Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(ViShy @ 2009 09 24, 13:58)
Girdejau apie si, turetu putlinti lupas  biggrin.gif

o kokios cia kompanijos ? pavadinimas tai too faced stiliaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 09 23, 15:14)
nezinau kaip tau paaiskint,subega dazai i viena vieta ar kaip cia vaizdziau pasakyti, gal tau taip ir nebus ax.gif

Man irgi nuo siu blizgesiu susidaro balta plevele, bet man patys blizgesiukai labai patinka tai naudoju. Dazausi ne kasdien, tai diskomforto tai nesukelia, pamaciusi pavalau ir pasidazau is naujo smile.gif
QUOTE(Milmar @ 2009 09 23, 16:38)
Na man tai nepatiktu vien delto, kad tiubelej. Na as nedraugauju su tom tiubelem, nors tu ka. Man priimtiniaussios kempineles 4u.gif

Man nera skirtumo ar su sepeteliu ar be, sie blizgesiukai puikiai skirstosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimushka* @ 2009 09 24, 12:20)
sveikos
gal girdejot apie toki blizgesi "big lips,skinny hips",jis toks kaip plumper'is.Bet nezinau kur jo isigyti..Daug geru atsiliepimu girdejau apie ji.. smile.gif

Gal toki turejot omeny:

Huge lips Skinny hips

user posted image

Tai ne vien plumperis, bet ir kaip antroj daly pavadinimo teigiama (skinny hips) turi apetita malsinanciu medziagu blink.gif ...

Isigyti galima cia, jei yra noro biggrin.gif
Huge lips Skinny hips
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 24, 14:58)
Gal toki turejot omeny:

Huge lips Skinny hips

Tai ne vien plumperis, bet ir kaip antroj daly pavadinimo teigiama (skinny hips) turi apetita malsinanciu medziagu blink.gif ...

Huge lips Skinny hips

lotuliukas.gif o youtube video kuris idetas tam puslapy visos spalvos ant lupu veik vienodai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 24, 14:58)
Gal toki turejot omeny:

Huge lips Skinny hips

user posted image

Huge lips Skinny hips

Ai, dar kazkur komentara skaiciau, kodel toki produkta sukure - atseit, eini i vakareli - lupas pasiputlini ir tuo paciu apetito netenki - nepersivalgai bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 24 rugsėjo 2009 - 21:46
QUOTE(Milmar @ 2009 09 24, 22:45)
Ai, dar kazkur komentara skaiciau, kodel toki produkta sukure - atseit, eini i vakareli - lupas pasiputlini ir tuo paciu apetito netenki - nepersivalgai bigsmile.gif

Man dazniausiai ir siaip apetitas dingsta pasidazius, kad nereiketu nusivalyt ir vel po to dazytis.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 24, 22:45)

nu tokio dar negirdejau,ko ten pridejo,ar cia dar vienas grazus reklaminis sukis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 09 25, 10:48)
nu tokio dar negirdejau,ko ten pridejo,ar cia dar vienas grazus reklaminis sukis smile.gif

Na va, jei netingit, zemiau idejau, kas apie ji parasyta, o jei trumpai, tai i sudeti ieina kazkokio i kaktusa panasaus augalo ekstraktas, kuris Pietu Afrikoje simtmeciais naudotas del apetita malsinanciu savybiu:

PurpleLab launches with "Huge Lips Skinny Hips". Feed your hunger for plump sexy lips, while keeping the calories away from the hips ! "Huge Lips Skinny Hips" is the answer to every girl's beauty dream - sophisticated lip color, plumping performance and a natural way to curb those cravings with the infusion of Hoodia, extract from a cactus-like plant that has been used in South Africa for centuries for its appetite suppressing qualities. So let this gloss be your ultimate intention-setter, your secret weapon for every cocktail party! "The appetite really lives between the ears," says Karen, the Creatrix behind the brand, "not in your stomach. This gloss always helps me stay mindful of what I'm eating and how and that is the purpose!"

•Paraben-free
•Appetite suppressant
•Plumps lips instantly after application
•Long-lasting formulation
•Increases appearance of lip volume and contour for a sexy pout
•Diminishes the appearance of unattractive lip wrinkles
•Both immediate and long term benefits
•Non-drying formulation keeps lips feeling smooth and hydrated

Mano nuomone, kazkoks nesusipratimas ax.gif
Atsakyti
jokio putlumo efekto as nepastebejau per ta reklama, visos spalvos vienodos, tik raudona shiek tike matesi, bet vistiek kaip permatoma..... g.gif baisus ludazhis.....jau geriau as pavalgisiu pasidazius, ir vel pasidazysiu.... thumbup.gif
mano lupos atrodo putlesnes su YSL golden gloss, nors man atrodo ten apie tai nieko nerasho.....bet tie blizguchiai tikrai padaro lupas putlesnes, dar Guerlain'o kiss kiss superinis, turiu du ruzavus skirtingu atspalviu thumbup.gif
Atsakyti

Papildyta:
Per paieska temoj neradau ax.gif , tai atleiskit jei kartojuosi. Gal kas turi ir gali pakomentuot - pademonstruoti gyvai siuos;

YSL Golden Gloss 13 Golden Nude - user posted image

YSL Golden Gloss 10 Golden Peony - user posted image

Ir dar Rouge Dior Creamy Gloss 255 Coral Elixir user posted image
Atsakyti
Galiu truputi papasakoti apie juos. Spalvos panasios, tik tiek, kad YSL dar yra zeruciu.O Dior vientisas, svelnus ant lupu.YSL ilgiau laikosi ant lupu.Jei reiketu rinktis, saziningai sakau, net nezinau kuri rikciaus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 25, 22:32)
As irgi toki jamciau lotuliukas.gif
Papildyta:
Per paieska temoj neradau ax.gif , tai atleiskit jei kartojuosi. Gal kas turi ir gali pakomentuot - pademonstruoti gyvai siuos;

YSL Golden Gloss 13 Golden Nude - user posted image

YSL Golden Gloss 10 Golden Peony - user posted image

Ir dar Rouge Dior Creamy Gloss 255 Coral Elixir user posted image

Galiu pasakyti tik tiek,kad YSL 13 numeriukas yra specifine spalva i pilkuma, kuri tikrai ne visom tinka. Nerizikuociau pirkt nepameginus 4u.gif
Atsakyti