Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

merginos, o kaip shiseido blizgis? konkreciai domina Shiseido Lip Gloss G4 Petal Pink blush2.gif
http://2.bp.blogspot...s400/thing3.JPG ar labai blizgus ar gerai laiko, ar nesausina,ar lipnus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 11 07, 22:20)
merginos, o kaip shiseido blizgis? konkreciai domina Shiseido Lip Gloss G4 Petal Pink  blush2.gif
http://2.bp.blogspot...s400/thing3.JPG ar labai blizgus ar gerai laiko, ar nesausina,ar lipnus?  4u.gif

Radau swatcha 4u.gif :
user posted image
O cia pats blizgis
user posted image

Mineto nebandziau, apskritai Shiseido blizgius naudoju ne pirmus metus, o pats mano mylimiausias is apskritai visu blizgiu yra Shiseido G14. Spalvos nekomentuosiu, kad nebutu offtopic. Bendrai paemus, kaip blizgis sakyciau, jis nera skystas - mano minetas G14 prie lipnesniu, sakyciau, kad gal siek tiek veliasi, bet laiko neblogai, del sausinimo sunku komentuoti - vasara man lupos neserpetoja, kuo betepciau, o ziema atvirksciai unsure.gif tubut nuo sauso oro...
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 26, 22:50)
Sveikos merginos, turiu klausimėlį smile.gif
Ar yra bandžiusių lūpų blizgesį L'oreal glam shine diamant?  ax.gif
Va tokį va
user posted image
reklaminė mergina atrodo nerealiai, susidomėjau šiuo atspalviu
user posted image
numerio nežinau, todėl ir prašau jūsų pagalbos  ax.gif  blush2.gif

isbandziau ji parduotuve, spalva grazi bet tikrai labai sausina lupas verysad.gif ir dar kas man nepatiko kad jis nesigauna toks zvilgantis ant lupu kaip nuo kitu blyzgesiu buna, bet siaip tikrai grazi spalva ir manyciau vasarai tinkantis blyzgesis butu vien del lupu sausinimo
Atsakyti
Mergaitės aš biški ne į temą o kaip tie blizgėsiukai Victoria Secret, jie lipnūs kaip Lancome ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatute: 13 lapkričio 2009 - 19:15
QUOTE(Donatute @ 2009 11 13, 20:13)
Mergaitės aš biški ne į temą o kaip tie blizgėsiukai Victoria Secret, jie lipnūs kaip Lancome ar ne?

I tema i tema wink.gif VS blizgesiukai lipnus ir saldus - kaip Lancome 'juicy tubes'. Del to man patinka tik 'minty' kolekcijos, kur tas saldumas svelnesnis....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 13, 21:56)
I tema i tema wink.gif VS blizgesiukai lipnus ir saldus - kaip Lancome 'juicy tubes'. Del to man patinka tik 'minty' kolekcijos, kur tas saldumas svelnesnis....

Labai ačiū 4u.gif tada reiks įsigyti, nes man žiema labai gerai tokie nesausina lupų ir taip neskilinėja.
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 11 13, 21:00)
Labai ačiū    4u.gif    tada reiks įsigyti, nes man žiema labai gerai tokie nesausina lupų ir taip neskilinėja.

Jei saldumo nebijot, tai pats tas jie thumbup.gif Man Lancome tubsikai labai sugadino skoni, po to VS turejau, tai dabar i tokius saldzius nebegaliu ziuret, bet kaip sakiau VS is 'minty' kolekcijos patys tie, nes turi imaisyta metu prieskoni. O siaip man atrodo dauguma VS neduoda ryskios spalvytes kas daznai gerai. As tai prie lovos laikau ji ir tepliojuosi pries nakti, tai ryte dar lupytes padrekintos buna thumbup.gif Tiesa, nezinau ar visi tie metiniai, bet butent maniskis (berods kazkas su bubble pavadinime) uzdeda toki vos vos matoma pieniska atspalvi ir del to lupos kiek pasvieseja, o man tas labai patinka. wub.gif
Atsakyti
Vėl eilinį kartą marinavausi prie Clinique stendo Douglase ir išbandžiau naujienas:

user posted image

Vis tik geri tos serijos blizgesiai, čia tie kurie mažesni thumbup.gif Kažkada turėjau švelnų pink serijos, gražiai atrodė. Dabar vėl užsikabinau už dieninio šviesesnio, bet, velnias, kaip tik tos spalvos jie neturėjo. sad.gif Šiek tiek "klijukiniai", bet neturi įkyraus skonio, maloniai dengiasi, gražūs atspalviai.
Atsakyti
Seikos smile.gif

Turiu keleta blizgesiu, kuriuos naudoju, tai Lancome "Juicy Tubes", Dior Addict "Ultra Gloss Reflect" ir Chanel "Brillant Levres" ir "Levres Scintillantes Glossimer". Kasdien naudoju Lancome is Dior tikejausi kazko kito, Chanel tinka ir patinka vakarui.

Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 11 15, 14:55)
is Dior tikejausi kazko kito

Įdomu sužinot, ko tikėjotės iš dior, ir ko negavot, kas nuvylė? ax.gif
Atsakyti
man clarins blizgesiukai kazkodel maloniausi . taipogi ir clinique thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 15, 14:15)
Įdomu sužinot, ko tikėjotės iš dior, ir ko negavot, kas nuvylė?  ax.gif

Nuvyle, nes nesilaiko.
Atsakyti