Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 10 04, 12:44)
man toks efektas gaunasi su paprasciausiu tbs balzamu, yra 2 tokie : su sviesmedziu, ir "tantalising" lupu balzamas  wub.gif

Nu zinok turiu kokosu.. bet man jis is vis normaliai neuzsitepa unsure.gif o apie toki efekta tai is vis nekalbu unsure.gif jis balksvas, bet tikrai ne tokia grazi spalvyte unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2009 10 03, 14:08)
as tuoj tureciau gauti YSL Golden Gloss 10 Golden Peony ax.gif

user posted image

user posted image

Mano lupos su YSL Golden Gloss Nr.13 ax.gif cia tik spalva rodau...siaip jos pakankamai raudonos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 04 spalio 2009 - 12:22
QUOTE(Maserati @ 2009 10 04, 12:50)
Jo?o tas pirmas be spalvos irgi?
Man labai panasus efektas gaunasi su artdeco vazelinu,bet tikrai ne tiek,nes cia labai nubalintos lupos + sioks toks kakavos efektas..

jie abu labai panasus, abu balti, na issibandyk parduotuvej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 10 04, 13:21)
Mano lupos su YSL Golden Gloss Nr.13  ax.gif cia tik spalva rodau...siaip jos pakankamai raudonos.

Grazios lupos labai, grazi spalvyte, tik man butu gaila lt nes toki rezultata galima vos ne su vazeinu labiau blizganciu isgaut bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(destiniuke @ 2009 10 03, 23:54)
mergaites koks blizgesys ir kokia spalva yra nuotraukoje ziauriai alpstu del tokios bet niekaip neatrandu tokio blizgesio
My Webpage
Papildyta:
user posted image

man tai baisiai sioje foto atrodo, taip riebiai baltos koses uztepta, fyfiskas vaizdas

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 10 04, 12:44)
man toks efektas gaunasi su paprasciausiu tbs balzamu, yra 2 tokie : su sviesmedziu, ir "tantalising" lupu balzamas  wub.gif
http://www.thebodysh...ents/prod978839

http://www.thebodysh...nts/prod6400003

aha, tie tbs gražiai pašviesina, bet minusas, kad išsausina lūpas ir po 10 min jo nebelieka
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 10 04, 13:21)
user posted image

user posted image

Mano lupos su YSL Golden Gloss Nr.13   ax.gif cia tik spalva rodau...siaip jos pakankamai raudonos.

Tai cia tada plonu sluoksniu uztepta, nes jokio blizgejimo nesimato.As pati ji turiu, tai man jis daugiau kazkaip pabalina, daugiau blizga.Jusu lupos atrodo matines palei nuotrauka. 4u.gif

As tai kazkaip uzsimaniau Dior lupdazio,Bet jauciu bragus zalciai mirksiukas.gif

------------------------
Redaguota moderatoriaus: ištrinta komercija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 spalio 2009 - 21:27
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 10 04, 17:43)
Tai cia tada plonu sluoksniu uztepta, nes jokio blizgejimo nesimato.As pati ji turiu, tai man jis daugiau kazkaip pabalina, daugiau blizga.Jusu lupos atrodo matines palei nuotrauka. 4u.gif

As tai kazkaip uzsimaniau Dior lupdazio,Bet jauciu bragus zalciai mirksiukas.gif

na man nepanasu, kad matines atrodytu, bet tiesa, daugiau balina nei sitoj fotkej, sunku man perteikt spalvas per foto blush2.gif

------------------
Redaguota moderatoriaus: ištrinta komercinė citata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 spalio 2009 - 21:28
QUOTE(Milmar @ 2009 09 29, 10:44)
Viena nuotrauka va ant lupu radau:

user posted image

Bet youtubej ant baltaodes siek tiek kitaip atrode - siek tiek i persikine spalva... Vienzo kol gyvai nepamatysiu, tol bus neaisku.

bandziau siandien siuos ant lupu, tai konsistensija nepatiko, norejosi kazko slapesnio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(destiniuke @ 2009 10 03, 23:54)
mergaites koks blizgesys ir kokia spalva yra nuotraukoje ziauriai alpstu del tokios bet niekaip neatrandu tokio blizgesio
My Webpage
Papildyta:
user posted image

Kazkas panasaus Isadora Mega Wet Gloss NR.25 Mocca cream
Papildyta:
Man Dior blizgis akimirksniu baiges (man akimirksnis yra 2 men.), nors vartojau nedaugiau nei kitus. Cia Dior specifika, ar kaip?

Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2009 10 05, 01:26)
Man Dior blizgis akimirksniu baiges (man akimirksnis  yra 2 men.), nors vartojau nedaugiau nei kitus. Cia Dior specifika, ar kaip?

Man 2 menesiai ne akimirka, bet jei naudoju blizgi nuolat per ta laika, o jei su kitais naudojant, tai greitai sakyciau. O Dior kiek zinau nera is tu, kurie skalsus ar ilgai ant lupu laikosi, tai susinaudoja greitai.
Atsakyti
nu man blizgesiai visai ilgai laiko apie 6men laisvai,va lupu dazai tikrai yra,kurie sueina greitai
Atsakyti
Ar esate kuri nors naudojusi VS "Mint" blizgesiuką? Kokia spalvytė? Ar šaldo jis? g.gif
Atsakyti