merginos, o kaip shiseido blizgis? konkreciai domina Shiseido Lip Gloss G4 Petal Pink
http://2.bp.blogspot...s400/thing3.JPG ar labai blizgus ar gerai laiko, ar nesausina,ar lipnus?
QUOTE(Eveliina @ 2009 11 07, 22:20)
merginos, o kaip shiseido blizgis? konkreciai domina Shiseido Lip Gloss G4 Petal Pink
http://2.bp.blogspot...s400/thing3.JPG ar labai blizgus ar gerai laiko, ar nesausina,ar lipnus?
Radau swatcha :
O cia pats blizgis
Mineto nebandziau, apskritai Shiseido blizgius naudoju ne pirmus metus, o pats mano mylimiausias is apskritai visu blizgiu yra Shiseido G14. Spalvos nekomentuosiu, kad nebutu offtopic. Bendrai paemus, kaip blizgis sakyciau, jis nera skystas - mano minetas G14 prie lipnesniu, sakyciau, kad gal siek tiek veliasi, bet laiko neblogai, del sausinimo sunku komentuoti - vasara man lupos neserpetoja, kuo betepciau, o ziema atvirksciai tubut nuo sauso oro...
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 26, 22:50)
Sveikos merginos, turiu klausimėlį
Ar yra bandžiusių lūpų blizgesį L'oreal glam shine diamant?
Va tokį va
reklaminė mergina atrodo nerealiai, susidomėjau šiuo atspalviu
numerio nežinau, todėl ir prašau jūsų pagalbos
Ar yra bandžiusių lūpų blizgesį L'oreal glam shine diamant?
Va tokį va
reklaminė mergina atrodo nerealiai, susidomėjau šiuo atspalviu
numerio nežinau, todėl ir prašau jūsų pagalbos
isbandziau ji parduotuve, spalva grazi bet tikrai labai sausina lupas ir dar kas man nepatiko kad jis nesigauna toks zvilgantis ant lupu kaip nuo kitu blyzgesiu buna, bet siaip tikrai grazi spalva ir manyciau vasarai tinkantis blyzgesis butu vien del lupu sausinimo
QUOTE(Donatute @ 2009 11 13, 20:13)
Mergaitės aš biški ne į temą o kaip tie blizgėsiukai Victoria Secret, jie lipnūs kaip Lancome ar ne?
I tema i tema VS blizgesiukai lipnus ir saldus - kaip Lancome 'juicy tubes'. Del to man patinka tik 'minty' kolekcijos, kur tas saldumas svelnesnis....
QUOTE(shopingas @ 2009 11 13, 21:56)
I tema i tema VS blizgesiukai lipnus ir saldus - kaip Lancome 'juicy tubes'. Del to man patinka tik 'minty' kolekcijos, kur tas saldumas svelnesnis....
Labai ačiū tada reiks įsigyti, nes man žiema labai gerai tokie nesausina lupų ir taip neskilinėja.
QUOTE(Donatute @ 2009 11 13, 21:00)
Labai ačiū tada reiks įsigyti, nes man žiema labai gerai tokie nesausina lupų ir taip neskilinėja.
Jei saldumo nebijot, tai pats tas jie Man Lancome tubsikai labai sugadino skoni, po to VS turejau, tai dabar i tokius saldzius nebegaliu ziuret, bet kaip sakiau VS is 'minty' kolekcijos patys tie, nes turi imaisyta metu prieskoni. O siaip man atrodo dauguma VS neduoda ryskios spalvytes kas daznai gerai. As tai prie lovos laikau ji ir tepliojuosi pries nakti, tai ryte dar lupytes padrekintos buna Tiesa, nezinau ar visi tie metiniai, bet butent maniskis (berods kazkas su bubble pavadinime) uzdeda toki vos vos matoma pieniska atspalvi ir del to lupos kiek pasvieseja, o man tas labai patinka.
Vėl eilinį kartą marinavausi prie Clinique stendo Douglase ir išbandžiau naujienas:
Vis tik geri tos serijos blizgesiai, čia tie kurie mažesni Kažkada turėjau švelnų pink serijos, gražiai atrodė. Dabar vėl užsikabinau už dieninio šviesesnio, bet, velnias, kaip tik tos spalvos jie neturėjo. Šiek tiek "klijukiniai", bet neturi įkyraus skonio, maloniai dengiasi, gražūs atspalviai.
Vis tik geri tos serijos blizgesiai, čia tie kurie mažesni Kažkada turėjau švelnų pink serijos, gražiai atrodė. Dabar vėl užsikabinau už dieninio šviesesnio, bet, velnias, kaip tik tos spalvos jie neturėjo. Šiek tiek "klijukiniai", bet neturi įkyraus skonio, maloniai dengiasi, gražūs atspalviai.
Seikos
Turiu keleta blizgesiu, kuriuos naudoju, tai Lancome "Juicy Tubes", Dior Addict "Ultra Gloss Reflect" ir Chanel "Brillant Levres" ir "Levres Scintillantes Glossimer". Kasdien naudoju Lancome is Dior tikejausi kazko kito, Chanel tinka ir patinka vakarui.
Turiu keleta blizgesiu, kuriuos naudoju, tai Lancome "Juicy Tubes", Dior Addict "Ultra Gloss Reflect" ir Chanel "Brillant Levres" ir "Levres Scintillantes Glossimer". Kasdien naudoju Lancome is Dior tikejausi kazko kito, Chanel tinka ir patinka vakarui.
QUOTE(Maran @ 2009 11 15, 14:55)
is Dior tikejausi kazko kito
Įdomu sužinot, ko tikėjotės iš dior, ir ko negavot, kas nuvylė?
man clarins blizgesiukai kazkodel maloniausi . taipogi ir clinique
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 15, 14:15)
Įdomu sužinot, ko tikėjotės iš dior, ir ko negavot, kas nuvylė?
Nuvyle, nes nesilaiko.