Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

na is sios foto galima mazdaug paziureti kaip atrodo mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetule22: 26 rugsėjo 2009 - 21:00
QUOTE(inetule22 @ 2009 09 26, 21:59)
na is sios foto galima mazdaug paziureti kaip atrodo  mirksiukas.gif

user posted image

Aciu. Ale tiksliai tas 13 toks i pilkuma.
Atsakyti
galima cia is tos foto kazka mazdaug iziureti spalvas, bet galetu is arciau zymiai buti g.gif galetu ir internetiniuose puslapiuose buti ideta kiekvaiena spalva ant lupu, ot tai butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2009 09 28, 16:54)
galima cia is tos foto kazka mazdaug iziureti spalvas, bet galetu is arciau zymiai buti g.gif galetu ir internetiniuose puslapiuose buti ideta kiekvaiena spalva ant lupu, ot tai butu thumbup.gif

Galit pagogolint dominancias (arba visas) spalvytes - manau rasit ir is arciau, ir ant lupu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 25, 23:32)

Ir dar Rouge Dior Creamy Gloss 255 Coral Elixir user posted image

Viena nuotrauka va ant lupu radau:

user posted image

Bet youtubej ant baltaodes siek tiek kitaip atrode - siek tiek i persikine spalva... Vienzo kol gyvai nepamatysiu, tol bus neaisku.
Atsakyti
vieni is geriausiu lupu blizgesiu yra profesionalus sla
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Labai rudeniui nori Blizgesio naujo, i raudonuma, oranzine spalva... noreciau tubeleje, nelabai tokiu turejus( tubeleje) , susidomejau Lancome JT , gal kas bandete butent i blizgesiuka Lancome juicy tubes cinamon soho :
user posted image
virsutinis. Ar ilgai laikosi JT blizgesiukai ?

o gal zinote ka nors geresnio tokio tipo ? nesupykciau jei ir kainuotu maziau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 09 30, 19:10)
Ar ilgai laikosi JT blizgesiukai ?

Oooo, laikosi sie blizgesiukai laaabai ilgai. Gero butent apie sia spalva nepasakysiu, nes nemacius/nebandzius, bet siaip Juicy tubes lipnus (del to ir laikosi), malonus blizgesiukai. Kazkuris is ju man yra sausines lupytes, bet rodos su saldanciu efektu buvo tas.... O siaip visi jie saldus labai, tai jei pasiruosus dideliam saldesiui ir ilgam laikui naudojant, tikrai neturetumet nusivilt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 29, 10:44)

Bet youtubej ant baltaodes siek tiek kitaip atrode - siek tiek i persikine spalva... Vienzo kol gyvai nepamatysiu, tol bus neaisku.

išbadžiau vakar abi. ir man realiai Pink elixir per ružavas (nors nuotraukoje toks švelnus atspalvis atrodo, man prie veido netinka) o golden glam per tamsus bigsmile.gif gerai, kad nuėjau į krisitianą , o tai būčiau prisisakius doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 10 01, 03:32)
Oooo, laikosi sie blizgesiukai laaabai ilgai. Gero butent apie sia spalva nepasakysiu, nes nemacius/nebandzius, bet siaip Juicy tubes lipnus (del to ir laikosi), malonus blizgesiukai. Kazkuris is ju man yra sausines lupytes, bet rodos su saldanciu efektu buvo tas.... O siaip visi jie saldus labai, tai jei pasiruosus dideliam saldesiui ir ilgam laikui naudojant, tikrai neturetumet nusivilt wink.gif

pasiruosus thumbup.gif Siandien nusipirksiu ta Cinamon Soho, bet dar noreciau oranzinio, ir ziurejau youtubeje , kad yra spalva kuri blukina lupas, tai irgi norciau labai thumbup.gif siaip daugumai nepatinka blizgesiai be teptuko, o man kazkaip atvirksciai g.gif
Atsakyti
user posted image
As turejau si Juicy Tube spalva Rio Mango ( virsuje persikines spalvos ), jis buvo ne toks lipsnus kaip iprasti Juicy Tubes, malonus ant lupu,laikesi vidutiniskai smile.gif
Atsakyti
O naujasi is JT kaip suprantu tai Lancome Juicy Tubes P.U.R.E.
user posted image g.gif
Atsakyti