Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

Tik gruodi isirengem savo nauja namuka. Jei yra pinigeliu - tai rinkites tik parketa (vidutine kaina, jei dirbs samdyti zmones su darbu ir papildomos medziagom nuo 100 iki 120 lt uz kvadrata). Mes pirkom laminata. Svetaineje viskas ok. Jis brangus, sviesus, kazkokios Kanados pusies. O koridoriuje pataupeme ir nupirkome antros rusies tamsu (toks tamsiai vysninis). Tai dabar ir vargstam: ant jo viskas matosi, kiekviena demele, tie suejimai labai aiskus. Jei renkates laminata - netaupykite ir rinkites sviesesni!!! Kitu atveju atsibos grindis plauti.
Atsakyti
Tik parketas...pas mus parketas geros kokybes, kazkoks exclusyvinis, tai thumbup.gif
Aisku, ir kaina atitinkama, bet uztai ilgam rolleyes.gif
Viskas priklauso nuo galimybiu...
P.S. Kazkas rase, kad laminatas maziau braizosi g.gif dabar yra kazkokio lako ar pan. (vyras statybininkas tai sake...), kuris apsaugo nuo ibrezimu...
Atsakyti
As tai manau, jog isirenginejant nama, tai tik parketa detis geriausia, nes tai ilgam laikui, naturalu ir tt. O isirenginejant standartini butuka, kuris, galbut, reikia tiketis, tik "tarpine stotele kelyje i nama, o gal didesni buta", tai laminatas pats tas.
Atsakyti
Nedėčiau antrą kartą gyvenime laminato nei už ką.Ir nesvarbu ar jis brangesnis ar pigesnis.Mes pirkome iš "Iris" parduotuvės patį pačiausią laminatą ir vargstu, nes plauti reikia tik su labai mažai drėgnu skudurėliu, matosi bet kokia dėmelė, pvz. aš šluostau, mergaitė praeina, tai vėl gali iš naujo šluostyti.Taip ir lakstau su skudurėliu tris kartus per dieną.Parketas daug geriau.O geriausia tai kamštinėd grindys.Apie jų privalumus daug buvo rašyta.
Atsakyti
Tik parketas! Privalumu daugiau, negu trukumu. Kaifuojam, labai malonu vaikscioti biggrin.gif Pirkom is pazistamo, labai pigiai po 25 lt/kv.m (azuolinis), isklojimas kainavo po 20lt/kv.m , slifavimas+lakavimas 5lt/kv.m. Del slifavimo tiksliai neatsimenu, bet atrodo tiek.
Atsakyti
Nu jei pinigu yra as irgi rinkciausi perketa, bet kai ieskojom ( pries 3m.) tokiu kainu kaip Vivos nesimate. Bet susidejom nebloga laminata ir dabar labai dziaugiuosi, bet sakyciau atvirsciai tik ne sviesus, nes bet koks ibrezimas matosi. Dejom nelygaus rasto sendintos medienos imitacija, skirta visuomeninem patalpom. Jau trys metai ir panos duodasi, ir su paspirtuku vazinejo tikrai niekas nenusivaiksciojo ir nesiruosia, islikes blizgesys.
Bet aisku, jei yra finansai normaliam parketui - tai tik parketas.
Atsakyti
Sakyciau nesulyginami dalykai!!!! Bent jau man laminatas, tai tas pats, kaip ir linoleumas. Pigi grindu danga ir tiek. O jau parketas ar net grindys is lentu - tai jau visai kas kita - naturalu, grazu, praktiska ir t.t. Tad manyciau sintetikos su naturalumu net lyginti negalima!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kauke2: 06 balandžio 2004 - 18:13
QUOTE (Mįsliukė @ 2004 04 06, 15:13)
Nedėčiau antrą kartą gyvenime laminato nei už ką.Ir nesvarbu ar jis brangesnis ar pigesnis.Mes pirkome iš "Iris" parduotuvės patį pačiausią laminatą ir vargstu, nes plauti reikia tik su labai mažai drėgnu skudurėliu, matosi bet kokia dėmelė, pvz. aš šluostau, mergaitė praeina, tai vėl gali iš naujo šluostyti.Taip ir lakstau su skudurėliu tris kartus per dieną.

tas pats ir man. Nebuvo dienos, kad aš to š... laminato nevalyčiau. Kiekviena dėmelė matosi, be tapkių - neįmanoma, nes iškart pėda lieka. Niekada daugiau nedėsiu laminato mad.gif
[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hesė: 06 balandžio 2004 - 17:56
QUOTE (hesė @ 2004 04 06, 17:55)
tas pats ir man. Nebuvo dienos, kad aš to š... laminato nevalyčiau. Kiekviena dėmelė matosi, be tapkių - neįmanoma, nes iškart pėda lieka. Niekada daugiau nedėsiu laminato mad.gif
[

na pas mus laminatas, jis tikrai traukia šiukšles, bet kad kiekvienas pėdsakas matytųsi- tai tikrai ne. bet gal dėl to, kad mes jį kažkada išvaškavom spec, vašku laminatui? Šiaip, tai jau ir pakartot tą proceūrą praverstų- kurkas geriau atrodo ir mažiau braižos...
Atsakyti
....Nors pas mane namie laminatas,bet as jau daugiau jo nedeciau,jau rinkciausi parketa,arba lentines grindis g.gif ..Atsibosta valyt kasdien,nes visos dulkes kaip ant delno matosi........
Atsakyti
Na,laminatas turi didelį pliusą -kainą.Mes susidėjom ,išvaškavom ir tikrai neinu dėmelių blizginti.
Mes bandėm suskaičiuot ,kiek mūsų butukui reikėtų pinigėlių ,jei dėtume parketą,tai labai greit persigalvojom ir patys susidėjom laminatą.
Atsakyti
Na, su laminatu patirties neturiu, bet šviesaus uosio parketu tikrai patenkinta.Kiek kainavo net nežinau, nes pirkau butą su pilna apdaila prieš 6 metus.Matyt kokybiškai padarytas buvo, nes nei nusitrynė, nei nusibraižė, nei kliba, nei girgžda - vienžo tikrai thumbup.gif. Ir dulkės, purvas nesimato rolleyes.gif Kartą savaitėj drėgnu skudurėliu pervalau - ir vėl kaip naujas thumbup.gif
Atsakyti