Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

QUOTE(light blue @ 2006 08 03, 15:03)
Pas mus jau daugiau nei mėnesį džiūsta. Kai pirmą kartą matavo betono drėgmę, tai jos buvo 17 proc  blink.gif O juk turi likti apie 3 proc. Mes lentas pirkome "Medžio stiliuje", iš jų ir meistrus klojimui samdomės, tai jie nepatarė statytis tų aparatų, kur drėgmį surenka, tipo galima betoną sugadinti. Tai mes ir laukiame, bet laiko laukimui vis turim mažiau. Dabar matuos po Žolinių drėgmę, tikimės, kad kažkas bus į gerą pusę, o jie ne -  doh.gif Pas mus dar molingos vietos, tai manau tas džiūvimas irgi pristabdytas dėl to.

na šiaip tai man tie 3 procentai absurdiškai skamba, esu dirbusi su mediena, tai 3 procentus drėgnumo turi mediena džiovykloje...o čia betoną matuojat g.gif ir betono drėgnumas negali būt mažesnis už patalpos oro drėgnumą (čia aš taip suprantu) na nebent pas jus ten laužai dega, ar kažkaip ir orą džiovinat schmoll.gif tai va 4u.gif
Atsakyti
[quote=LoJoo,2006 08 03, 20:32]
:

beje, o kur Vilniuje yra ta Linėja? ax.gif

UAB "LINEA"
Švitrigailos 11B, Vilnius
Tel. (8~5) 239 41 60

www.linea.lt
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 08 03, 21:32)
atsibodo dvejoti ir mėtytis tarp prieštaringų patarimų, tai šiandien jau galutinai prak-tiš-kai išsiaiškinau, kad kamštis mano atveju deja tikrai ne kas  verysad.gif  gavo "mažiūtis" kamščio gabalą pakapstyt su nageliais  doh.gif  ne kas, tikrai ne kas  doh.gif  iškart skylutės  lotuliukas.gif

beje, o kur Vilniuje yra ta Linėja?  ax.gif
Papildyta:
a-joch-mich-mach  blink.gif  blink.gif  ta "stežkė" tai čia dulkes surišantis sluoksnis ar kas? nes pas mane tai mėnesį niekas nežada laukti, šiandien užtepė, gal po savaitės bus parketlentės, dar savaitei jas paliks adaptacijai tose patalpose, o tada jau "klikins" tai kaip čia su ta drėgme..?  blink.gif  blink.gif  naujas galvosūkis  doh.gif

Pas mus tai situacija ta, kad pačios grindys išbetonotos yra jau puse metu, bet buvo labai nelygiai, nes betonavo statybų bendrobė, o jiems bele betono papilti doh.gif , tai mes dabar kvietėmęs firmelę, kad išlygintų, tai jie uždėjo 4 m.m. "steškės", dabar atrodo lygu kaip stiklas. Gal dėl to mums pilnai užtenka 3-4 savaičių, beto dar vasara, džiovimas pagreitėja g.gif
LoJoo, tai gal ir pas jus ta pati situacija. g.gif
Atsakyti
man įspūdingai atrodo grindų plytelės dengtos oda thumbup.gif . ir nešalt air gražu. kiek praktiška neteko patirti. sako ta oda kažkaip specialiai apdirbta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
mane irgi grindų dangos domina.
Noriu paklausti Jūsų nuomonės kokias plyteles rinktis prieškambariui, virtuvei ir svetainei, ar vienodas ar skirtingas? Svetainėje tai tik kampą kur židinys bus reikės sudėt, bet tas kampas jungsis ir su prieškambariu ir su virtuve.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 08 08, 06:58)
Sveikutės,
Noriu paklausti Jūsų nuomonės kokias plyteles rinktis prieškambariui, virtuvei ir svetainei, ar vienodas ar skirtingas? Svetainėje tai tik kampą kur židinys bus reikės sudėt, bet tas kampas jungsis ir su prieškambariu ir su virtuve.

aš dėčiau vienodas. sunku bus viską suderint, kai primarginsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 08 08, 07:58)
Sveikutės,

mes visur - virtuvėje, svetainėje ir prieskambaryje dedame vienodas plyteles, spalvą pritaikę prie kitos grindų dangos. tik vonios grindys bus ryškiai salotinės mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už nuomonę 4u.gif
vat aš irgi galvoju, kad negražu bus skirtingos.
Bet virtuvei nužiūrėjau tokias su raštu, o svetainėj tai tokios labai jau pretenzingai man atrodytų doh.gif Tebūnie Versalis tik virtuvėj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jei prieškambary ir svetainėj būtų tokios pat spalvos ir dydžio tik be rašto ar labai be ryšio būtų ?
Atsakyti
Gal kas turite informacijos apie tarketo grindis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 08 08, 09:04)
O jei prieškambary ir svetainėj būtų tokios pat spalvos ir dydžio tik be rašto ar labai be ryšio būtų ?

būtų su ryšiu bigsmile.gif
Atsakyti
O mes va ryt kviečiamės meistrus, kad drėgmę betono pamatuotų ir...sakėm greičiausiai spjausim į visokius išdžiūvimo laipsnius ir rizikuosim susidėti parketą. Gyvent kažkur jau verkiant reikia verysad.gif Na gal tas sužaidimas va bank neatneš plaukų rovimosi ir ašarų pakalnės, kai pradės visos grindys klaipytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 07 24, 21:59)
turiu vieną klausimą...  ax.gif  kaip Jums atrodo: didžiulis šuo ir kamštinės grindys - ar tai suderinami dalykai?

o mum architektas patikino kad tai ypac atsparu ir turint suni idealu g.gif
as kalbu apie "dengta" kamstine danga g.gif
Atsakyti