Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

PASAKYKIT, MAN TOS, KURIOS TURIT NAUJOS STATYBOS NAMUS, BUTUS IR NAMIE DĖJOTĖS PARKETĄ. AR PAS JUS MATAVO BETONO DRĖGMĘ, KIEK LAIKO DŽIOVINOT? NES AŠ PASIKLAUSIAU ĮVAIRIŲ NUOMONIŲ APIE TUOS DŽIOVINIMUS. TIPO GAL ČIA IR NESĄMONĖ VISAI g.gif blink.gif
KĄ MANOTE?
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 16, 12:45)
PASAKYKIT, MAN TOS, KURIOS TURIT NAUJOS STATYBOS NAMUS, BUTUS IR NAMIE DĖJOTĖS PARKETĄ. AR PAS JUS MATAVO BETONO DRĖGMĘ, KIEK LAIKO DŽIOVINOT? NES AŠ PASIKLAUSIAU ĮVAIRIŲ NUOMONIŲ APIE TUOS DŽIOVINIMUS. TIPO GAL ČIA IR NESĄMONĖ VISAI  g.gif  blink.gif
KĄ MANOTE?

o jum jau pamatavo ? ir kie parodė g.gif

kaip supratau pas jus džiūsta daugiau kaip mėnesį tai tiek per akis užtenka, tikrai nieko tam parketui nepasidarys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2006 08 16, 17:39)
o jum jau pamatavo ? ir kie parodė  g.gif

kaip supratau pas jus džiūsta daugiau kaip mėnesį tai tiek per akis užtenka, tikrai nieko tam parketui nepasidarys  4u.gif

Pas mus matavo, kai nuo betono padengimo buvo praėjęs mėnuo. Tada drėgmė buvo 17 proc. doh.gif, kai galimi 3 proc . verysad.gif Pabuvom tuos didžiuosius karščius, tai yra visą liepą ir į rugpjūčio va antrą pusę įžengėm. Ryt arba poryt turi atvažiuoti vėl pamatuoti. Kažkaip neįtikėtina, kad tiek būtų išgaravę g.gif
Atsakyti
šian gavau sąmatą parketlenčių . Nu ką swoon.gif . Išsirinkau 3-jų sluoksnių parketlentės ąžuolo lentas, alyvuotos balta spalva, krašteliai nuimti . Kvadrato kaina 160 lt.. Gal kas pigiau radot kur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 08 16, 20:27)
šian gavau sąmatą parketlenčių . Nu ką  swoon.gif . Išsirinkau 3-jų sluoksnių parketlentės ąžuolo  lentas, alyvuotos balta spalva, krašteliai nuimti . Kvadrato kaina 160 lt.. Gal kas pigiau radot kur  ax.gif

oho, taip pabrange...Na, medziagos kaip matau brangsta ne dienom o valandom. Mes pirkom irgi 3-ju sluoksniu, azuolas, lakuotas, 1,1 m istisines lentas, 111 uz kv. mokejom. Pirkom kovo menesi.
Atsakyti
QUOTE(Maus @ 2006 08 16, 22:02)
oho, taip pabrange...Na, medziagos kaip matau brangsta ne dienom o valandom. Mes pirkom irgi 3-ju sluoksniu, azuolas, lakuotas, 1,1 m istisines lentas, 111 uz kv. mokejom. Pirkom kovo menesi.

kur pirkot g.gif g.gif .. Gal gamintoją pameni.. Mūsų tai olandiškos kažkokios g.gif
Atsakyti
Siauliuose yra trisluoksniu parketlenciu gamintojai, Volunta berods vadinasi...Gamina daugiausia exportui...
Atsakyti
kokias zinot "plaukiojanciu grindu" parduotuves Kaune? Senukuose ir Ollo grindyse buvom. tokiu kokiu norim neradom sad.gif teisingiau Ollo grindyse yra bet tik likutis ir brokuotas ir sake daugiau tokiu neusakys verysad.gif ieskom geltonu (sviesiu)
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2006 08 18, 20:29)
kokias zinot "plaukiojanciu grindu" parduotuves Kaune? Senukuose ir Ollo grindyse buvom. tokiu kokiu norim neradom sad.gif teisingiau Ollo grindyse yra bet tik likutis ir brokuotas ir sake daugiau tokiu neusakys  verysad.gif ieskom geltonu (sviesiu)

Dubingiuose gal dar gali būti. O šiaip va, prisiminiau vieną parduotuvėlę doh.gif mirksiukas.gif Ji Savanorių prospekte, kur baldų salonas Vokė, baldų salonas "Baldų rojus", ten įvažiavimas (toje pusėje, kur mano minėtos pardos) yra į kiemą. Kieme yra ta parduotuvė. Galit ten pasižiūrėti. Mes kažkada ten bambukines fainas grindis buvom radę. Kažin ar aiškiai nupasakojau g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 19 rugpjūčio 2006 - 09:23
QUOTE(vilmak @ 2006 08 16, 22:38)
Siauliuose yra trisluoksniu parketlenciu gamintojai, Volunta berods vadinasi...Gamina daugiausia exportui...

Birželio mėnesį jau buvo 150 Lt doh.gif
Atsakyti
NY usa, ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. rolleyes.gif norejau ir as paklausti. Sukam galvas kokia grindu danga geriausiai tiktu vaiku kambariui g.gif g.gif g.gif Gal kas turit geru pasiulymu gossip.gif
Atsakyti