Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

QUOTE(daliela @ 2006 08 04, 09:14)
Pas mus tai situacija ta, kad pačios grindys išbetonotos yra jau puse metu, <...> tai jie uždėjo 4 m.m. "steškės", dabar atrodo lygu kaip stiklas. Gal dėl to mums pilnai užtenka 3-4 savaičių, beto dar vasara, džiovimas pagreitėja g.gif
LoJoo, tai gal ir pas jus ta pati situacija. g.gif

pas mane išbetonuotos dar seniau, dėjom kažkokį surišamąjį sluoksnį betono dulkėms ir viskas, po kelių dienų atėjo meistrai (patikimi jau visą dešimtmetį), nematavo drėgmės, išklijavo plyteles ir "suklikino" parketlentes. išsirinkau lakuotą norvegišką ąžuolą ir akmens masės plytkas. ir beje, ten kur jungiasi parketlentės su plytelėmis, parketlenčių galus priklijavo smile.gif nes pas mane ten ne tiesiai, o kringeliu tas sujungimas eina, o jau jungiamosios juostelės kurios išsilanksto tai kažkokios baisios, išgaubtos... gali eiti ir užkliūt lotuliukas.gif
va rezultatas
user posted image
Papildyta:
QUOTE(sauluke @ 2006 08 16, 12:28)
o mum architektas patikino kad tai ypac atsparu ir turint suni idealu  g.gif
as kalbu apie "dengta" kamstine danga  g.gif

va va, tokią ir išbandėm, davėm jam pakrapštyti - liko skylutės blink.gif
tik kad šuo šuniui nelygus, maniškis ultra ekstremalius išbandymus dangoms gali duot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sspurgiss @ 2006 08 19, 23:19)
Sveikos mamytes.   rolleyes.gif norejau ir as paklausti.  Sukam galvas kokia grindu danga geriausiai tiktu vaiku kambariui   g.gif  g.gif  g.gif  Gal kas turit geru pasiulymu   gossip.gif

Pas mus tai dizainerė neskirstė, kambarių pagal paskirtį, ji visur siūlė medį dėti. Bet ir logiška, nes kitaip viskas lyg be sistemos tampa.
Papildyta:
QUOTE(LoJoo @ 2006 08 19, 23:28)
pas mane išbetonuotos dar seniau, dėjom kažkokį surišamąjį sluoksnį betono dulkėms ir viskas, po kelių dienų atėjo meistrai (patikimi jau visą dešimtmetį), nematavo drėgmės, išklijavo plyteles ir "suklikino" parketlentes. išsirinkau lakuotą norvegišką ąžuolą ir akmens masės plytkas. ir beje, ten kur jungiasi parketlentės su plytelėmis, parketlenčių galus priklijavo  smile.gif  nes pas mane ten ne tiesiai, o kringeliu tas sujungimas eina, o jau jungiamosios juostelės kurios išsilanksto tai kažkokios baisios, išgaubtos... gali eiti ir užkliūt  lotuliukas.gif
va rezultatas

Prieš kiek laiko sudėtas parketas pas jus? Nes pas mus tikrai žinau, kad betonas greitai džiūstantis buvo dėtas, nes jau kitą dieną galėjom laisvai ant jo kopėčias statyti, bet...drėgmės ir po mėnesio daug buvo, bet manau čia ne tik betonas lemia, yra ir kitų priežasčių. Pirmadienį kaip tik ateis pamatuoti vėl drėgmę, bus praėję po betonavimo apie 2,5 mėnesio. Netikim, kad bus tie išsvajoti 3 procentai, todėl vakar surizikavom drėgmės surinkėją pasistatyti, bent dviem parom. Važiuosim kai vyras pabus pažiūrėti, ką jis ten prisiurbė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 20 rugpjūčio 2006 - 07:11
QUOTE(sspurgiss @ 2006 08 20, 00:19)
Sveikos mamytes.  rolleyes.gif norejau ir as paklausti.  Sukam galvas kokia grindu danga geriausiai tiktu vaiku kambariui  g.gif  g.gif  g.gif  Gal kas turit geru pasiulymu  gossip.gif

mes į vakų kambarius dėsim kamštį, nors kituose kambariuose bus trisluoksnis parketas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 20, 08:09)
Prieš kiek laiko sudėtas parketas pas jus?

parketlentės suklotos kiek daugiau, nei savaitė, o išbetonuota tai kažkur anų metų lapkritį/gruodį. žiemą kas kiek laiko kažkokį džiovintuvą-šildytuvą darbininkai statydavo. aš labai pasitikiu savo meistriuku, jei jau ką daro, sako ir pataria, tai kaip sau pačiam thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2006 08 20, 09:40)
mes į vakų kambarius dėsim kamštį, nors kituose kambariuose bus trisluoksnis parketas  smile.gif

kažkas man sakė, kad gailisi į vaikų kambarį sudėję kamštį, nes išsivažinėjo kur kompo kėdė su ratukais. bet aš irgi dėčiau kamštį, nes vaikams labai jauku ant jo. ne tokia ir tragedija, jei ten bus pasibraižę kur kėdė... ir dar būna pirkti kažkokių tokių pakietinimų-kilimėlių tiesti po kėde
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 08 20, 09:47)
parketlentės suklotos kiek daugiau, nei savaitė, o išbetonuota tai kažkur anų metų lapkritį/gruodį. žiemą kas kiek laiko kažkokį džiovintuvą-šildytuvą darbininkai statydavo. aš labai pasitikiu savo meistriuku, jei jau ką daro, sako ir pataria, tai kaip sau pačiam  thumbup.gif
Papildyta:
kažkas man sakė, kad gailisi į vaikų kambarį sudėję kamštį, nes išsivažinėjo kur kompo kėdė su ratukais. bet aš irgi dėčiau kamštį, nes vaikams labai jauku ant jo. ne tokia ir tragedija, jei ten bus pasibraižę kur kėdė... ir dar būna pirkti kažkokių tokių pakietinimų-kilimėlių tiesti po kėde

įsivažinėja ir parketas.. O geras kamštis daug tvirtesnis g.gif . galbūt susidėjo kokį kinišką iš Senukų po 30 lt g.gif g.gif .. Mūsų dizainerė kaip tik vaikams tik kamštį rekomendavo g.gif .. Na tai žiūrėsim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 08 20, 08:47)
parketlentės suklotos kiek daugiau, nei savaitė, o išbetonuota tai kažkur anų metų lapkritį/gruodį. žiemą kas kiek laiko kažkokį džiovintuvą-šildytuvą darbininkai statydavo. aš labai pasitikiu savo meistriuku, jei jau ką daro, sako ir pataria, tai kaip sau pačiam  thumbup.gif

Linkiu, kad meistriukui nereitų per galvą kaukštelti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 20, 09:51)
Linkiu, kad meistriukui nereitų per galvą kaukštelti  mirksiukas.gif

o ką, Jūsų nuomone ne taip kažką darė? verysad.gif
aš kažkaip labai rami, nes jau daug metų jis dirba pas mus, Tėvams prieš dešimtmetį visą medienos/plytelių dalį darė, vasarnamį restauravo, tai neturim jokių pretenzijų.

Papildyta:
QUOTE(westa @ 2006 08 20, 09:50)
įsivažinėja ir parketas.. O geras kamštis daug tvirtesnis  g.gif . galbūt susidėjo kokį kinišką iš Senukų po 30 lt  g.gif  g.gif .. Mūsų dizainerė kaip tik vaikams tik kamštį rekomendavo  g.gif .. Na tai žiūrėsim  unsure.gif

sutinku dėl parketo, aš uosinį labai greitai su kėdės ratukais mokykliniam amžiuj buvau patvarkius lotuliukas.gif
o kamštį tai ne pigų dėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 08 20, 09:01)
o ką, Jūsų nuomone ne taip kažką darė?  verysad.gif
aš kažkaip labai rami, nes jau daug metų jis dirba pas mus, Tėvams prieš dešimtmetį visą medienos/plytelių dalį darė, vasarnamį restauravo, tai neturim jokių pretenzijų. 

Nu tikriausiai jis žino, ką daro. Bet šiaip jau visiems siūloma prieš dedan pasimatuoti drėgmę g.gif O gal ne visiems? Na bet mums siūlė, kaimynai, draugai irgi matavosi g.gif
Atsakyti
Aš taip pat susižavėjau kamštine danga. Galvoju dėti ją ir į virtuvę ir į prieškambarį. Į koridorių norėčiau kamštinės dangos su akmenukais. Gal kas nors matet tokią Lietuvoj? Nes internete prisižiūrėjus užsisvajojau, o gal jos iš vis nėra pirkt pas mus. g.gif Beja ar prieškambary kamštis tinka? Gal kas dėjot? blink.gif
Atsakyti
Sveiki!
Ar kas nors turi 3-jų sluoksnių parketlentes arba kamštines grindis jau kelerius metus? Ar patenkinti? O gal atsirado tokių trūkumų, kad kitą kartą tokių grindų nenorėtumėte? Šios grindų dangos palyginus naujoviškos, naujos atrodo gerai, bet ar ilgam?[COLOR=green]
Atsakyti
Ka patartumet prieskambariui?
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2006 10 01, 13:27)
Ka patartumet prieskambariui?

Plyteles. Geriausiai -- sildomas smile.gif
Atsakyti