QUOTE(Song @ 2006 10 31, 14:10)
Mes pries menesi sudejom parketlentes. Nesitikejau, kad su jomis bus tiek vargo. Visu pirma-betono dregme. Parketa deda tik tuomet, kai betono dregme yra 3, dar geriau-2%. Pasiekti tokiai dregmei pusantro menesio laikem dregmes surinktuva, pabaigoje-dvi savaites dar ir sildytuva. Vien tai su vosa elektra kainavo apie 1500 lietuvisku
Isdziovinom, sudejo. Klijavo prie betono, berods stabiliai stovi, bet pradejo "vaikscioti"-kampukai vietomis pakilo, isryskejo suleidimo linijos. O jau braizosi
Nors sudejom medi, kelis kartus kietesni uz azuola, nemaniau, kad taip bus. Man labiau patiko kilimine danga, buvusi pries remonta-issiurbei ir tiek
Cinderella, dregme matuoja patys parketo meistrai. Aparaciuka toki turi, kuri padejus ant betono parodoma grindu dregme
Tikriausiai betonas nelabai jau labai senai išlietas buvo.
O po parketlentėmis nedėjote jokio pašiltinimo sluoksnio? O gal galėtumei įvardyti koks tas medis buvo, mat kietesnis už ąžuolą yra bukas, už buką - skroblas už skroblą - uosis, na aš nekalbu jau apie riešutmedį, kurio ir m2 kaina siekia 200 Lt. Pas mane, matai, skroblas ir bukas. Tai dabar galvoju, kuris iš jų braižysis:hm , o gal ir abudu
Kiliminė danga ir pas mane buvo, tik ji labai jau netinka alergiškiems žmonėms
O kai šeimoje tokių yra...