Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Siandien apziurinejau naujausios kolekcijos Guerlain blizgius ir likau suzaveta wub.gif Tiesa, tik sviesiausias pasirode, kad bus man tinkamas (esu baltaode, tai nemegstu tamsiu spalvu, o ir butent sios neitin tinka man). Aisku geriausiai butent ji ir apziurinejau, tai pazirode su lengvu perlamutru - ant lupu kolkas neisbandziau, bet jauciu bus sekantis prikinys greitu metu. thumbup.gif 'Beige' ir 'Rose' spalvos intenete ne taip skiriasi - realiai matosi skirtumas gerai ('beige' ruda, o 'rose' slyvine), bet abi tamsokos.
user posted image

QUOTE(LLuna @ 2009 10 25, 22:54)
Mergaites, gal ir buvo kalbeta, bet kaip Chanelio blizgesiai, dar neesu ju bandzius ax.gif ,

As bandzius ir turejus, bet man sausino lupas verysad.gif Tai nuo to laiko i ju puse ne neziuriu.... ax.gif
Atsakyti
As ilga laika naudojau CHANEL blizgesius,normalus tie blizgesiai,tik gal blizgus,ko as jau atsisakiau,man nesausino,nera labai lipnus
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 24, 17:45)
Labai noriu isbandyti Lorealio blizgesi 001 spalva, bet kazi kap ant lupu atrodytu smile.gif
gal kas bandete ? ar kitos firmos kazka panasaus
user posted image
jis toks perlamutrinis wub.gif

na man tai jie schmoll.gif sausina labai lupas, nors graziai ziurisi ant lupu.o dar kai atsala orai tai isvis sausins....
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2009 10 26, 15:17)
na man tai jie schmoll.gif sausina labai lupas, nors graziai ziurisi ant lupu.o dar kai atsala orai tai isvis sausins....

As tik karta bandzius siuos L'oreal blizgius - bet iskart valytis ejau. Man skonis labai slykstus ju.... blush2.gif Bet spalvu tai tikrai graziu yra...
Atsakyti
Man irgi Loreal sausino lupas. Clarins siandena sau pasiemiau, nu fainutis koks wub.gif Likau labai patenkinta,kvapas fainutis.O Schanel irgi turiu, kas labai patinka, kad jo tikrai ilgam uztenka.Nesausina lupyciu.Ir kaip as esu sarka,kur patinka kas blizga, tai man labai graziia zeri ant lupu.Tie kiti Schanel blizgesiukai, tie tai riebus ant lupu, isbega uz konturu lupu, ir laikosi tikrai trumpai.Baigiasi irgi greit, kaip ir Dior. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 10 26, 16:21)
Man irgi Loreal sausino lupas. Clarins siandena sau pasiemiau, nu fainutis koks wub.gif Likau labai patenkinta,kvapas fainutis.O Schanel irgi turiu, kas labai patinka, kad jo tikrai ilgam uztenka.Nesausina lupyciu.Ir kaip as esu sarka,kur patinka kas blizga, tai man labai graziia zeri ant lupu.Tie kiti Schanel blizgesiukai, tie tai riebus ant lupu, isbega uz konturu lupu, ir laikosi tikrai trumpai.Baigiasi irgi greit, kaip ir Dior. 4u.gif

Sorry pataisysiu, manau turejote omeny Chanel rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu klausimėlį smile.gif
Ar yra bandžiusių lūpų blizgesį L'oreal glam shine diamant? ax.gif
Va tokį va
user posted image
reklaminė mergina atrodo nerealiai, susidomėjau šiuo atspalviu
user posted image
numerio nežinau, todėl ir prašau jūsų pagalbos ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 26, 21:50)
Sveikos merginos, turiu klausimėlį smile.gif
Ar yra bandžiusių lūpų blizgesį L'oreal glam shine diamant?  ax.gif
Va tokį va
user posted image
reklaminė mergina atrodo nerealiai, susidomėjau šiuo atspalviu
user posted image
numerio nežinau, todėl ir prašau jūsų pagalbos  ax.gif  blush2.gif

Sio blizgio nemeginau. Jo nr. yra 165 Pink Carat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 10 27, 11:37)
Sio blizgio nemeginau. Jo nr. yra 165 Pink Carat 4u.gif

drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
giedrute_99, koki blizgi is clarins turi? as turiu lip perfector 2 blizgius, tai galima sakyti vieni megstamiausiu kolkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 10 28, 15:12)
giedrute_99, koki blizgi is clarins turi? as turiu lip perfector 2 blizgius, tai galima sakyti vieni megstamiausiu kolkas smile.gif

Siaip tai tenai buvo komplektukas, 3 blizgiai. Clarins Baume Couleur Levres, sau pasiemiau 02nr [ kitus turiu idejus, kosmetikos isparduotuve] Labai faini, kvepia skaniai,ir laiko super.Tik labai jau didele pakuote, nusibos naudoti.Bet siaip kolkas, isipaisau sau i einamiausius. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 27, 21:16)
dėkui, bent jau spalvos numerį žinosiu  4u.gif  Jeigu išmėginsit praneškit, labai įdomu  ax.gif

Siandiena Kristijanoje ismeginau.Na nepatiko jie man, ant lupu gal ir neblogai atrodo, bet man rodos, kad jis sausins lupas. Paveiksliuke daug graziau atrodo lupos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 10 28, 16:16)
Siandiena Kristijanoje ismeginau.Na nepatiko jie man, ant lupu gal ir neblogai atrodo, bet man rodos, kad jis sausins lupas. Paveiksliuke daug graziau atrodo lupos biggrin.gif  4u.gif

Tai paveiksliukas reklaminis biggrin.gif Nelabai tada, jeigu sausina g.gif Gal ant pavasario nusipirksiu, o žiemai pasiruošiau su balzamais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti