius iš jo kabinu, baigias
Nezinau, bet manau, kad pakankamai blizgesiu isbandziau Ir sis man geriausias Tas dilgciojimas labai patinka ir tikrai ne kaip kiti sis didina lupu apimti, be to spalva labai grazi. O kad trumpai laikytusi nepastebejau.. Be to priklauso ko tikiesi, zerintys blizguciais blizgesiai man
Atejau isgirti Nivea wonder full blizgesio, spalva GOLD, jis jau seniai isleistas , bet niekad jo nebandziau, net negalvojau, kad bus toks geris. Labai graziai zeri, pasidengia, pablukina lupas, suteikia vizualiai putlumo, blizguciai labai smulkus kaip dulkeles, kvapas neblogas. Likau suzaveta, bet patinka butent sita spalva, kitos kazkaip
tik spalvyte auksine, bet nerandu niekur internete
O mano koks naujas atradimas Ejau pro parduotuve ir sugalvojau, kad reik greit uzsukt kokiu blizgesiuku pasibandyt. Pati pirma pasibandziau ir taaaip pataikiau! Artdeco, tikslaus pavadinimo nepamenu, bet atsimenu, kad 25numeriukas. Idomiausia, kad pakuotej atrodo toks siek tiek i ruduma, o ant lupu toks kaip kuno spalvos, be blizguciu, bet lupos taip graziai zvilga... Tokio jau senai ieskojau, tai vat dabar sis blizgis mano artimiausias pirkinys
O mano koks naujas atradimas Ejau pro parduotuve ir sugalvojau, kad reik greit uzsukt kokiu blizgesiuku pasibandyt. Pati pirma pasibandziau ir taaaip pataikiau! Artdeco, tikslaus pavadinimo nepamenu, bet atsimenu, kad 25numeriukas. Idomiausia, kad pakuotej atrodo toks siek tiek i ruduma, o ant lupu toks kaip kuno spalvos, be blizguciu, bet lupos taip graziai zvilga... Tokio jau senai ieskojau, tai vat dabar sis blizgis mano artimiausias pirkinys
tikrai issamiai cia nepamaisytu kokia nuoroda bent jau, ar pavadinimas pilnesnis
kiek ieskojau tai yra 2 seriju 25 numeriukai, bet vienas eina i rausvuma, o kitas rusvas bet turi blizguciu Kito nerandu ...
o as dabar pasipirkau maybelline ir lupdaziuku water shine diamonds ir blizgiu tutelese. tuttelese ir nr.420spalvytenr.130 frosted melon apricot freeze abi l.grazios. melon patinka labiau ji yra blankesne apricot tokia labiau i oranz spalva primena diorkiss spalva mango soda (tik kainu skirtumas ) o lupdaziukai lab patinka nr111 tokia nude spalvyte, grazus ir103 beige diamonds jame yra labai smulkiu bliz dalelyciu visokiausiu spalvu netgi melsvu atrandu, o kai norisi man ryskiau pasiteplioti tai pasiimu nr.170 mango diamonds. siaip sarmoje dabar jiems 30 proc nuolaida, tai prisigraibiau. jau MB nieko ir nesako supranta kad as blizgiu maniake
tikrai parodyciau bet deja fotoaparat tik telefone ir apie nuotrauku ikelima supratimo dar nera. o MB tikrai tokiais nieknekiais (cia jis taip vadina)man nepades, bet paprasysiu.