QUOTE(Saja @ 2006 11 13, 18:16)
Nieko sau! Viduryje kambario dėti pjaustytus galiukus!

Man atrodo, tai technologinis pažeidimas. Ar meistrai davė garantija? Ir kas per meistrai darė - ar iš tos pačio salono, kur pirkote parketlentes? Nors ką čia dabar pataisysi - negi duos naujas parketlentes nemokamai. O gal pati prašei, kad išnaudotų gabaliukus, kad nereikėtų daugiau parketlenčių pirkti?
Tikrai neprašiau

, ir dapirkau kiek reikėjo jų

. Žinoma, kad neužteko po pirmo užpirkimo, nors paskaičiuota buvo su 10 proc. rezervu. Man buvo pasakyta, kad brokuotos pasitaikė, todėl ir dar girgžda kai kuriose vietose (kas, pasirodo dėl nelygių grindų). Tiesa, tose vietose, kur siūbavo (buvo ties erdvės galais) - priklijavo. Bet ką daryti su tais jungimais? Visas grindis ardyt? man jau tie įrenginėjimo darbai taip įgriso

. Lengvesnius defektus, žinoma, kad taisė. Bet dėl to - tikrai jau nebesinervuosiu, juo labiau, kad jau likučiai išmesti, kaip šiukšlės (statybininkai baigę darbus išvežė) ir dapirkt nėra iš kur

, nes tos parketlentės buvo jau išparduodamas likutis, ir nupirkta buvo jau iki paskutinės (su dapirkimu paėmiau viską

) Matai, aš norėjau būtent skroblo, o jis buvo tik vienoje vietoje, ir tas - likutis

. Todėl jau miegamiesiems pirkome buką (tą irgi, beje, dapirkinėjau).
Užvaškuosiu, manau bus mažiau problemų. Gerai, kad tokių jungimų vietų - tik 3 ar 4. Nors ir tas sudaro nepatogumų
Ai, mažiau reikia sukt galvą dėl tokių niekų, kad tik tokios problemos gyvenime būtų