Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Seila @ 2009 08 30, 19:39)
Cia mano blizgesiukai, kolekcija menka palyginus pries Jusu, bet uztenka... blush2.gif  rolleyes.gif
user posted image

o koks numeriukas Guerlain balto bigsmile.gif
Atsakyti
Guerlain 800, jis mano number 1!!! bigsmile.gif toks siek tiek chameleoninis jis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 08 31, 23:32)
Guerlain 800, jis mano number 1!!! bigsmile.gif toks siek tiek chameleoninis jis... ax.gif

Man jis labai ilgai patiko - tiksliau pradzioj patiko, po to nukisus buvau giliai i stalciu, nes nebepatiko visiskai, o po to vel patiko. Bet antro nepirkau. O siaip spalvyte labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 08 31, 22:32)

O jis gal panasus i Chanel Galactic, su daug spalvotu blizgiuku? Buvau nuziurejus toki Kristianoj, o po to neradau, nes sake limituoti buvo unsure.gif Taip ir nezinau nei koks ten numeriukas to blizgio buvo, nei ka...
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 09 01, 15:55)
O jis gal panasus i Chanel Galactic, su daug spalvotu blizgiuku?

Nezinau koks ten Chanel, bet sitas Guerlain indelyje atrodo baltas su smulkiais blizguciais. O ant lupu, tai to baltumo nesimato, tik tie blizguciai ir blizgis susilieja i toki vientisa perlamutra ir labai graziai svyti - kiek pamenu, tai gaudavosi rozinis atspalvis pagrinde.
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 09 01, 15:55)
O jis gal panasus i Chanel Galactic, su daug spalvotu blizgiuku? Buvau nuziurejus toki Kristianoj, o po to neradau, nes sake limituoti buvo unsure.gif  Taip ir nezinau nei koks ten numeriukas to blizgio buvo, nei ka...

Jo jo as ir as ta kristej buvau bandzius,labai graziai atrode,bet kol susigalvoji ar reik tau jo,tai ir nebelieka.Tikrai turbut limituoti buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 08 31, 12:49)
O gal kas bandet Sisley blizgius? As pries n metu buvau duty-free nusipirkus, tai tada nerealiai patiko, bent jau nieko tada nebuvau geriau bandzius, bet Lietuvoj tuokart ju nebuvo, tai ir nebepirkau... O dabar ziurau Douglase yra, tik kad kainos l. dideles...

bandziau vakar Sisley Phyto Lip Eclat Lip Care Lip Gloss -
na tikrai labai malonus ant lupu, drekina, nepriekaistingai dengia, islieka pakankamai ilgai, nelipnus... bet kazkaip neitikino, kad verti tokios kainos cool.gif

QUOTE(F_A @ 2009 09 01, 14:55)
O jis gal panasus i Chanel Galactic, su daug spalvotu blizgiuku? Buvau nuziurejus toki Kristianoj, o po to neradau, nes sake limituoti buvo unsure.gif  Taip ir nezinau nei koks ten numeriukas to blizgio buvo, nei ka...

Chanel Galactic ura 98nr, dabar ju yra braskese bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 08 31, 12:49)
O gal kas bandet Sisley blizgius? As pries n metu buvau duty-free nusipirkus, tai tada nerealiai patiko, bent jau nieko tada nebuvau geriau bandzius, bet Lietuvoj tuokart ju nebuvo, tai ir nebepirkau... O dabar ziurau Douglase yra, tik kad kainos l. dideles...

Sisley blizgiai graziai zeri, puikiai tepasi, bet laikosi neypatingai. Prikrauta i juos visokios chemijos, nepaisant to, kad skelbiasi jog yra su visokiais naturaliais ekstraktais ir pan. Nematau nei vienos priezasties ju kainai pateisinti schmoll.gif

QUOTE(KRISTELA @ 2009 09 03, 10:54)

Chanel Galactic ura 98nr, dabar ju yra braskese bigsmile.gif

Man Chanel Galactic netiko, nes sausino lupas. Po to buvau radus tokios pat spalvos is Guerlain, ir kai jau susiruosiau pirkti, Kristianoj neberadau verysad.gif
Atsakyti
Mano turimi lūpų blizgesiai:

http://public.fotki....picture012.html

Neprabangūs bet man pakanka rolleyes.gif
Praktiškai nenaudojamas Borjous blizgis, per daug man tie blizgučiai jaučiasi ant lūpų schmoll.gif .
Visi kiti eina ratuku pakaitom priklausomai nuo nuotaikos rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip tie Maybelline Water Shine blizgesiai, kaip issilaiko ant lupu ar suteikia spalvos ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 09 03, 20:06)
O kaip tie Maybelline Water Shine blizgesiai, kaip issilaiko ant lupu ar suteikia spalvos ? rolleyes.gif

Pas mane nusitrynus nr doh.gif persikinis toks.. g.gif nu ka as zinau... tokia grazi persikine spalvyte..ilgai man nesilaiko, biski subega i rauksles, bet nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 09 03, 21:52)
Jauciu as VS toki turiu jei spalva gerai matau ir Water shine persikine spalvyte  wub.gif

VS čia Lotta Colada spalvytė vadinasi mirksiukas.gif
Atsakyti