Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

Laminatu kol kas nepasibaisėjau,o kiliminės dangos tikrai nebenoriu,man tiesiog trūkdavo oro kvėpuoti+alergija dulkėms.Žodžiu,aš prieš kiliminę dangą
Atsakyti
kadangi alergijos dulkems nei pas viena nera ( nes ir dabar visur kilimai), tai greiciausiai ir teks rinktis kilimine danga.
Gal kas zinot koks yra lentvaryje kilimu parduotuves darbo laikas?
Atsakyti
Neaišku, kokios paskirties kambary tu nori dėti grindis. Jei salone ar valgomajame - tikrai nepatarčiau dėti kiliminės dangos, jei miegamajame - aš ir pati dėčiau kiliminę, jei vaikų kambary - irgi galbūt kiliminę.
Atsakyti
siaip laminatas tai sh tongue.gif
is kartono ar faneros padarytas, jeigu turi vaikuciu, o dar jie judrus per metus sugadins wink.gif
as uz medines grindis thumbup.gif vaikutis basas vaiksto po namus thumbup.gif kur nori sedi ir zaidzia, priziureti nesunku
Atsakyti
Aš tik už laminatą, nes kiliminė danga niekada nebus tokia švari ir be dulkių, kiek besiurbtum visvien lieka pilna dulkių, o laminatą perbrauki šlapia šluoste ir blizga. Galima dėti ant laminato nedidelė kilimą, dauk lengviau prižiūrėti ir į valyklą lengviau nuvežti.
Atsakyti
žiurėjau laida,(kur asta stašaitytė veda)tai ten daug kalbos apie grindu dangas budavo.
tai buvo pabrėžta kad kiliminė danga,ypač tinka dulkėms alergiškiems žmonėms,nes kilimas jas gerai surenka,o ant laminato jos skraido.
aš pritariu merginom,miegamajame ir vaiku kambaryje, kiliminė danga.
Atsakyti
Niekada gyvenime nebedeciau miegamajame kilimines dangos.......siaip is viso kilimine danga buvo didziausia klaida, bet tuo metu draugai buvo remonta pasidare, atrode graziai, o ir kaina visai priimtina pasirode....... nu gyveni zmogus ir mokaisi......
Atsakyti
Pas mane miegamajame kilime danga jau 3 metai,mums fain,niekada nebuvau suabejojusi ,jog gal but reikejo kazka kita pasirinkt.Tik ateity deciau naturalia kilimine danga nors kaina tikrai mums laaaabai brangi,bet ilgaamziskesne...O tie laminatai,geriau patyliu wink.gif
Atsakyti
O pas mane visuose kambariuose kilimine danga,jei nori ,kad svaru ir grazu butu reikia daug prieziuros,butinai tureti plaunama siurbli.O koridoriuj ir vyrtuvej laminuotos grindys.PATARIMAS-virtuvej nepirkit labai sviesiu grindu ,nes labai nepraktiska
Atsakyti
Man tai nei viena, nei kita. Mes neturėjom pinigų, tai sudėjom paprasčiausią presuotą popierių ir nudažėm grindų dažais, virtuvėje linoleumas. Vaizdas pusė velnio (na, aišku ne taip gražukaip laminatas), bet bent jau žinom, kodėl tos sh pas mus. O kai moki pinigus ne tokus jau mažus už laminatą ar kiliminę (čia aš apie sintetines), tai po to nervai genda, kad tokius pinigus už tokį šlamštą mokėjai.
Turėsiu padorų namą - būtinai dėsiu parketą ir keramikines plyteles, o vaikų miegamajam kamštinę tikriausiai. O gal visą gyvenimą ir praleisiu ant presuoto popieriaus laugh.gif Ką gali žinoti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (SANTA @ 2004 08 09, 13:59)
O pas mane visuose kambariuose kilimine danga,jei nori ,kad svaru ir grazu butu reikia daug prieziuros,butinai tureti plaunama siurbli.O koridoriuj ir vyrtuvej laminuotos grindys.PATARIMAS-virtuvej nepirkit labai sviesiu grindu ,nes labai nepraktiska

O as valau kilimine su purskalais........vieni draugai valesi su plaunamu siurbliu, tai sake vis tiek dregme liko, nors ir karsciai buvo, skersvejai namie, bet vis tiek kilimas gavo toki rugimo kvapa, galvojo supus ta visa danga...... O miegamajame paprastai buna daugiausia dulkiu, jau nuo baldu valant kelis kartus savaiteje kiek ju buna, vis tik patalyne keiciama tame kambaryje ir pan. tai reikia pagalvoti kiek tu dulkiu nuseda dangoje, nemanau kad viska pajegus buna dulkiu siurblys istraukti.....O ir salione, valyk nevales tos dangos, praejo penki metai tai takai isisvaiksciojo, kur daugiausia vaikstoma yra, nors ir valome, atrodo svaru, taciau spalva keiciasi, ir ne visos dangos........
Atsakyti
Nei tas, nei tas. Nuo kilimines labai daug dulkiu, kurios kaupiasi penkmeciais, siurblys juk gerai ju neistraukia. Laminatas- gerai valosi, taciau yra saltas, kietas, jei kas nukrenta- tooooks garsas, kad vaikus is miego prikelia. Geriausia - naturalios dangos (medis, kamtis ir pan.) thumbup.gif
Atsakyti