Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

o pas mus bendra erdve: virtuve ir salonas. Tai nezinau kaip daryti, virtuvej aisku plyteles desim, o salone galvojam apie laminata, nes parketas per brangiai iseina. Bet tarp salono ir virtuves nemazas plotas, va kuo ji uzpildyt? plytelem ar laminatu? nes toje vietoje bus daugiausiai vaikstoma: i virtuve, i salona, laiptais i virsu. man kazkaip toje vietoje atrodo, kad plyteles suteiktu saltumo, nors jos bus sildomos. kaip geriau padaryt?
Atsakyti
QUOTE (Zvirbliuke @ 2003 10 12, 21:43)

Tas pradinis vairantas, kurį norėjom dėti, kainavo 50 lt "su uodegyte" už kvadratą, Senukuose. Tai buvo visuomeninėms patalpoms pritaikytas antro lygio laminatas, ąžuolo imitacija. Bet paskui suradom šviesesnį, parketo imitaciją, to paties atsparumo, už 36 lt/kv.m., bet ne Senukuose. Nežinau, gal Senukuose kaina ir skirtųsi... :smile.gif

O kur pirkot ta uz 36 lt./kv.m???
Atsakyti
Ash tai baigiu apsisprest del virtuves grindu - ko gero pasirinksiu kamshtines smile.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad laminata sudejom tik i viena kambari. Niekada nedeciau vel. Slidu nerealiai, mergytes su kojinytem negali begioti, dulkiu pastoviai ir tokia sintetika....Apie kamstine pagalvoju, noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
Tik pas mus, Shiauliuose, meistrai su ta kamshtine grindu danga nelabai susidure, o ir pasirinkimas nelabai koks, reiks i didmieschius turbut vazhiuot pirkt smile.gif
Atsakyti
Sveiki norėčiau paklausti, gal kas dėjot kamštines grindis? Pas mus dviejuose kambariuose laminatas, į trečią jo nenoriu mad.gif , kazkaip kamštis traukia, bet nežinau jo pliusų ir minusų?

Ir dar: kuo skiriasi akmens masės ir keraminės plytelės, ar verta bute dėti akmens masės grindų plyteles, gal jos labiau laukui tinka? Mačiau Senukuose nuolaidas vienom ir jos man patiko, tai kažkaip susimąsčiau g.gif
Atsakyti
Akmens masės plytelės yra atsparesnės ir natūralesnės smile.gif O jų yra ir laukinių ir kambarinių wink.gif o apie kamštinę dangą nieko nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Roux @ 2003 10 02, 23:15)
Zvirbliuke, yra toks uabas "Kamstinis namas", kazkur Kalvariju g., Vilniuje. Paziurek, gal net internete rasi juos. Jie ten vien kamsciu uzsiima, tik kainos ju didokos, taciau paiesku pradziai tokia vieta labai tinka - issisniukstineji viska, tada zinai i ka kreipti demesi, kai kitur ieskosi. Mes pirkome Burbiskese (jie dar yra ir Medzio centre prie Siaures miestelio), pati paprasciausia, po 32 Lt. (su visais klijais ir lakais kainavo apie 55 Lt./m2). Bet ne todel, kad jis pigiausias, o todel, kad man jo rastas pats graziausias. Na ir dar todel, kad ten buvo kvadratinemis plytelemis, kai tuo tarpu Senukuose ir tame Kamstiniame name galejo pasiulyti tik staciakampo formos.

Labi sudominai su tom kamstinem grindim, o , sakyk, jus patys jas klijavot ar samdet? Kokia darbu kaina? O i 55lt kvadratinis metras, cia su darbu ar be? Gal kartais turi kokia nuotrauka, labai idomu paziuret, jei negaila?
Atsakyti
del kamstiniu ir man labai idomu. kaune tai tik vienos rusies grindu kamstines dangos radom. i virtuve tai visai normaliai atrodytu, bet as noreciau ir i kambarius. o tokios va nemaciau, tik zurnaluose... sakau,gal aplamai i kambari nesideda kamstine?na kad graziai atrodytu, su kilimu ir pns. ? ar matet kas kambaryje sudeta kamstine? idomu kaip vaizdas? g.gif
Atsakyti
Kažin ką manote apie grindų dangą? Ką geriau dėt - laminatą ar parketą? Manau ir ten, ir ten yra tiek pliusų , bet tiek pat ir minusų.
Atsakyti
Pas mus laminatas- tai veeee.... nu nepatinka jis man- sintetika ir tiek. Jei gali rinktis- tai tik parketas. Nors man visumoj gražiausia, ne parketlentės, o tos ištisinės grindinės lentos. Net nežinau ar apart kainos kokių nors pliusių tas laminatas turi...
Atsakyti
Geras laminatas kainuoja tiek pat kiek parketas. Prastas laminatas - 3-4 metams. Privalumai laminato: labai lengvai valosi, nesibraizo. Trukumai: matosi kiekviena demele, issivaikscioja (ne veltui "plaukiojancios" grindys)
Parketas, privalumai: naturali medziaga, ilgalaikis.
Trukumai: sunkesne prieziura, lepesnes grindys. Patarimas - jeigu perkate parketa, pirkite bent puse metu pries klojima ir laikykite patalpoje, kurioje zadate kloti. Tuomet jis pilnai prisitaiko prie buto atmosferos ir igauna atitinkama dregme, mazesne tikimybe kad perdzius jau suklotas. Beje, Lietuvoje, ka besuoktu pardavejai gerai isdziovinto parketo nera g.gif
Atsakyti