Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(ne_mamukas @ 2009 10 06, 17:34)
Ar esate kuri nors naudojusi VS "Mint" blizgesiuką? Kokia spalvytė? Ar šaldo jis? g.gif

As turiu ta metini - na spalvyte tai tik atspalvi vos vos suteikia, realiai net permatomas bet kuris is ju (pas mane 'bubble gum' rodos). Saldo lupytes siek tiek. Kadangi su meta, tai skonis ne toks ikyrus kaip eiliniu VS blizgiu.
Atsakyti
man noretusi kad intensyviai drekintu ir butu su sepeteliu. ka galetumet rekomeduoti? tubelese nekenciu - dabar savo Juicy Tubes spaudziu paskutinius lasus, nes ismest gaila smile.gif o ir terlione su tuo tubeles antgaliu, apsimozoja, apsivelia jei rankinej nesioji
Atsakyti
QUOTE(Marchesa @ 2009 10 07, 00:54)
man noretusi kad intensyviai drekintu ir butu su sepeteliu. ka galetumet rekomeduoti? tubelese nekenciu - dabar savo Juicy Tubes spaudziu paskutinius lasus, nes ismest gaila smile.gif o ir terlione  su tuo tubeles antgaliu, apsimozoja, apsivelia jei rankinej nesioji

Guerlain KissKiss pamegink rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites,koks blizgis suteikia slapiu lupu efekta? bigsmile.gif pamenu Vishy rode isparduotuvej ,labai graziai atrode wub.gif tik nepamenu koks doh.gif be blizguciu..
Atsakyti
YSL tubelese slapias efektas su laabai mazai blizgesio
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 10 07, 10:11)
Mergaites,koks blizgis suteikia slapiu lupu efekta? bigsmile.gif pamenu Vishy rode isparduotuvej ,labai graziai atrode wub.gif tik nepamenu koks doh.gif  be blizguciu..

jei minimaliai spalvos norite tai man ir Lancome JT padaro toki efekta thumbup.gif
Atsakyti
ARTDECO Lip Brilliance Long-lasting lip gloss pas mane blizgis Nr.1 thumbup.gif
Ilgalaikis slapiu lupu efektas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 07, 17:08)
jei minimaliai spalvos norite tai man ir Lancome JT padaro toki efekta  thumbup.gif

as turejau JT,nepamenu koki nr,bet jis buvo su blizguciais g.gif
Papildyta:
QUOTE(Muncike @ 2009 10 07, 17:15)
ARTDECO Lip Brilliance Long-lasting lip gloss pas mane blizgis Nr.1 thumbup.gif
Ilgalaikis slapiu lupu efektas mirksiukas.gif

as vakar bandziau si blizgi,bet nr.64 rose kiss,tai jis su blizguciais irgi buvo,o slapiu lupu efekta suteike artdeco hidra lip booster bigsmile.gif tik spalva labai neutrali,ne intensivi,tai nepaemiau.bet jauciu teks imti,nes daugiau nieko neradau.Gaila,kad nera visos paletes spalvu pas mus parduotuvese,tik po kelis stovi..
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 10 08, 12:07)
as turejau JT,nepamenu koki nr,bet jis buvo su blizguciais g.gif

As naudoju Lancome Juicy Tube Jelly, jis be blizguciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 10 08, 11:29)
As naudoju Lancome Juicy Tube Jelly, jis be blizguciu  rolleyes.gif

tai reiskia yra su ir be blizguciu smile.gif
va kaip tik noriu paklausti,koki blizgi rodei(aisku ne viena rodei),isparduotuvei,tokia svelni spalvyte ant lupu buvo ir toooooks glazus slapiu lupu efektas? wub.gif gal atsimeni?cia seniau,gal; pries menesi buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 10 08, 12:39)
tai reiskia yra su ir be blizguciu smile.gif
va kaip tik noriu paklausti,koki blizgi rodei(aisku ne viena rodei),isparduotuvei,tokia svelni spalvyte ant lupu buvo ir toooooks glazus slapiu lupu efektas? wub.gif gal atsimeni?cia seniau,gal; pries menesi buvo ax.gif

Slapiu lupu efekta, be blizguciu suteikia sis YSL GLOSS REPULPANT Shiny Lip Plumper, spalva #1 Glossy Pink arba #5 Glossy Candy bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien gavau nauja zaisla Lancome Juicy Tubes 045 Candy bigsmile.gif
user posted image
Kvepia kaip Donaldo guma vaikystej,kvapas vienas prie vieno man biggrin.gif
Malonus kaip ir visi Juicy Tubai,vasarinis toks,nors blizguciu gana saikingai.
Atsakyti