Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(amber123 @ 2009 08 30, 20:45)
Saunuole  drinks_cheers.gif respect  drinks_cheers.gif grazios spalvos ir skaicius protingas  thumbup.gif  4u.gif kad man taip..  doh.gif turiu 2 Gurlain blizgius.. parduodamus  unsure.gif nes spalvos man netinka..  verysad.gif

O pries pirkdama isbandei?
As nekenciu parduotuvej bandyt,nehigieniska atrodo,bet is lempos irgi bijau pirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 08 30, 20:56)
O pries pirkdama isbandei?
As nekenciu parduotuvej bandyt,nehigieniska atrodo,bet is lempos irgi bijau pirkt blush2.gif

Ne matai, man mama praveze juos.. 4u.gif tai pagal save ir parinko verysad.gif namie pabandziau ir nepatiko verysad.gif rudas ir ir raudonuma toks.. isparduotuvei pardavineju
Atsakyti
o koks tas rudas Guerlain?! g.gif
Atsakyti
Rodau savo priemones lupoms (desineje apacioje surikiuota nenaudojamos ir nepatinkancios priemones):
user posted image

Lupdaziai pradejo nesinaudot vasara, tai laukia vesesniu oru (dabar retsykiais tik pabraukiu jais), bet ir tai dauguma baiginejasi. I pabaige ir Tarte bei vienas MAC blizgiai ir desineje esantis Revlon (abieju Revlon spalvytes parasytos vienodos, bet realiai vienas permatomas su blizguciais, o kitas svelniai rozinis su blizguciais - kazkaip idomiai cia su jais).

Na o nepatinkancios priemones sios:
-Green by nature lupu balzamas (skanus, nera per daug metos, bet... laabai skystas - vos vos uztepi ir iskart subega i burna)
-3 Max Factor blizgiai (pabandziau po karta, bet man nepatiko skoniai: apelsinu, kavos ir arbuzu)
-VS 'beauty rush' metinis permatomas blizgis (butu viskas su juo gerai, bet ikyrejo skonis, o jis dar net neipusetas turbut)
-MAC lupdaziukas (spalvyte 'fresh brew' - tiesiog ne mano spalva).
Atsakyti
As per diena dazausi lupas 4-6 k. Tai man jie visai naudojasi. Niekada nesu ne vieno kosmetikos produkto ismetusi, nes viskas yra pirkta ir man kazkaip nepriimtina metyti - jau geriau tada isparduotuveje parduoti, jeigu matai, kad nespeji naudoti.

Pvz. mano mama dazosi 1 k. per diena, tai su tokiais tempais jai uztenka ir 2 lupu priemoniu. Manau, kad tai labai individualu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 30, 23:17)

O kas ten per geris dsineje puseje salia tu visu "nemegiamu", toks juodu kamsteliu ir juodu galiuku, mazyteje tuteleje, svelnios koralu spalvos? Sudomino ir firma ir numeriukas bigsmile.gif

Beje, gal kuri esate isbandziusi Collistar firmos blisgesius? Kaip laikosi?
Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2009 08 31, 00:32)
O kas ten per geris dsineje puseje salia tu visu "nemegiamu", toks juodu kamsteliu ir juodu galiuku, mazyteje tuteleje, svelnios koralu spalvos? Sudomino ir firma ir numeriukas  bigsmile.gif

Beje, gal kuri esate isbandziusi Collistar firmos blisgesius? Kaip laikosi?

Tas maziukas yra geris - Make up for ever blizgis (spalvyte nr3). Gerai laiko, spalva nera ryski (butent si matosi ant lupu), dauguma ju spalvu ant lupu permatomos gaunasi, siek tiek saldo.

Collistar esu bandzius viena - man neitin laike, bet spalva grazi buvo, smagiai tepesi. Nors gal ir neblogas laikymas buvo lyginant pagal tai, kad gana skystas jis.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 31, 00:40)
Tas maziukas yra geris - Make up for ever blizgis (spalvyte nr3). Gerai laiko, spalva nera ryski (butent si matosi ant lupu), dauguma ju spalvu ant lupu permatomos gaunasi, siek tiek saldo.

Collistar esu bandzius viena - man neitin laike, bet spalva grazi buvo, smagiai tepesi. Nors gal ir neblogas laikymas buvo lyginant pagal tai, kad gana skystas jis.

O as butent neryskaus, bet vos vos priduodancio spalva ir ieskau ax.gif

Collistar buvau viena nusiziurejusi labai grazios spalvos, toki svelniai rozini, bet taip ir nenusipirkau. Parduotuveje bandyti nenorejau, o is tos firmos nesu nieko turejusi, tad nedrisau pirkti, nes ir ne is pigiuju jis - kazkur apie 50-60Lt. Bet vienas svarbiausiu reikalavimu is blizgesio yra tai, kad gerai laikytusi, tai turbut gerai padariau jo nepirkdama biggrin.gif

Dekui uz atsakymus, leksiu ryt ieskotis to Make Up Forever blizgio, labai smalsu dabar man ji isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2009 08 31, 01:11)
O as butent neryskaus, bet vos vos priduodancio spalva ir ieskau  ax.gif 

Collistar buvau viena nusiziurejusi labai grazios spalvos, toki svelniai rozini, bet taip ir nenusipirkau. Parduotuveje bandyti nenorejau, o is tos firmos nesu nieko turejusi, tad nedrisau pirkti, nes ir ne is pigiuju jis - kazkur apie 50-60Lt. Bet vienas svarbiausiu reikalavimu is blizgesio yra tai, kad gerai laikytusi, tai turbut gerai padariau jo nepirkdama biggrin.gif

Dekui uz atsakymus, leksiu ryt ieskotis to Make Up Forever blizgio, labai smalsu dabar man ji isbandyt  biggrin.gif

Tada sie blizgiai jums turetu patikt - ryskesni atspalvi duoda tik tamsesni atspalviai (raudonas, violetinis rodos ir toks ryskiai rozinis), o visi kiti vos ne permatomi ir spalvytes tik uzuomena. Pati pirkau kazkada svelniai rozini ir svelniai alyvini, tai ant lupu praktiskai taip pat atrode.

O Collistar buna pigiau 'aistruolej' pirkt. Siaip man si firma kakzokia neaiski atrodydavo, bet isbandzius nenusivyliau labai. Dar turiu akiu piestuka. Norejau tokia palete isbandyt (rodos seseliai ir lupu blizgiai joje), bet kad brangi buvo, kaip tik i JAv utrejom isvaziuot, tai galvoju virs 100Lt isleist kai cia pasirinkimas begalinis bus neverta. Uztai iki siol gailiuosiu... rolleyes.gif
Atsakyti
merginos gal kuri bandėt šį blizgesį, kaip jis jums? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
O gal kas bandet Sisley blizgius? As pries n metu buvau duty-free nusipirkus, tai tada nerealiai patiko, bent jau nieko tada nebuvau geriau bandzius, bet Lietuvoj tuokart ju nebuvo, tai ir nebepirkau... O dabar ziurau Douglase yra, tik kad kainos l. dideles...
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2009 08 31, 08:49)
merginos gal kuri bandėt šį blizgesį, kaip jis jums? 4u.gif

Toki bandzius esu melyna - tai man jis nepatiko, nes visai nedave melynu blizgiu efekto. Nebepamenu jau kaip tiksliai jis atrode ant lupu, bet rodos permatomai ir tiek (ir be blizguciu atrodo, tik slapiu lupu efektas buvo).
Atsakyti