Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 01, 11:37)
O naujasi is JT kaip suprantu tai  Lancome Juicy Tubes P.U.R.E.
user posted image  g.gif

Kas jie vasara jau buvo,tai nezinau ar cia labai nauji skaitos..
Atsakyti
Tai taip, skaiciu smile.gif turiu omeni , kad paskutiniai isleisti JT
Atsakyti
Na kadangi dabar labai uzsikabliavus esu ant blizgiu, tai dar pasiklausiu ir tikuosi gausiu atsakyma (-uz) smile.gif
Kuris blizgesiukas tiktu jei ieskau su blizguciais. Noriu kad jo onsistencija butu kaip JT bet butu blizguciu, kad neatrodytu aisku kaip "kioskinis" blizgesis . Kazkada turejaukazka panasau, bet nezinau pavadinimo, nes tada mna ne tai rupejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 02, 13:28)
Na kadangi dabar labai uzsikabliavus esu ant blizgiu, tai dar pasiklausiu ir tikuosi  gausiu atsakyma (-uz) smile.gif
  Kuris blizgesiukas tiktu jei ieskau su blizguciais. Noriu kad jo onsistencija butu kaip JT bet butu blizguciu, kad neatrodytu aisku kaip "kioskinis" blizgesis . Kazkada turejaukazka panasau, bet nezinau pavadinimo, nes tada mna ne tai rupejo smile.gif

Pamegink kazka is Guerlain rolleyes.gif Jie lipnoki, uztat gerai laikos, ir blizguciu juose saikingai. Be to, man Guerlain blizgiai puikiai sutvarko serpetojancias lupas, todel jie mano nr. 1 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 10 02, 15:24)
Pamegink kazka is Guerlain rolleyes.gif Jie lipnoki, uztat gerai laikos, ir blizguciu juose saikingai. Be to, man Guerlain blizgiai puikiai sutvarko serpetojancias lupas, todel jie mano nr. 1 thumbup.gif

O Chanel esi turejusi?Man Chanel vietoj lupu balzamo,nors lupos megsta paskilinet,ypac saltuoju metu laiku.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 10 02, 14:57)
O Chanel esi turejusi?Man Chanel vietoj lupu balzamo,nors lupos megsta paskilinet,ypac saltuoju metu laiku.

Esu turejus Chanel Levres Scintillantes serijos blizgiu - teko visus isdovanot, isparduot ir kitaip atsikratyt, nes man ziauriai iki krauju nusausindavo lupas unsure.gif Mano sese dabar sekmingai naudoja viena is ju, jai tinka...
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 10 02, 16:10)
Esu turejus Chanel Levres Scintillantes serijos blizgiu - teko visus isdovanot, isparduot ir kitaip atsikratyt, nes man ziauriai iki krauju nusausindavo lupas unsure.gif Mano sese dabar sekmingai naudoja viena is ju, jai tinka...

Butent apie siuos Chanel ir kalbejau,bet gal kad siemet isleista spalva turiu,gal patobulejo unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 02, 14:28)
Na kadangi dabar labai uzsikabliavus esu ant blizgiu, tai dar pasiklausiu ir tikuosi   gausiu atsakyma (-uz) smile.gif

Man TArte patinka (tik spalvu mazas pasirinkimas), MAC yra nemazai tokiu spalvu su blizguciais, Guerlain visai nieko (tik man laiko prasciau uz JT). Dar prisiminiau, kad The body shop atrodo nieko buvo, Estee Lauder.

QUOTE(F_A @ 2009 10 02, 16:10)

Man Chanel irgi ziauriai sausindavo lupas. doh.gif Pabandziau viena ir daugiau net nenoriu bandyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 02 spalio 2009 - 15:15
QUOTE(Malena @ 2009 10 02, 15:14)
Butent apie siuos Chanel ir kalbejau,bet gal kad siemet isleista spalva turiu,gal patobulejo unsure.gif

Reiks idomumo delei rast pasibandyt kazkur, nes daugiau po tokios patirties Chanel blizgiu net neziuriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 10 02, 16:16)
Reiks idomumo delei rast pasibandyt kazkur, nes daugiau po tokios patirties Chanel blizgiu net neziuriu unsure.gif

O ziema blizgiais dazaisi?
noreciau rast blizgi,kuris nesaldytu lupu prie -15 ir laikytusi padoriai rolleyes.gif O gal lupdazi issigyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 10 02, 15:15)
Man TArte patinka (tik spalvu mazas pasirinkimas), MAC yra nemazai tokiu spalvu su blizguciais, Guerlain visai nieko (tik man laiko prasciau uz JT). Dar prisiminiau, kad The body shop atrodo nieko buvo, Estee Lauder.
Man Chanel irgi ziauriai sausindavo lupas.  doh.gif Pabandziau viena ir daugiau net nenoriu bandyt.

Estee Lauder blizgiai turi ikyroka savotiska kvapa, kuris daug ka erzina, bet siaip visai neblogi drinks_cheers.gif MAC man jau per lipnus ir dienos begyje norint atsinaujint, labai nemaloniai ant virsaus tepas unsure.gif As cia apie MAC dazzle glass su daug blizguciu.
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2009 10 02, 15:19)
O ziema blizgiais dazaisi?
noreciau rast blizgi,kuris nesaldytu lupu prie -15 ir laikytusi padoriai rolleyes.gif O gal lupdazi issigyt g.gif

Zinoma rolleyes.gif Man Guerlain blizgiai ziema - issigelbejimas, nes nuo vejo ir salcio labai skyla lupos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 10 02, 15:21)
MAC man jau per lipnus ir dienos begyje norint atsinaujint, labai nemaloniai ant virsaus tepas unsure.gif As cia apie MAC dazzle glass su daug blizguciu.

Pritariu su tais [B]MAC
ais vien vargas, turiu ir su blizguciais ir be (vien perlamutras) tai tas pats. Laikosi mirtinau, bet jai nori ant virsaus uztepti kad paslepti tas vietas kur jau nusitryne truputi, labai negraziai gulasi. Juos reik visai nuvalyti o tik poto dar karta uztepti. tada visai gerai.
Chanel labai man patinka vasara, lengvi, visai nelipnus. Bet kai salta jie visai man netinka.
Guerlain mano milimukai. Man tinka idealiai. Kolkas geriau uz juos as neturejau.
Dar patinka Lancome Juicy Tubes. Rieboki, gerai laikosi, visiskai nesausina lupu.
Atsakyti