Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Guerlain bandziau toki :
user posted image
spalvos kerincio, konsistencija gera, nu bet labai man jau trumpai laikesi g.gif gal cia as tokia "valgytoja" , gal dar reikes pabandyti ...
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 02, 17:07)
Guerlain bandziau toki :
user posted image
spalvos kerincio, konsistencija gera, nu bet labai man jau trumpai laikesi g.gif  gal cia as tokia "valgytoja" , gal dar reikes pabandyti ...

Trumpai tai kiek mazdaug?
Man blizgiai valandi dvi tik laikosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 10 02, 17:13)
Trumpai tai kiek mazdaug?
Man blizgiai valandi dvi tik laikosi rolleyes.gif

Maksimum 1,5 h. tai cia matyt as per daug noriu , stebuklu smile.gif Bet kas labai patiko , malonu lupoms buvo, nes lupoms prastai reaguoja i blizgesiu , jauciasi toks tempimas , o nuo sio Guerlain taip nebuvo.
Gal tikrai reikia uzsisakyti ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 10 02, 16:19)
O ziema blizgiais dazaisi?
noreciau rast blizgi,kuris nesaldytu lupu prie -15 ir laikytusi padoriai rolleyes.gif O gal lupdazi issigyt g.gif

As be problemu ziema blizgiais dazausi, bet dazniau megstu Dior lupdaziuka issitraukt: jis toks dregnas, nesausina lupyciu. thumbup.gif

QUOTE(F_A @ 2009 10 02, 16:21)
Estee Lauder blizgiai turi ikyroka savotiska kvapa, kuris daug ka erzina, bet siaip visai neblogi drinks_cheers.gif

Man EL ir blizgiu, ir lupdaziu tas savotiskas skonis nepatinka - todel ju nenaudoju, bet daugkam jis neikurys yra ir patinka.

QUOTE(v-i-k-a @ 2009 10 02, 16:59)
Pritariu su tais MACais vien vargas, turiu ir su blizguciais ir be (vien perlamutras) tai tas pats. Laikosi mirtinau, bet jai nori ant virsaus uztepti kad paslepti tas vietas kur jau nusitryne truputi, labai negraziai gulasi. Juos reik visai nuvalyti o tik poto dar karta uztepti. tada visai gerai.

Na MAC man dabar vieni mylimiausiu - laikosi puikiai, o ant virsaus retai tepu, bet normaliai uzsitepa. Paprastai as visada nuvalau ir is naujo tepu, tai jokio vargo.

QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 02, 17:07)
Guerlain bandziau toki :

spalvos kerincio, konsistencija gera, nu bet labai man jau trumpai laikesi g.gif  gal cia as tokia "valgytoja" , gal dar reikes pabandyti ...

Man tai nr800 labai gerai laikesi ir 'kiss kiss laque' gerai laiko (na nebutu lakas) biggrin.gif
Atsakyti
O Estee Lauder Pure Pops Blush ? ar nieko ipatingo ,ar cia bus tas ant to su JT ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 02, 17:42)
O Estee Lauder Pure Pops Blush ? ar nieko ipatingo ,ar cia bus tas ant to su JT ?
user posted image

"Pure pops" serija blizgiu man pasirode prastai laikantys.... ax.gif Dar prisiminiau Elizabeth Arden blizgi tuteleje - super geri, prilygsta JT laikymusi, lipnumu, tik nera to saldumo (man velgi ju skonis savotiskas, bet labai atgaivino issausejusias lupytes).
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 26, 00:32)
YSL Golden Gloss 10 Golden Peony - user posted image

na va ir siandien ryte gavau si blizgesiuka, labai labai patiko spalva wub.gif spalva tokia sviesi rozine su aukso zeruciais, jau vakaro sviesoje kaip zeri, ispudingai wub.gif labai patiko, tik seip gal lupas dziovina, net jei visumoje tai fainas wub.gif
Atsakyti
mergaites koks blizgesys ir kokia spalva yra nuotraukoje ziauriai alpstu del tokios bet niekaip neatrandu tokio blizgesio
My Webpage
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(destiniuke @ 2009 10 03, 23:54)
mergaites koks blizgesys ir kokia spalva yra nuotraukoje ziauriai alpstu del tokios bet niekaip neatrandu tokio blizgesio
My Webpage
Papildyta:
user posted image

Wow, gražu, kažką panašaus iš artdeco turėjau g.gif Bet dabar jau nepamenu...;s
Atsakyti
QUOTE(destiniuke @ 2009 10 03, 23:54)
My Webpage
Papildyta:
user posted image

wub.gif nerealus..gal kas zinos,kokiu blizgiu toki efekta isgauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 04, 12:35)
wub.gif  nerealus..gal kas zinos,kokiu blizgiu toki efekta isgauti ax.gif

man toks efektas gaunasi su paprasciausiu tbs balzamu, yra 2 tokie : su sviesmedziu, ir "tantalising" lupu balzamas wub.gif
http://www.thebodysh...ents/prod978839

http://www.thebodysh...nts/prod6400003
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 04 spalio 2009 - 11:47
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 10 04, 12:44)
man toks efektas gaunasi su paprasciausiu tbs balzamu, yra 2 tokie : su sviesmedziu, ir "tantalising" lupu balzamas  wub.gif
http://www.thebodysh...ents/prod978839

http://www.thebodysh...nts/prod6400003

Jo?o tas pirmas be spalvos irgi?
Man labai panasus efektas gaunasi su artdeco vazelinu,bet tikrai ne tiek,nes cia labai nubalintos lupos + sioks toks kakavos efektas..
Atsakyti