Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

va mano trys mylimukai wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 10, 22:39)
Va toki siandien papirkau atseit is naujos kolekcijos.
user posted image

Kaip si spalva vadinasi ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 10, 22:39)
Va toki siandien papirkau atseit is naujos kolekcijos. Tekstura faina, bet spalvyte nelabai pataikiau, nes niekad neprisiverciu parduotuvej bandyti doh.gif
user posted image

Palei pakuote tai, na nepasakyciau kad is naujos kolekcijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 09 11, 17:18)
Palei pakuote tai, na nepasakyciau kad is naujos kolekcijos 4u.gif

Na gal ir taip - kas pas mus "nauja", kitur jau sena 4u.gif

Bandziau Dior psl. issiaiskinti, tai likau nesupratus is kokios jis kolekcijos. Tas blizgis yra Rouge Dior Creamy Gloss.

Vakar dar suteikiau jam antra sansa ir likau gana patenkinta biggrin.gif Nelipnus, svelnus, su smulkiais blizguciais. Spalvyte prie ryskaus akiu makiazo irgi tiko ax.gif Net siandien lupos svelnios man atrodo.

Cia gal labiau prie lupdaziu (ten irgi uzklausiu ax.gif ) - gal toki kas bandet?

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 09 11, 15:14)
Kaip si spalva vadinasi ? ax.gif

Tiesa, spalvyte 431 Sweet praline 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 12 rugsėjo 2009 - 09:54
[quote=Milmar,2009 09 12, 10:53]
Na gal ir taip - kas pas mus "nauja", kitur jau sena 4u.gif

Bandziau Dior psl. issiaiskinti, tai likau nesupratus is kokios jis kolekcijos. Tas blizgis yra Rouge Dior Creamy Gloss.

Tai kad pas mus seniai jau yra.Pernai ziema tai tikrai jau buvo.Man tai irgi jis vienas is geriausiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2009 09 09, 11:32)
o is cia galima paciai siustis?  4u.gif

as ir sio laukiu balzamiuko tik pas mane spalva toffee ax.gif
http://www.yslbeauty...oduct_info.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remygaaa: 13 rugsėjo 2009 - 18:27
Reikia pagalbos 4u.gif kuo skiriasi melynasis ir zaliasis lupu blizgiai? kuris daugiau nugesina lupu raudonuma bei duota lupoms baltesne spalva? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 09 13, 23:36)
Reikia pagalbos  4u.gif  kuo skiriasi melynasis ir zaliasis lupu blizgiai? kuris daugiau nugesina lupu raudonuma bei duota lupoms baltesne spalva?  4u.gif

Kazkada kazkas jau rase apie skirtuma buvo, bet neberandu ir nebepamenu. Man atrodo melynas labiau nugesina. Tiksliau po melyno lupos pasvieseja i nude spalvyte, o po zalio i svelnia rozine... Bet gal maisau kazka... g.gif Nors man nuo firmos priklauso - Benefit turbut vienintelis taip stipriai nugesindavo, Estee Lauder isvis jokio efekto nebuvo. O zalias nelabai man patiko - kiek pamenu nieko doro is jo.

O vat teke toki bandyt, tai ant lupu spalvyte kaip ir tubeleje doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 13 rugsėjo 2009 - 23:25
Turėjau Dior rožinį su žalsvu, labai gražus efektas ir tikrai nieko blogo nepadarė, atvirkščiai rolleyes.gif Tiesiog pati pabandyk, tas žalsvumas ar mėlynumas nedominuoja.
Atsakyti
Mergytes, as su tokiu klausimu...Ar verta siustis blizgesiuka per tarpininke is ebay ar siaip kitu svetainiu,ar geriau iskart cia SM is kurios nors pardavejos pirkti, nes galvoju ar ne ta pati suma beveik gausis siunciant per tarpininke ar iskart perkant cia... g.gif patarkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 09 14, 13:56)
Mergytes, as su tokiu klausimu...Ar verta siustis blizgesiuka per tarpininke is ebay ar siaip kitu svetainiu.

Perkant paciai, apsimoka, nes ebay kartais galima labai neblogu variantu rasti, jei pavyksta laimeti aukcijona bigsmile.gif Kituose internetinese parduotuves ( as dazniausiai UK perku ) taip pat buna neblogu pasiulymu, gaunasi tikrai pigiau nei pas mus kosmetikos parduotuvese thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 14 rugsėjo 2009 - 13:54
paciai tikiu kad apsimoka, o per tarpininkes tada jauciu nelabai.... g.gif tas pats gausis kas perkant cia pas kazkuria mamyte is karto, ar ne? g.gif
Atsakyti