Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

QUOTE(ifigenija @ 2006 10 01, 15:36)
Plyteles. Geriausiai -- sildomas  smile.gif

O ant plyteliu kilima tiesiat? Nes plikos plyteles man atrodo kazkaip nejaukiai g.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kam teko susidurti su problema, kad laminatas labai girgzda? Kaip tai isspresti, neislupus grindu? ax.gif
Nusipirkom toki, kuris susikabina metaline konstrukcija. Buvo ne is pigiuju. Bet sudejom ant neislygintu grindu - nu tai sakes unsure.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2006 10 01, 17:38)
O ant plyteliu kilima tiesiat? Nes plikos plyteles man atrodo kazkaip nejaukiai g.gif

na bent jau aš prieškambaryje kilimo netiesiu schmoll.gif ten gi visi su batais vaikšto smile.gif
Tiesiog mačiau šildomas plyteles pas draugus prieškambaryje -- labai jauku nusiauti batus, greitai išdžiūva šlapi batai. man patiko.
Atsakyti
Pas mus prieškambaryje ir virtuvėje bus plytelės. Žadame daryti nešildomas, nes name ir taip karšta per šildymo sezoną būna. Kaip manot? Dėl prieškambario tai neabejoju, bet virtuvėj? g.gif Gal šalta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 09 spalio 2006 - 16:56
Pasidalinkit, prašau patirtim 4u.gif . Gal kas dejot, ar daug girdejot apie sezalio kilimines dangas. Domina viskas blush2.gif nuo kainos iki priežiūros, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Norėjau pasiūlyti mūsų paslaugas, tikiuosi vietoje ax.gif
Nebrangiai plauname kilimines dangas.
Laukčiau žinučių i AŽ.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 21, 07:25)
Nu tikriausiai jis žino, ką daro. Bet šiaip jau visiems siūloma prieš dedan pasimatuoti drėgmę  g.gif O gal ne visiems? Na bet mums siūlė, kaimynai, draugai irgi matavosi  g.gif

o kas ir kaip ta dregme matuoja? blush2.gif

ir dar norejau paklausti,jei deti i vaiko kambary kamsti,tai tada ji gi nedesi tiesiai ant betono,reikia pasiltinti kuo nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2006 10 01, 18:38)

Žiūrint kokios plytelės. Pas mus plytelės sudėtos įstrižai, jos yra sodrios terakotos spalvos su neryškiu ornamentu. Tai man visai nesinori jų slėpti-jos pačios kaip kilimas. Aišku geriau būtumėm pasidarę šildomas, bet neatrodė, kad labai jau šals tos kojos.
Atsakyti
QUOTE(rts @ 2006 10 05, 23:26)
Sveiki,
gal kam teko susidurti su problema, kad laminatas labai girgzda? Kaip tai isspresti, neislupus grindu?  ax.gif
Nusipirkom toki, kuris susikabina metaline konstrukcija. Buvo ne is pigiuju. Bet sudejom ant neislygintu grindu - nu tai sakes  unsure.gif
user posted image

Mes dėjome parketlentes. Sudėta prieš 2 mėn. Dar kol kas naujame bute negyvename, bet irgi pamatėme, kad kažkodėl, kai kuriose vietose (prie krašto, t.y, ten kur užsibaigia parketlenčių zona) - banguota ir girgžda. Meistrai sako, kad tai parketlentėse problema. Atseit špuntai nevienodi. Aš manau, kad nevisai taisyklingai sudėtas. Jį reikėjo spausti naudojant diržus. O va, kaip išspręsti problemą nenuimant grindų - nežinau.
Gal kartais klijuoti reikėjo unsure.gif Mums ties kraštais jau priklijavo.

O šiaip, mes virtuvėje klijavome akmens masės plyteles. Svetainėje, koridoriuje ir drabužinėje dėjom skroblo parketlentes, o miegamuosiuose - buko parketlentes. Atrodo thumbup.gif . Kol kas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vi3: 30 spalio 2006 - 10:11
Mes dėjome parketlentes. Sudėta prieš 2 mėn. Dar kol kas naujame bute negyvename, bet irgi pamatėme, kad kažkodėl, kai kuriose vietose (prie krašto, t.y, ten kur užsibaigia parketlenčių zona) - banguota ir girgžda. Meistrai sako, kad tai parketlentėse problema. Atseit špuntai nevienodi. Aš manau, kad nevisai taisyklingai sudėtas. Jį reikėjo spausti naudojant diržus. O va, kaip išspręsti problemą nenuimant grindų - nežinau.
Gal kartais klijuoti reikėjo  Mums ties kraštais jau priklijavo.

Kiek teko išsiaiškinti, parketlentes tikrai geriau klijuoti - grindys būna stabilesnės. Tik klijuoti yra brangiau. Pas draugus irgi parketlentės sudėtos plaukiojančiu būdu, dar metų nėra, o vietomis girgžda.
Atsakyti
Mes pries menesi sudejom parketlentes. Nesitikejau, kad su jomis bus tiek vargo. Visu pirma-betono dregme. Parketa deda tik tuomet, kai betono dregme yra 3, dar geriau-2%. Pasiekti tokiai dregmei pusantro menesio laikem dregmes surinktuva, pabaigoje-dvi savaites dar ir sildytuva. Vien tai su vosa elektra kainavo apie 1500 lietuvisku doh.gif Isdziovinom, sudejo. Klijavo prie betono, berods stabiliai stovi, bet pradejo "vaikscioti"-kampukai vietomis pakilo, isryskejo suleidimo linijos. O jau braizosi doh.gif Nors sudejom medi, kelis kartus kietesni uz azuola, nemaniau, kad taip bus. Man labiau patiko kilimine danga, buvusi pries remonta-issiurbei ir tiek biggrin.gif

Cinderella, dregme matuoja patys parketo meistrai. Aparaciuka toki turi, kuri padejus ant betono parodoma grindu dregme mirksiukas.gif
Atsakyti
Is kokiu firmu ir uz kokias kainas perkate naturalaus medzio parketlentes??? ax.gif
Atsakyti