na is sios foto galima mazdaug paziureti kaip atrodo
QUOTE(inetule22 @ 2009 09 26, 21:59)
Aciu. Ale tiksliai tas 13 toks i pilkuma.
galima cia is tos foto kazka mazdaug iziureti spalvas, bet galetu is arciau zymiai buti galetu ir internetiniuose puslapiuose buti ideta kiekvaiena spalva ant lupu, ot tai butu
QUOTE(remygaaa @ 2009 09 28, 16:54)
galima cia is tos foto kazka mazdaug iziureti spalvas, bet galetu is arciau zymiai buti galetu ir internetiniuose puslapiuose buti ideta kiekvaiena spalva ant lupu, ot tai butu
Galit pagogolint dominancias (arba visas) spalvytes - manau rasit ir is arciau, ir ant lupu
QUOTE(Milmar @ 2009 09 25, 23:32)
Viena nuotrauka va ant lupu radau:
Bet youtubej ant baltaodes siek tiek kitaip atrode - siek tiek i persikine spalva... Vienzo kol gyvai nepamatysiu, tol bus neaisku.
Labas vakaras
Labai rudeniui nori Blizgesio naujo, i raudonuma, oranzine spalva... noreciau tubeleje, nelabai tokiu turejus( tubeleje) , susidomejau Lancome JT , gal kas bandete butent i blizgesiuka Lancome juicy tubes cinamon soho :
virsutinis. Ar ilgai laikosi JT blizgesiukai ?
o gal zinote ka nors geresnio tokio tipo ? nesupykciau jei ir kainuotu maziau
Labai rudeniui nori Blizgesio naujo, i raudonuma, oranzine spalva... noreciau tubeleje, nelabai tokiu turejus( tubeleje) , susidomejau Lancome JT , gal kas bandete butent i blizgesiuka Lancome juicy tubes cinamon soho :
virsutinis. Ar ilgai laikosi JT blizgesiukai ?
o gal zinote ka nors geresnio tokio tipo ? nesupykciau jei ir kainuotu maziau
QUOTE(Cherry_ @ 2009 09 30, 19:10)
Ar ilgai laikosi JT blizgesiukai ?
Oooo, laikosi sie blizgesiukai laaabai ilgai. Gero butent apie sia spalva nepasakysiu, nes nemacius/nebandzius, bet siaip Juicy tubes lipnus (del to ir laikosi), malonus blizgesiukai. Kazkuris is ju man yra sausines lupytes, bet rodos su saldanciu efektu buvo tas.... O siaip visi jie saldus labai, tai jei pasiruosus dideliam saldesiui ir ilgam laikui naudojant, tikrai neturetumet nusivilt
QUOTE(Milmar @ 2009 09 29, 10:44)
Bet youtubej ant baltaodes siek tiek kitaip atrode - siek tiek i persikine spalva... Vienzo kol gyvai nepamatysiu, tol bus neaisku.
išbadžiau vakar abi. ir man realiai Pink elixir per ružavas (nors nuotraukoje toks švelnus atspalvis atrodo, man prie veido netinka) o golden glam per tamsus gerai, kad nuėjau į krisitianą , o tai būčiau prisisakius
QUOTE(shopingas @ 2009 10 01, 03:32)
Oooo, laikosi sie blizgesiukai laaabai ilgai. Gero butent apie sia spalva nepasakysiu, nes nemacius/nebandzius, bet siaip Juicy tubes lipnus (del to ir laikosi), malonus blizgesiukai. Kazkuris is ju man yra sausines lupytes, bet rodos su saldanciu efektu buvo tas.... O siaip visi jie saldus labai, tai jei pasiruosus dideliam saldesiui ir ilgam laikui naudojant, tikrai neturetumet nusivilt
pasiruosus Siandien nusipirksiu ta Cinamon Soho, bet dar noreciau oranzinio, ir ziurejau youtubeje , kad yra spalva kuri blukina lupas, tai irgi norciau labai siaip daugumai nepatinka blizgesiai be teptuko, o man kazkaip atvirksciai
As turejau si Juicy Tube spalva Rio Mango ( virsuje persikines spalvos ), jis buvo ne toks lipsnus kaip iprasti Juicy Tubes, malonus ant lupu,laikesi vidutiniskai
O naujasi is JT kaip suprantu tai Lancome Juicy Tubes P.U.R.E.