Kadangi baigiau ankstesnę temą, tai sukūriau naują, diskutuokime toliau
Senoji tema čia
Kur gaut ir kiek kainuoja VS Beauty rush blizgesiai?
QUOTE(amber123 @ 2009 07 25, 18:39)
Kur gaut ir kiek kainuoja VS Beauty rush blizgesiai?
Tikriausiai reiketu per tarpininkes is VS puslapio pirkti, gal dar SM kas parduoda (seniau lyg ir pardavinejo). Kainuoja nedaug - vienas 7$ arba 3/15$ arba 6/20$. Bet man jie taip pat ikyriai saldus kaip 'Juicy tubes', tai turi patikt tas saldumas...
ziurekit koki blizgi radau netycia pas save kosmetinej nukista
cia ZARA kazkada buvau senai pirkus, tai koks neblogas, jau tooookias Nude lupas padaro , nzn ar imanoma dar labiau
ir toks tirstas, gerai laikosi
bet nzn ar naudosiu
cia ZARA kazkada buvau senai pirkus, tai koks neblogas, jau tooookias Nude lupas padaro , nzn ar imanoma dar labiau
ir toks tirstas, gerai laikosi
bet nzn ar naudosiu
Sveikutes Domina gosh blizgesiai. Kiek skaiciau cia, tai atsiliepimai lyg ir neblogi. Gal galetumet pasakyt kokie numeriukai is gosh lupoms suteikia svelniai rozini atspalvi be blizguciu bei nude atspalvi?
Labas;)
nesenai isbandziau Avon blizgesi su saldymo efektu, visai nieko spalvos beveik nesimato bet saldymo efektas veikia visa laik:)
nesenai isbandziau Avon blizgesi su saldymo efektu, visai nieko spalvos beveik nesimato bet saldymo efektas veikia visa laik:)
QUOTE(Gelaite @ 2009 07 26, 14:51)
Sveikutes Domina gosh blizgesiai. Kiek skaiciau cia, tai atsiliepimai lyg ir neblogi. Gal galetumet pasakyt kokie numeriukai is gosh lupoms suteikia svelniai rozini atspalvi be blizguciu bei nude atspalvi?
Man patinka sie blizgiai, vienintelis minusas, kad per greitai nusivalgo. O nude naudojau 054 - is visokiu firmu bandytu nude blizgiu sitas man buvo pacios paciausios spalvytes
gal žinot puslapėly kur isadoros spalvų paletė ir loreal glam shine spalvų paletė. ko tai neišsirenku Gal kurios naudojat tokias natūralesnes į švieisiai rusvą spalvą, kaip noriu, bet nebežinau čia kokie numeriukai būtų
QUOTE(shopingas @ 2009 07 26, 17:51)
Man patinka sie blizgiai, vienintelis minusas, kad per greitai nusivalgo. O nude naudojau 054 - is visokiu firmu bandytu nude blizgiu sitas man buvo pacios paciausios spalvytes
Dekui O kuris cia butu? Tas tubelej ar kur su sepeteliu?
Uzsisakiau blizgesi Givenchy Pop Gloss Crystal 2009 vasaros kolekcijos.Kai atvyks, pasidemonstruosiu
QUOTE(Gelaite @ 2009 07 27, 14:13)
Dekui O kuris cia butu? Tas tubelej ar kur su sepeteliu?
Va tokioj tutelej su sepeteliu (tiksliau rodos ten kempinele gale buvo):
QUOTE(ViShy @ 2009 07 27, 14:20)
Uzsisakiau blizgesi Givenchy Pop Gloss Crystal 2009 vasaros kolekcijos.Kai atvyks, pasidemonstruosiu
toks fainas atrodo lendu panarsyt kokiu spalvyciu yra
as mac pries kelias dienas gavau ta triple color, tai neblogas toks
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 07 27, 14:20)
cia gal sun coral spalva fotkeje?