Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(GinMintė @ 2009 09 07, 14:57)
Ne, as be blizguciu noriu, tik slapiu lupu efekto  4u.gif tik internete nerandu tokio numeriuko - 54?

Sumaisiau blush2.gif Turejo but nr 59.
Atsakyti
Mergaites, o koks vaizdas ant lupu pasitepus Lancome tuo melynuoju blizgiu? smile.gif
Siandien gavau Victoria's Secret beauty rush blizgesiuka, spalva- I want candy. l.grazi, tik ne labai man matosi, nes mano lupu spalva tamsi, bet skonis wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginariukas: 08 rugsėjo 2009 - 19:44
QUOTE(ginariukas @ 2009 09 08, 20:27)
Mergaites, o koks vaizdas ant lupu pasitepus Lancome tuo melynuoju blizgiu? smile.gif
Siandien gavau Victoria's Secret beauty rush blizgesiuka, spalva- I want candy. l.grazi, tik ne labai man matosi, nes mano lupu spalva tamsi, bet skonis wub.gif

Bet kuris melynas nugesina lupu raudonuma.

Man irgi patiko pradzioj VS blizgiai - labai gerai laikosi, skanu, bet po kurio laiko taip ikyri (nes pakuote milziniska), kad net pykina nuo to skonio. Turiu dabar likusi tik 1 metu ir kazkokio saldumo maisyto skonio, tai jau ir tas beveik ikyrejo. Nors viska susigadinau su Lancome 'juicy tubes' blizgiais - tie irgi salduma.
Atsakyti
As is Vishy gavau YSL blizgesi-balzama thumbup.gif Va toki:
http://www.yslbeauty...oduct_info.html
Jis nerealus wub.gif Spalva grazi svelni rozine, be blizguciu, tokia "pieniska". Gerai tepasi, jis toks kaip balzamas, rudeniui labai tiks. Zodziu, esu labai patenkinta, dabar sitas blizgis mano nr.1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 08 28, 18:57)
Esu labai labai patenkinta savo naujuoju pirkiniu-Chanel Levres Scintillantes 131 Mica wub.gif Paziurejus i nuotrauka spalvos man tokios grazios,kad mielai prigriebciau dar kokias tris biggrin.gif
user posted image
Dar laukiu Jucy Tubes vieno parkeliaujancio.

kur pirkote bigsmile.gif ?
Atsakyti
Nusipirkau Gosh 59 numeriuka, rekomenduota nares shopingas, man labai patiko wub.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 09 09, 21:45)
Nusipirkau Gosh 59 numeriuka, rekomenduota nares shopingas, man labai patiko  wub.gif  dekui  4u.gif

o kokia kainyte? ir kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 09, 23:20)
o kokia kainyte? ir kur pirkote?

Pirkau Kosmadoj, bet visai nepamenu kiek kainavo doh.gif gal kazkas apie 20 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2009 09 09, 21:12)
kur pirkote bigsmile.gif ?

Douglas,bet sios spalvos nevisad buna,isperka greiciausiai.Vis dar labai patenkinta.Siuo metu subaigiau visus blizgius ir sis vienintelis blush2.gif
Atsakyti
Va toki siandien papirkau atseit is naujos kolekcijos. Tekstura faina, bet spalvyte nelabai pataikiau, nes niekad neprisiverciu parduotuvej bandyti doh.gif
user posted image

Atsakyti
SVEIKOS bigsmile.gif
jau gavau YSL pur gloss spalva pure peach wub.gif
galiu pasakyti- NEREALI wub.gif wub.gif
ir ptas blizgis superinis, taip kvepia ir koks skanus man ir tepasi ir viskas tiesiog thumbup.gif
spalvyte lyg svelniai rozine kaip yra situ 2 nr.tik dar plius persikinio atspalvio turi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 11, 10:48)
Nebloga rizika pirkti gan nepigų ir nebandyti g.gif O pudrų irgi nebandai? g.gif

Na zinot, ne visos nori mozotis parduotuvej tuo paciu blizgiu kaip dar n zmoniu - ka zinia koki velnia pasigausi.... ax.gif Bent kiek pamenu, LT parduotuvese nera vienkartiniu teptuku, serveteliu, makiazo valiklio, alkoholio ir pan, o cia JAV pvz Sephoroj pilna prie stendu siu dalyku, tai pries bandant koki lupdazi, galima ji patrint i alkoholiu suvilgyta servetele, o tada jau bandyt ant lupu arba blizgesi su vienkartiniu teptuku uzsitept. Nors man ir tai neatrodo labai higieniska, tai dazniausiai tik ant rankos bandau.... ax.gif Na o pudros kitas dalykas - jos sausos, tai mikrobus maziau traukia, o ir nereikia dazniausiai bandyt ant viso veido - uztenka ant smakro linijos.
Atsakyti