Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(ViShy @ 2009 09 03, 22:06)
O kaip tie Maybelline Water Shine blizgesiai, kaip issilaiko ant lupu ar suteikia spalvos ? rolleyes.gif

Ten pas mane vienas tas rūžavas Water shine blizgis, jis daugiau šlapią efektą duoda. O visi kiti Water Shine Diamonds, va šitie man geruliai, ir nesubėga į raukšles kaip kažkas čia minėjo, gal nuo lūpų priklauso, o tas žėrėjimas prieš šviesą wub.gif Pati pačiausia 08 Strawberry carats spalvytė, jau šios spalvos gal 4-5 tūbelę naudoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 09 03, 12:06)
Man Chanel Galactic netiko, nes sausino lupas. Po to buvau radus tokios pat spalvos is Guerlain, ir kai jau susiruosiau pirkti, Kristianoj neberadau verysad.gif

Aisku, ne taip supratus buvau blush2.gif doh.gif

Vakar uzsukau nusipirkti naujo blizgio (ieskojau kazko nude efektui) ir isejau su nauju lupdaziu doh.gif tai kadangi atskiros temos apie lupdazius kaip ir nera, tai pasigirsiu cia - nusipirkau Shiseido Perfect Rouge BE208
user posted image
realiai spalvyte labiau nude su persikiniu atspalviu wub.gif (foto atrodo labiau rozine). Puikiai paslepia naturalia lupu spalva, nes yra gerai dengiantis, daug pigmento, ant lupu malonus, drekinantis. Siaip nera blizgus, sakyciau satininis, pasviesina lupas, bet nenubalina visiskai - na, man labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 08 28, 13:03)
Tai as pirkau ne tiesiai is YSL pls.
va mano spalva:
user posted image

Gavau savo blizgi, man patiko, realiai tamsesnis, suteikia gan ryskia spalva, bet rudeniui man tokia labai tiks, kazkaip norisi dabar tamsesniu spalvu thumbup.gif
ant lupu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 04 rugsėjo 2009 - 15:19
viShy kaip visad puikia ant tavo lupu blizgiai atrodo thumbup.gif bet neatrodo tamsus g.gif kokia cia spalva?
Atsakyti
Aciu bigsmile.gif Spalva vadinasi "Nirvana Pink" smile.gif
Atsakyti
Siandien buvau VS parduotuvej apziuret Christian Siriano kosmetikos linijos. Labiausiai domino bronzatas/highlighter'is, bet juo nusivyliau. Ir netiketai pamaciau pasakiskai grazia jo blizgio spalvyte (sublime), kuria ir isigijau.

Dar su konsultante paplepejom apie VS kosmetika - dabar kaip tik atsinaujine jie, tai klausiau ar tik pakuotes pasikeite, ar ir patys produktai. Sake, kad seseliai tapo lengviau tepami, minkstesni, o lupu blizgiai ne tokie lipnus. Bet kad jau ir taip jauciuosiu per daug turinti turtu lupoms, tai ne nebandziau blizgiu. Esu turejus kelis anksciau, tai nepatiko pakuotes, nes abieju kazkaip suklero sepeteliai, tiksliau tie kamsteliai r pradedavo prabegti blizgesys doh.gif

O beje prisiminiau toki dalyka - parduotuvej ta Christian Siriano blizgi ziurineju ziurineju, nu aisku uzliuliavo spalvos grozis ir isigijau. Dabar VS puslapi vartau, ziuriu tas naujas pakuotes ir ka - blizgesys yra spalvytes 'sublime' lotuliukas.gif Ir pigesnis $2 nei tas vardinis. doh.gif O dabar dar prisiminiau, kad butent ta spalva ir esu turejus sio blizgio biggrin.gif Net linksma pasidare.
Atsakyti
Merginos, sveikutes 4u.gif man labai reikia pagalbos, niekaip nerandu lupu blizgesio spalvytes kuris duotu tarsi nude efekta, blizgus, kuno spalvos.. gal kas gali parekomenduoti? bigsmile.gif
Atsakyti

user posted image

Šių metų aruodai ax.gif Pats mėgstamiausias kiekvienai dienai buvo nutrintukas Bourjois, taip pat dažnas Biotherm su blizgesiu, visi kiti pagal rūbą, nuotaiką ir kt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 07, 13:05)
user posted image

Šių metų aruodai ax.gif Pats mėgstamiausias kiekvienai dienai buvo nutrintukas Bourjois, taip pat dažnas Biotherm su blizgesiu, visi kiti pagal rūbą, nuotaiką ir kt.  rolleyes.gif

Bourjois gal nr 15. - rose arctic, nes toks su melsvu atspalviu? kosmetikej vienas mylimiausiu blizgiu, jau besibaigia ax.gif

kolekcija grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 07 rugsėjo 2009 - 12:33
Dėkui 4u.gif 15-tukas 3D, gerulis. Buvo bžikas nusipirkti naująjį jo variantą su blizgesiu, čia iš šių metų naujienų, bet vis tik šis geresnis, toks matiškesnis ir gražiau žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 09 07, 12:26)
Merginos, sveikutes  4u.gif  man labai reikia pagalbos, niekaip nerandu lupu blizgesio spalvytes kuris duotu tarsi nude efekta, blizgus, kuno spalvos.. gal kas gali parekomenduoti?  bigsmile.gif

Man pats graziausias nude atspalvis gyvenant LT buvo Gosh blizgio (rodos nr54). Jis be blizguciu, o slapiu lupu efekto. Ar jus su blizguciais norit? Ai, nu dar Bourjois '3d effect nudes' yra keli nude atspalviai.

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 07, 13:05)
Pats mėgstamiausias kiekvienai dienai buvo nutrintukas Bourjois...

Labai primena tureta Collistar blizgi - toks pat rozinis ir tas perlamutras toks pat atrodo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 07, 13:39)
Man pats graziausias nude atspalvis gyvenant LT buvo Gosh blizgio (rodos nr54). Jis be blizguciu, o slapiu lupu efekto. Ar jus su blizguciais norit? Ai, nu dar Bourjois '3d effect nudes' yra keli nude atspalviai.

Ne, as be blizguciu noriu, tik slapiu lupu efekto 4u.gif tik internete nerandu tokio numeriuko - 54?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 07 rugsėjo 2009 - 14:02