Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Babystar @ 2009 10 09, 14:55)
Pure Color Crystal Gloss - 343 Pink Nectar

Turiu si, suteikia lengva rozine spalvyte, laikosi vidutiniskai, malonus ant lupu ir labai kveplia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 10 08, 23:18)
Lendu "pagooglinsiu" apie ta naujaji Strawberry funk  bigsmile.gif Siaip man Juicy Tubsai visi  thumbup.gif
Papildyta:
Va Lancome pls. spalvyte pavaizduota taip, kazko tokio ir noreciau bigsmile.gif
user posted image

ESLAUDA o strawberry funk spalva be blizuciu ? rolleyes.gif

Blizguciai tokie labai labai smulkus, yra sidabriniu ir melynu. Ryt ar poryt nufotkinsiu ir atsiusiu tau foto i az. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 10 09, 20:43)
Blizguciai tokie labai labai smulkus, yra sidabriniu ir melynu. Ryt ar poryt nufotkinsiu ir atsiusiu tau foto i az.  4u.gif

Aciu ESLAUDA, bus labai idomu 4u.gif As isigyjau YSL BAUME D'ETÉ Tinted Lip Balm, spalvyte #2 Love Apple, tikejausi ryskiai rozinio,o realiai jis labiau i raudonuma smile.gif pasitepiau kelis kartus ir kazkaip per ryskus man jis...bet dabar visai pripratau, manau prisijaukinsiu ta spalva, mane jis labai suzavejo, nes ypac malonus ant lupu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 09 spalio 2009 - 20:00
QUOTE(Babystar @ 2009 10 09, 13:55)

gal gas turejo tokius blizgzius, galit pasakyti ar labai permatomi, kaip laikosi, kvepia???? aciu blush2.gif
user posted image

YSL Pure Lip Gloss - No. 03 Pure Coral

YSL Pur Gloss turiu, jie be blizgiuku, dengia pusiau skaidriai, laikosi vidutiniskai (ziema geriau). Konkreciai 03 numeriukas ant lupu nebus ryskus, tik siek tiek spalvos suteiks. Kvapas toks specifinis - arbuzu, zoleliu... ant lupu labai malonus, vidutinisko lipnumo mirksiukas.gif

ViShy, ar neteko bandyti Dior Addict Ultra Gloss Reflect #577?
user posted image
Manau butu tai, ko ieskai - sis blizgis be zerucio, perlamutro, pusiau skaidrus, spalva labai ryski fuchsia, bet ant lupu nera perdaug intensyvi. Pats blizgis lengvas, visai nelipnus, ypatingai islygina lupu pavirsiu ir suteikia stiklo spindesi. Trukumas - labai trumpai laikosi, reikia daznai atnaujinti (beje, ziema kiek ilgiau laikosi, kaip ir visi nelipnus blizgiai).
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 10 13, 11:02)
ViShy, ar neteko bandyti Dior Addict Ultra Gloss Reflect #577?

Ne nebandziau sio bigsmile.gif pagal aprasyma atrodo tikrai viliojanciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 10 13, 14:25)
Ne nebandziau sio bigsmile.gif pagal aprasyma atrodo tikrai viliojanciai thumbup.gif

as toki turejau smile.gif tikrai labai geras. Ir nelipnus, kas man patinka smile.gif

spalva perregima, bet pakankamai ryski. Tikra fuchsia.

Atsakyti
likau suzaveta limituoto leidimo Lancome Juicy Tubes Rose Fishnets blizgesiu wub.gif
labai gerai drekina lupas, kvapas nera ikyrus, kaip standartiniu juiciuku rolleyes.gif ilgai issilaiko ant lupu wub.gif uzsisakiau dar viena papildomai biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
O kur parsiduoda sie geriai ir groziai bigsmile.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiva: 14 spalio 2009 - 10:01
QUOTE(Tiffany @ 2009 10 14, 09:48)
o dar zavesnis jos turinys  wub.gif

tai,kad tie limituoti tik pakuote skiriasi ir spalva kartais kokia mandresne padaro,bet kartais jie taip uzsistovi
Atsakyti
O man tai nepatinka tokio tipo pakuotė, net nežiūriu į blizgesius jei tokioj pakuotėj. Kažkaip nepatogu naudot + nehigieniška kažkaip. Vistiek kaižkiek mikrobų "įsiurbia" į vidų kai dažaisi. Geriau jau su pagaliuku. aišku, išskyrus Bourjois Effect 3D MAX. ten jau mentelė tik.
user posted image

sorry, kad čia truputį užofftopinau, bet kažkaip netyčia išsiliejau ax.gif
Atsakyti
Tiffany bigsmile.gif kur pirkote toki ? is kokio puslapiuko ? noriu , labai 4u.gif
O gal galma nuotraukyte ant lupu, busiu labai, labai dekinga thumbup.gif
Lancome JT , sephora
O is Sephoros kaip suprantu tik per tarpininkus galima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 14 spalio 2009 - 11:14
QUOTE(veiva @ 2009 10 14, 11:01)
O kur parsiduoda sie geriai ir groziai  bigsmile.gifuser posted image

pirkau cia www.sephora.com

QUOTE(vetruze @ 2009 10 14, 11:07)
tai,kad tie limituoti tik pakuote skiriasi ir spalva kartais kokia mandresne padaro,bet kartais jie taip uzsistovi

esu turejus paprasta juicy, tai nesulyginami dalykai schmoll.gif

QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 14, 11:44)
Tiffany  bigsmile.gif  kur pirkote toki ? is kokio puslapiuko ? noriu , labai  4u.gif
O gal galma nuotraukyte ant lupu, busiu  labai, labai dekinga  thumbup.gif
Lancome JT , sephora
O is Sephoros kaip suprantu tik per tarpininkus galima  g.gif

tik per tarpininkes, nebent kas nors vaziuoja i kokia vokietija, cekija ir galetu atvezti mirksiukas.gif
Atsakyti