Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Malena @ 2009 10 08, 15:43)

Ar ant lupu duoda spalva ar labiau perregimas?as kazkada maciau moteri akropolyje,tai spalva kaip sio blizgio,bet matesi aiskiai,na,nezinojau,kuo ji pasidazius,bet kaip graziai atrode... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 spalio 2009 - 21:02
merginos, ar galetumet imesti kelias foto su shlapiu lupu efektu ir blizgiu kuriuo jus naudojotes. 4u.gif aciu labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 10 08, 15:43)

As tai noriu dabar nusipirkt YSL toki, pabandziau kazkada ir patiko.
user posted image
O sita Juicy Tubes Candy tai turejau vasara, nu tai blizguciu sakyciau daugiau nei saikingai biggrin.gif bet patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 spalio 2009 - 21:03
QUOTE(Maserati @ 2009 10 08, 15:45)
Ar ant lupu duoda spalva ar labiau perregimas?as kazkada maciau moteri akropolyje,tai spalva kaip sio blizgio,bet matesi aiskiai,na,nezinojau,kuo ji pasidazius,bet kaip graziai atrode... wub.gif

Kaip ir dauguma Juicy Tubes yra peregimas,ne is tu kur duoda spalva.

QUOTE(ESLAUDA @ 2009 10 08, 15:48)
O sita Juicy Tubes Candy tai turejau vasara, nu tai blizguciu sakyciau daugiau nei saikingai  biggrin.gif  bet patiko  smile.gif

Dienos sviesoj kaip kad siandien kai ner saules tu blizguciu nelabai matosi,o va dirbtinej sviesoj jie daug labiau isryskeja.
Jis tikrai vasarai labiau tinka,bet nesusilaikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 10 08, 15:48)
As tai noriu dabar nusipirkt YSL toki, pabandziau kazkada ir patiko.
user posted image

Nusipirkau ji. Ziuresiu ar pamegsiu. Ir dar pasiemiau Juicy Tubsa, issirinkau kuris duoda intensyviausia spalva, nes perregimu tai ju turiu. Tai nezinau, emiau kazkoki Strawberry, tai namuose toks ryskus riuuzavassss blink.gif Bet lyg ant lupu kitaip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
As siuo metu ieskau kokio rozinio, gan ryskaus blizgesio suteikiancio slapia spalva bigsmile.gif

sis atrodo graziai, tik noreciau ryskesnes spalvos rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 08 spalio 2009 - 21:03
merginos galit pora atsiliepimu apie Biotherm melynaji blizgi? ar suteikia ta efekta melynuju blizgiu? 4u.gif aciu labai uz atsakymus ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 10 08, 21:59)
As siuo metu ieskau kokio rozinio, gan ryskaus blizgesio suteikiancio slapia spalva  bigsmile.gif

sis atrodo graziai, tik noreciau ryskesnes spalvos  rolleyes.gif
user posted image

As kaip tik sita blizgi ir spalva esu turejus, nu tai dar trumpiau besilaikancio nesu turejus doh.gif Vichy, man atrodo tau patiktu mano naujasis Tubsas Strawberry funk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 10 08, 23:08)
Vichy, man atrodo tau patiktu mano naujasis Tubsas Strawberry funk  rolleyes.gif

Lendu "pagooglinsiu" apie ta naujaji Strawberry funk bigsmile.gif Siaip man Juicy Tubsai visi thumbup.gif
Papildyta:
Va Lancome pls. spalvyte pavaizduota taip, kazko tokio ir noreciau bigsmile.gif
user posted image

ESLAUDA o strawberry funk spalva be blizuciu ? rolleyes.gif
Atsakyti
Dar noreciau atsiliepimo apie ta vidurini, nes noreciau nusipirkti, tad dvejoju.. sako suteikia nude efekta g.gif bigsmile.gif patarkit 4u.gif

user posted image

o gal fainesnis tas is kaires antras.. ? ax.gif jezau kaip sunku issirinkti, kai nesu bandzius nieko is VS blush2.gif
user posted image
(foto is kosmetikos isparduotuves ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 09 spalio 2009 - 09:51
QUOTE(...Lelyte... @ 2009 10 09, 10:47)
Dar noreciau atsiliepimo apie ta vidurini, nes noreciau nusipirkti, tad dvejoju.. sako suteikia nude efekta  g.gif  bigsmile.gif patarkit  4u.gif

As pati jei galeciau susipirkciau visu po viena biggrin.gif 4u.gif kad nude efekt suteikia nlb tikiu, nes jie tokie permatomi daugiau su biski spalvos 4u.gif nors gal.. nebandzius to g.gif as tai noriu labai melon wub.gif seip visu noriu.. man jie super, kvapas ir .tt wub.gif
O kur planuoji pirkt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 10 09, 13:33)
As pati jei galeciau susipirkciau visu po viena  biggrin.gif  4u.gif kad nude efekt suteikia nlb tikiu, nes jie tokie permatomi daugiau su biski spalvos  4u.gif nors gal.. nebandzius to  g.gif as tai noriu labai melon wub.gif seip visu noriu.. man jie super, kvapas ir .tt  wub.gif
O kur planuoji pirkt?  4u.gif

chia is temos "kosmetikos ishparduotuve" 4u.gif, parduoda ne5te ir Tutia ...

gal gas turejo tokius blizgzius, galit pasakyti ar labai permatomi, kaip laikosi, kvepia???? aciu blush2.gif
user posted image
Pure Color Crystal Gloss - 343 Pink Nectar
YSL Pure Lip Gloss - No. 03 Pure Coral
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babystar: 09 spalio 2009 - 14:05