Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

isigyjau MAC Lustreglass lupu blizgi, spalva labai patiko, tokia spindinti koraline, pats blizgis gan lipsnus, bet gerai laikosi, patogiai dengiasi ( tubele su teptuku ), idomu ar nesausins lupu, as MAC nesu turejusi blush2.gif
mano spalva - Ensign
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 10 22, 14:44)
isigyjau MAC Lustreglass lupu blizgi, spalva labai patiko, tokia spindinti koraline, pats blizgis gan lipsnus, bet gerai laikosi, patogiai dengiasi ( tubele su teptuku ), idomu ar nesausins lupu, as MAC nesu turejusi  blush2.gif
mano spalva - Ensign

Labai grazi spalva, kazkokia panasia tik ryskesne as irgi turiu rolleyes.gif O jau meginai po pasidazymo ta blizgi atnaujinti? Man bandant uztepti pakartotinai, MAC blizgiai veliasi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 22 spalio 2009 - 18:44
QUOTE(F_A @ 2009 10 22, 15:58)
O jau meginai po pasidazymo ta blizgi atnaujinti? Man bandant uztepti pakartotinai, MAC blizgiai veliasi unsure.gif

Ne, dar nebandziau tepti pakartotinai, veliau reikes isbandyti g.gif
Atsakyti
Labai noriu isbandyti Lorealio blizgesi 001 spalva, bet kazi kap ant lupu atrodytu smile.gif
gal kas bandete ? ar kitos firmos kazka panasaus
user posted image
jis toks perlamutrinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 24, 16:45)
Labai noriu isbandyti Lorealio blizgesi 001 spalva, bet kazi kap ant lupu atrodytu smile.gif
gal kas bandete ? ar kitos firmos kazka panasaus

Turiu šitą. Ant lūpų atrodo labai gerai, patinka man ši spalva. Tik tiek, kad ilgai nesilaiko. smile.gif
Atsakyti
Idomiai, gal nuo palvos priklauso smile.gif
o jis kaip ant lupu permatomas, ar prigesintas, blizguciai matosi ?

Planuoju uzsisakyti sias spalvas is Lorel glamshine:
102 always pink : (jau trecia karta perku wub.gif )
user posted image
ir svarstau tarp situ spalvu :
user posted image
user posted imageuser posted image
tai nezinau netgi... gal ziemiai baltas labiau tiktu g.gif
Atsakyti
Nufotografavau kaip ant lūpų atrodo, gal bus aiškiau. Šiaip jis su tokias smulkiais žėručiais, bet į akis labai nekrenta.
p.s tepiau vieną sluoksnį. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 24, 18:49)
Idomiai, gal nuo palvos priklauso smile.gif
o jis kaip ant lupu permatomas, ar prigesintas, blizguciai matosi ?
Planuoju uzsisakyti sias spalvas is Lorel glamshine:
102 always pink : (jau trecia karta perku  wub.gif  )
user posted image

Labai graži spalvytė, gal galėtumėt įmest kaip ant lūpų atrodo? blush2.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu visai pamėgau Isadora blizgius, ypač iš Moisturizing Lipgloss serijos. Malonus ant lūpų, lyg balzamas, ir bent jau man pakankamai ilgai laikosi. Manau, kad tikrai pirksiu dar kartelį ax.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu pamegau piestukinius blizgius-lupdazius Lord&Berry Dream gloss ax.gif Tepas puikiai, nesausina lupu, gerai laikosi, vienintelis minusas - reikia periodiskai padrozt biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaites, gal ir buvo kalbeta, bet kaip Chanelio blizgesiai, dar neesu ju bandzius ax.gif , ir klausimas, kaip blizgiu ekspertei biggrin.gif , VISHY, koks blizgis, anot jos pats paciausias wub.gif , ne spalva turiu omeny, nes kiek maciau, kiek pirkau is jos, tai visi man buvo thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Chanel as irgi neturiu, bet noreciau koki isigyti bigsmile.gif Na siaip vieni megstamiausiu yra Lancome gamintojo blizgesiai rolleyes.gif
Atsakyti