Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(ViShy @ 2009 08 30, 12:27)
Man EL irgi saunus blizgiai, reikes dar koki ir tubelei isigyti  bigsmile.gif O realiai ta ivory spalva sviesi ant lupu atrodo?

Labai patiko tavo blizgiu spalvos bigsmile.gif Neatsisakyciau ir savo kolekcijoj daugelio spalvu  thumbup.gif

Taip, ant lupu ji sviesi - gaunasi nude variantas.As ja megstu ant lupdazio ryskesnio tepti- iseina nerealus atspalviai, esu sulaukusi daug pagyru blush2.gif
Papildyta:
beje, o cia lupdaziu turbut nepublikuojate? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 30 rugpjūčio 2009 - 11:32
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 30, 09:22)
O kam tau tiek identiškų spalvų? 4u.gif

lotuliukas.gif o kodel turi but daug nepanasiu.. jei man tinka pvz butent tokios blink.gif 4u.gif as cia atsakiau uz Apvalute, nes ir pas mane panasios spalvos.. 4u.gif
Apvalute, turiu ta Esencce Cream gloss ir Bell ta ruzavesni kur saldo.. labai faini wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif kaip uz tokia kaina tai.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 30 rugpjūčio 2009 - 12:38
QUOTE(Apvalute @ 2009 08 30, 09:07)
Kai sudejau visus, baisu- visa kruva. Reikia apsiraminti  blink.gif Gerai, kad keli jau visai baiginejasi.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

visos spalvos labai gražios cool.gif , bet labiausiai domintų koraliniai blizgiai
galetum apibudinti beyu trečią,ketvirtą,
EL antroje ir ketvirtoj foto panašūs , abu tubejėje, koks skirtumas tarp jų
ir gal galėtum palygint El tubelėse su essence (jojoba)

ačiū smile.gif

būtų labai įdomu pamatyt tavo lūpdažių kolekciją bigsmile.gif ( nes pvz aš labiau mėgstu lūpdažius,turbūt todėl kad man gražiau lūpos su spalva, o visokių blizgučių nlb biggrin.gif )
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Spalvos siek tiek skiriasi...sviesesnes realybeje.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2009 08 30, 14:13)
lotuliukas.gif o kodel turi but daug nepanasiu.. jei man tinka pvz butent tokios  blink.gif  4u.gif as cia atsakiau uz Apvalute, nes ir pas mane panasios spalvos..  4u.gif
Apvalute, turiu ta Esencce Cream gloss ir  Bell ta ruzavesni kur saldo.. labai faini  wub.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif kaip uz tokia kaina tai.. wub.gif

Taaaaip, man Essence cream ir tas Bell gloss laabai patinka (kaip tik siandien su pastaruoju esu). KOkybe virsija kaina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Apvalute tavo ir lupdaziu kolekcija thumbup.gif Kaip tau EL ir YSL lupdaziai? gerai ant lupu issilaiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 08 30, 16:29)
visos spalvos labai gražios  cool.gif , bet labiausiai domintų koraliniai blizgiai
galetum apibudinti beyu trečią,ketvirtą,
EL antroje ir ketvirtoj foto panašūs , abu tubejėje, koks skirtumas tarp jų
ir gal galėtum palygint El tubelėse su essence (jojoba)

ačiū smile.gif

būtų labai įdomu pamatyt tavo lūpdažių kolekciją  bigsmile.gif ( nes pvz aš labiau mėgstu lūpdažius,turbūt todėl kad man gražiau lūpos su spalva, o visokių blizgučių nlb  biggrin.gif )

dekui, man taip pat visos spalvos labai patinka - ieskojimu rezultatas bigsmile.gif
Trecias Beyu ryskesnis, labiau i raudonai rozini atspalvi. Ji maisau su sviesiu blizgiu. O tas ketvirtas Beyu tikra koraline - pirkau ji prie siu metu koraliniu vasarisku rubu smile.gif Man jie patinka. Kaina gera, patogi pakuote, nedziovina.

Ot seklys morka esi lotuliukas.gif II ir IV EA yra tas pats atspalvis biggrin.gif kadangi didzioji tutele baiginejasi, o jis man nepakeiciamas maisant spalvas, tai uzsisakiau miniuka. Lyginant EA su Essence - tai pastarasis "skystesnis", trumpiau laikosi, ne toks lipnus (man patinka lipnus). Aisku, kad EA geresnis, bet tikrai Essence lyginant su kaina - stebuklas:)
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 08 30, 17:14)
Apvalute tavo ir lupdaziu kolekcija  thumbup.gif Kaip tau EL ir YSL lupdaziai? gerai ant lupu issilaiko? smile.gif

Dekui 4u.gif Jei reiketu atsisakyti kurio nors, turbut sukciau galva visa diena, nes tikrai visi labai patinka, yra naudojami. EA issilaiko tikrai gerai, bet YSL laabai malonus ant lupu - tarsi silkas, kuris pradingsta po 2 val. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 08 30, 13:13)
lotuliukas.gif o kodel turi but daug nepanasiu.. jei man tinka pvz butent tokios  blink.gif  4u.gif as cia atsakiau uz Apvalute, nes ir pas mane panasios spalvos..  4u.gif

Rašiau ne apie panašias, o identiškas, nepainiok sąvokų 4u.gif Nes kai perki lūpdažį vartojimui, faktiniam tsknt, tai renkiesi tiek, kiek jis galios ir per tiek laiko, kol "marinuosis", nepasens. O jei visi veik vienodi, tai kaip jie visi liks švieži? rolleyes.gif Max 3. Čia šiaip pastebėjimas cool.gif

Pvz. aš perku (ar gaunu dovanų) skirtingų spalvų ir atspalvių, kad galėčiau derinti įvairiems atvejams ar progoms, pvz. šaltam sezonui vieni, šiltam kiti, vakarui dar kiti. Bet iš esmės visas "arsenalas" ne vieno tono. Tiesa, odos tipas dėkingas, daug kas tinka.
Atsakyti
Cia mano blizgesiukai, kolekcija menka palyginus pries Jusu, bet uztenka... blush2.gif rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Seila,grazi,protinga kolekcija,bent jau spesi isnaudot iki galiojimo pabaigos.
YSL grazus blizgis,kelinta spalva?
Kad ir kiek noreciau,as paskaiciavau,kad per pusmeti isnaudojau du blizgius,tai metam man 4 turetu uztekt ax.gif
Atsakyti
YSL 10 spalvyte... bigsmile.gif Joa, man irgi kartais labai norisi naujo ir vel naujo blizgiuko,bet valdau savo moteriska silpnybe... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 08 30, 17:13)
Taaaaip, man Essence cream ir tas Bell gloss laabai patinka (kaip tik siandien su pastaruoju esu). KOkybe virsija kaina drinks_cheers.gif

o kur perkate Bell blizgius? jie tik saldo ar yra ir zalios spalvos?
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 08 30, 20:36)
o kur perkate Bell blizgius? jie tik saldo ar yra ir zalios spalvos?

Nea..zalio nera 4u.gif saldo jie smile.gif faini ant lupu..ka as zinau smile.gif pas mane tai ryzavas toks, tai labai graziai ant idegusios odos atrodo, as tai kaune urmo bazei pirkau
Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2009 08 30, 19:39)
Cia mano blizgesiukai, kolekcija menka palyginus pries Jusu, bet uztenka... blush2.gif  rolleyes.gif

Saunuole drinks_cheers.gif respect drinks_cheers.gif grazios spalvos ir skaicius protingas thumbup.gif 4u.gif kad man taip.. doh.gif turiu 2 Gurlain blizgius.. parduodamus unsure.gif nes spalvos man netinka.. verysad.gif
Atsakyti