Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Tiffany @ 2009 10 14, 14:25)
pirkau cia www.sephora.com
esu turejus paprasta juicy, tai nesulyginami dalykai  schmoll.gif
tik per tarpininkes, nebent kas nors vaziuoja i kokia vokietija, cekija ir galetu atvezti  mirksiukas.gif

jeighu ne paslaptis per kokia tarpininke pirkote ir kiek isejo su suntimu ir t.t. ? nes planuoju irgi sakytis labai jau patiko spalva thumbup.gif
o koki siuntetes su piestuku ar be ?

My Webpage kaip suprantu tas su piestuku tamsesnis ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 10 14, 14:25)

esu turejus paprasta juicy, tai nesulyginami dalykai  schmoll.gif

Is sio pasisakymo nesupratau kurie tau labiau patinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 14, 14:44)
jeighu ne paslaptis per kokia tarpininke pirkote ir kiek isejo su suntimu ir t.t. ? nes planuoju irgi sakytis labai jau patiko spalva  thumbup.gif
o koki siuntetes su piestuku ar be ?

My Webpage kaip suprantu tas su piestuku tamsesnis ?  g.gif

pirkau per rudaplauke, gavosi apie 75 lt, emiau su piestuku, puikiai dera tarpusavyje drinks_cheers.gif

QUOTE(Malena @ 2009 10 14, 14:51)
Is sio pasisakymo nesupratau kurie tau labiau patinka unsure.gif

man labiau patinka limituotas, jau rasiau auksciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 10 14, 11:20)
O man tai nepatinka tokio tipo pakuotė, net nežiūriu į blizgesius jei tokioj pakuotėj. Kažkaip nepatogu naudot + nehigieniška kažkaip. Vistiek kaižkiek mikrobų "įsiurbia" į vidų kai dažaisi.

Nu prajuokinot lotuliukas.gif Kaip tik man atrodo tubeleje maziau visokio blogio papuola, nes ten isspaudi reikiama kieki, pateplio - nu jei ka ir isiurbia, tai isiurbia. Bet su 'pagaliuku' dazantis, tai juk padazai lupas ir kisi ji atgal i indeli, o ant pagaliuko mikrobai tai lieka ir po to po visa blizgi prisimaiso ju biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
as siuo metu sy naudoju,labai patenkinta ir spalvyte(naturali labai) ir sepeteliu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, noriu jusu patarimo...Domina NYX blizgiai, gal kuri bandziusi ir gali papasakoti ka nors apie juos, gerai laikosi? nesausina lupu...? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Jau 'atsiskaiciau' pirkiniu temoj, bet pasigirsiu ir cia biggrin.gif Siandien atsitiktinai Sephoroj uzmaciau naujiena - Tarte mini blizgiu rinkini (15 blizgiuku), tai nusipirkau daug negalvojus. Spalvytes tokios universalios, daugmaz visos man tinka (tik kelias tamsesnes reikes sugalvot kur det, nes vien del tamsumo nenaudosiu) - labai grazi svleni nude spalvyte yra tame tarpe wub.gif Isvis man Tarte blizgiai labai geri - nesausina lupyciu, gerai laiko. Tik problema su spalvu palete, nes nera is ko rinktis - uztai dabar su siuo rinkiniu turesiu daugiau nei reikia blizgiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 10 14, 17:52)
user posted image
as siuo metu sy naudoju,labai patenkinta ir spalvyte(naturali labai) ir sepeteliu smile.gif

Pritariu del sepetelio, labai smagus! drinks_cheers.gif Ir pats blizgis geras, tik gal galetu laikytis kiek ilgiau ax.gif

As vakar isigijau Sally Hansen Smile Brightening Lip treatment Gloss rozini blizgi, spalva Gleaming. Siandien ji testuoju, ziuresiu, kaip laikysis. Va toks:
user posted image
Gamintojas raso:
1. Contains Specialized Color Pigments to Counteract Yellow Tones in Teeth
2. Botanicals and Vitamins A, C & E Soften and Condition Dry Lips
3. Pleasant Vanilla Mint Flavor Freshens Breath
4. Dermatologist Tested and Hypoallergenic
5. Shiny Gloss Glides on Smooth, Not Sticky
Mano pastebejimai:
1. Jokiu ten specialiu pigmentu jie neisrado biggrin.gif Tiesiog spalva yra su melsvu atspalviu, taigi veikia kaip ir visi tokio tipo blizgiai (melyni, zalsvi, spalvoti su melynu atspalviu, kurie uztepti ant lupu optiskai pabalina dantukus). Gleaming spalva buteliuke atrodo gana ryski rozine, taciau ant lupu tepasi pusiau skaidriai, kazkiek paryskina lupu spalva, atrodo naturaliai.
2. Lupas tikrai paminkstina, paziuresiu, kaip bus vakare.
3. Kvapas panasus i EL Pure pops blizgiu, tik ne toks intensyvus. Jei nepatinka metos kvapas ir saldymas, tuomet nerekomenduoju.
4. Alergijos nesukele.
5. Tikrai yra nelipnus, bet tepasi tai pasakyciau nekaip schmoll.gif Ant sepetuko labai mazai blizgio pasiima, tad norint normaliai uzsitepti reikia ta sepetuka kokius 4-5 kartus kisti i bonkute. Plius jis yra tirstas ir ne ypac lengvai tepasi schmoll.gif

Kaina Sarmoje 25 lt.

Jei nesausins lupu, sunaudosiu per ziema vietoj vazelino ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 15 spalio 2009 - 08:26
QUOTE(ViShy @ 2009 10 13, 18:10)
user posted image

Visgi uzsisakiau toki Lancome Juicy POP,spalva electric pink  bigsmile.gif

Gavau si blizgi, labai patenkinta...spalva tokia kokios norejau, ryski rozine be blizguciu bigsmile.gif Malonus ant lupu, visai nelipsnus, kvepia vysniu kompotu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 10 21, 18:29)
Gavau si blizgi, labai patenkinta...spalva tokia kokios norejau, ryski rozine be blizguciu  bigsmile.gif Malonus ant lupu, visai nelipsnus, kvepia vysniu kompotu  bigsmile.gif

ant lupu lieka spalva ryski?nes buteliuke tokia ryskoka atrodo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 21, 18:42)
ant lupu lieka spalva ryski?nes buteliuke tokia ryskoka atrodo. ax.gif

Taip, ji ryski rozine, vadinamas fuchsia atspalvis rolleyes.gif

Spalva gan intensyvi, uztenka nedaug patepti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 10 15, 02:29)
Jau 'atsiskaiciau' pirkiniu temoj, bet pasigirsiu ir cia  biggrin.gif Siandien atsitiktinai Sephoroj uzmaciau naujiena - Tarte mini blizgiu rinkini (15 blizgiuku), tai nusipirkau daug negalvojus. Spalvytes tokios universalios, daugmaz visos man tinka (tik kelias tamsesnes reikes sugalvot kur det, nes vien del tamsumo nenaudosiu) - labai grazi svleni nude spalvyte yra tame tarpe  wub.gif Isvis man Tarte blizgiai labai geri - nesausina lupyciu, gerai laiko. Tik problema su spalvu palete, nes nera is ko rinktis - uztai dabar su siuo rinkiniu turesiu daugiau nei reikia blizgiu  biggrin.gif

sis rinkinukas taip wub.gif

http://www.sephora.c...categoryId=B70#
Atsakyti