Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(egluziukas @ 2009 09 23, 16:58)
Man jie superiniai, tik vienintelis minusiukas, kad susidaro tokia balta plevele ant lupu, nezinau kaip cia paaiskint ir ar suprasi ax.gif

Hmmmm g.gif cia ta plevele minusiukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2009 09 23, 16:01)
Hmmmm  g.gif cia ta plevele minusiukas  biggrin.gif

nezinau kaip tau paaiskint,subega dazai i viena vieta ar kaip cia vaizdziau pasakyti, gal tau taip ir nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 08 30, 09:07)
user posted image

Jei neklystu pas Apvalute kolekcijoj yra toks Estee Lauder smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2009 09 23, 15:36)
As labai gundausi pirkti ViShy parduodama Estee Lauder - High Gloss Plump lupu blizgisi. Va sito laaaabai noreciau .03 Melon Plum
user posted image
Kas nors pagirkite, kad nebeatsilaikyciau ir nuspresciau pirkti  lotuliukas.gif
Dar domina kaip laikosi  ant lupu jie g.gif

Na man tai nepatiktu vien delto, kad tiubelej. Na as nedraugauju su tom tiubelem, nors tu ka. Man priimtiniaussios kempineles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 23, 17:38)
Man priimtiniaussios kempineles 4u.gif

As tai visokiu turiu, ir tubelese ir su kempinelem ir su sepeteliais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 23 rugsėjo 2009 - 16:43
QUOTE(ViShy @ 2009 09 23, 17:42)
As tai visokiu turiu, ir tubelese ir su kempinelem ir su sepeteliais  biggrin.gif

Tai kam pirmenybe? Ar tiubelems sepeteli atskira naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 23, 17:43)
Tai kam pirmenybe? Ar tiubelems sepeteli atskira naudojat?

Visiems savi privalumai, pvz. neturint veidrodelio puikiai sekasi pasidazyti is tubeles thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 23 rugsėjo 2009 - 16:49
Pastarasias savaites dairiausi paprasto permatomo lupu blizgio smile.gif Tai is visu pamegintu labiausiai patiko ISADORA. Pasitepiau testeriu, superinis thumbup.gif Tepasi maloniai, gerai ant lupu laikesi, o dar kai maniskes alergiskos daug kam, ir neperstejo, tai didelis pliusas smile.gif Bet 53Lt, pagailejau kaip paprastam permatomam blizgiui blush2.gif Antra vieta skyriau Maybelline watershine. Taip pat paprastas, permatomis blizgis, puikiai besilaikantis ant lupu smile.gif Kas svarbiausia - nera lipnus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 23 rugsėjo 2009 - 20:19
QUOTE(Milmar @ 2009 09 23, 16:38)
Na man tai nepatiktu vien delto, kad tiubelej. Na as nedraugauju su tom tiubelem, nors tu ka. Man priimtiniaussios kempineles 4u.gif

Pas mane ta pati problema, nemegstu blizgiu tubelese, nes labai nepatogu dazytis, o sepeteli atskira nesiotis nera ypac patogu...
Atsakyti
O man labai patiko NIVEA lupu blizgesys. lengvai tepasi, graziai blizga, o ir islieka ilgai. ir kaina nera jau tokia didele, apie 30lt.
http://img.mtv3.fi/m...2009/617053.jpg
Atsakyti
sveikos
gal girdejot apie toki blizgesi "big lips,skinny hips",jis toks kaip plumper'is.Bet nezinau kur jo isigyti..Daug geru atsiliepimu girdejau apie ji.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimushka* @ 2009 09 24, 12:20)
sveikos
gal girdejot apie toki blizgesi "big lips,skinny hips",jis toks kaip plumper'is.Bet nezinau kur jo isigyti..Daug geru atsiliepimu girdejau apie ji.. smile.gif

Girdejau apie si, turetu putlinti lupas biggrin.gif
Atsakyti