Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

QUOTE(happy @ 2006 07 22, 17:02)
man cia viena "osoba" minejo,kad yra Vilniuje labai gera plyteliu parduotuve,kur didelis pasirinkimas,lygtais "Lineja" vadinasi, gal kas zinot apie tokia? Kokiu dar geru parduotuviu yra Kaune ir Vilniuje?

Lineja yra ir Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek prisidomėjau, tai įsitikinau, kad pas mane namie Virtuvėje bus plytelės (dabar jų šustrų visokių yra), kai kurios padengtos kažkokia medžiaga, kad tikrai nesijaučia, kad šaltos. Taip pat akmens masės plytelės gerai atrodo ir labai lengvai valosi, jei dar raštas koks mandresnis.
Svetainėje bus natūralaus medžio grindys, greičiausia ąžuolo, nes ta spalva labai jau prie visko tinka. Kokių raudonmedžio tikrai nenorėčiau, nes labai jau spalva pretenzinga, o kai po metu kitų nusibos, ką tada daryt, taigi, aš linkusi pasirinkti neutralią spalvytę ir geriau jau ant viršaus kokį kilimą nedidelį pasitiesti.
prieškambaryje (kalbu apie namą) tikriausia pasirinkčiau irgi plyteles. Jos puikiai valosi ir tikrai nesibrūžina labai nuo žemės ir purvo.
Darbinėse patalpose, kur skalbimo mašinos ir įėjimas į pirtį numatytas - vėlgi plyteles.
Darbo kambaryje, vaiku kambaryje ir miegamąjame linksta širdelė link medžio, nors... čia gal ir kiliminė danga visai nieko, jei finansai nebeleis. Tik jau ne laminatas. Nežinau kodėl jo nemėgstu taip (ypač to pigiojo). nejauku jis man. Tada geriau jau kiliminė danga.
tik tiek, kad tose vietose kur daug vaikščiojama - neverta taupyti. Geriau miegamąjame sudėti kiek pigesnes.
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 07 31, 21:54)
Va cia ir esme, kad geresnes ir brangiau kainuoja... Bet zinok parketlentes irgi yra "minkstos" smile.gif Pas pazistama yra sudetos, tai isispaude aukstakalniu kulniukai...  g.gif  Mes desim geresni laminata... Toki grubletu pavirsiumi, kad neslystu ir margesni toki. Nors irgi labai norejau parketo...

pasirodo, kaina dar ir nuo miesto prikauso blink.gif kitam mieste tą patį žymiai pigiau radau doh.gif atrodo jau apsisprendžiau, kad bus parketlentės, taigi ne....reikėjo man šiandien nueiti į Ollo grindis. va ten ir pamačiau šalia išklotą kamštį ir parketlentes. parketlentės visos pirkėjų kulniukų nuvarytos, o kamštis kaip naujas thumbup.gif pardavėjas teigia, kad tuo pačiu metu abi dangos klotos. dar paaiškino, kad kamštis nors ir minkštesnis, bet jis atsistato nuo visokių įspaudimų. na aišku subraižymams tas gal ir negalioja, bet tai ne tas pats, kas duobutės grindyse. man rekomendavo kamštį. kadangi iš jų nusižiūrėjau ir bragesnes nei tas kamštis parketlentes, tai galvoju gal visai nuoširdžiai patarė g.gif nusprendžiau surizikuoti ir tame aukšte, kur šuo bėgios dėti kamštį, o antrame vis tik parketlentes.

šiaip keista, kad vos tik ateini į kokią parduotuvę, apžiūri parketlentes/parketą, pradedi kalbinti pardavėjus, o tie visi kaip susitarę tuoj tą savo laminatą bruka blink.gif
Papildyta:
QUOTE(mijaka @ 2006 07 31, 23:05)
o su parketu į virtuvę tai mum "nuskilo" - vyras dirba parketą gaminančioje įmonėje, tai jam kaip darbuotojui ąžuolinį lakuotą parketą po 20lt už kv.m. parduos  thumbup.gif

tai jau tikrai nuskilo thumbup.gif a gal yra dar toj įmonėj laisvų diedų? nail.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 08 02, 18:42)
  nusprendžiau surizikuoti ir tame aukšte, kur šuo bėgios dėti kamštį, o antrame vis tik parketlentes.

Papildyta:
tai jau tikrai nuskilo  thumbup.gif  a gal yra dar toj įmonėj laisvų diedų?  nail.gif  lotuliukas.gif

o tai šuo lakstys po kamštį? o klausei konsultanto ar išsilygins įdubimai nuo nagų...? aš nerizikuočiau, nors kas ten žino biggrin.gif man tas kamštis vistiek nepatikimai atrodo, nors ir išgirtas

o dėl to parketo tai išsiaškinau įmonės politiką - kas 5 doh.gif metus darbuotojams parduoda po 100 kvadratų papigiai, tai net norėdamas turbūt nepardavinėtum niekur į šoną, visi sau dedasi ir laimingi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 08 02, 19:42)
pasirodo, kaina dar ir nuo miesto prikauso  blink.gif  kitam mieste tą patį žymiai pigiau radau doh.gif  atrodo jau apsisprendžiau, kad bus parketlentės, taigi ne....reikėjo man šiandien nueiti į Ollo grindis. va ten ir pamačiau šalia išklotą kamštį ir parketlentes. parketlentės visos pirkėjų kulniukų nuvarytos, o kamštis kaip naujas  thumbup.gif pardavėjas teigia, kad tuo pačiu metu abi dangos klotos. dar paaiškino, kad kamštis nors ir minkštesnis, bet jis atsistato nuo visokių įspaudimų. na aišku subraižymams tas gal ir negalioja, bet tai ne tas pats, kas duobutės grindyse. man rekomendavo kamštį. kadangi iš jų nusižiūrėjau ir bragesnes nei tas kamštis parketlentes, tai galvoju gal visai nuoširdžiai patarė  g.gif  nusprendžiau surizikuoti ir tame aukšte, kur šuo bėgios dėti kamštį, o antrame vis tik parketlentes.

šiaip keista, kad vos tik ateini į kokią parduotuvę, apžiūri parketlentes/parketą, pradedi kalbinti pardavėjus, o tie visi kaip susitarę tuoj tą savo laminatą bruka  blink.gif
Papildyta:
tai jau tikrai nuskilo  thumbup.gif  a gal yra dar toj įmonėj laisvų diedų?  nail.gif  lotuliukas.gif

Siūlyčiau labai nesužavėti kamštine danga, patariu nuoširdžiai, mūsų draugai turi vaikų kambaryje susidėja tikrai aikštos kokybės, tačiau nors praėjo nepilni du metai, jis atrodo kaip pablūkęs nuo nusibraižymų, o jeigu turit senbernarą, tai visai nekas schmoll.gif . Medis yra medis, jei jau labai nusibraižo, galima šlifuoti, perlakuoti ir jis bėl naujas.
Atsakyti
Pas mus įsikraustymais stoja vien per tai, kad betonas ilgai ir nobodžiai džiūsta doh.gif Niekaip negalim medinių grindų dėti. beje, vakar draugė pasakė tokį dalyką, kad į naują statybą kokius 2 metus išvis geriau medžio grindų nedėti blink.gif Gal ir yra tiesos, bet... g.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 03, 11:53)
Pas mus įsikraustymais stoja vien per tai, kad betonas ilgai ir nobodžiai džiūsta  doh.gif Niekaip negalim medinių grindų dėti. beje, vakar draugė pasakė tokį dalyką, kad į naują statybą kokius 2 metus išvis geriau medžio grindų nedėti  blink.gif Gal ir yra tiesos, bet... g.gif

Pas mus ta pati problemėlė, dabar kaip tik gyvenam pirmo aukšto "steškės" džiovimo etape. Plytelės jau pradės pirmadienį dėti, nes joms užtenka, kad betonas džiūtų 2 savaites, o dėl medinių grindų reikia laukti mėn, jeigu šilti ir sausi orai tai užtenka ir 3 savaičių.
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 08 02, 19:42)
šiaip keista, kad vos tik ateini į kokią parduotuvę, apžiūri parketlentes/parketą, pradedi kalbinti pardavėjus, o tie visi kaip susitarę tuoj tą savo laminatą bruka  blink.gif
Papildyta:

O musu atveju buvo atvirksciai domejomes laminatu, o pardavejas ikalbinejo pirkti parketlentes ir pasakojo koks s yra laminatas doh.gif Na, bet mes neturim kitos iseities, kol kas tiks ir laminatas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2006 08 03, 11:45)
Pas mus ta pati problemėlė, dabar kaip tik gyvenam pirmo aukšto "steškės" džiovimo etape. Plytelės jau pradės pirmadienį dėti, nes joms užtenka, kad betonas džiūtų 2 savaites, o dėl medinių grindų reikia laukti mėn, jeigu šilti ir sausi orai tai užtenka ir 3 savaičių.

Pas mus jau daugiau nei mėnesį džiūsta. Kai pirmą kartą matavo betono drėgmę, tai jos buvo 17 proc blink.gif O juk turi likti apie 3 proc. Mes lentas pirkome "Medžio stiliuje", iš jų ir meistrus klojimui samdomės, tai jie nepatarė statytis tų aparatų, kur drėgmį surenka, tipo galima betoną sugadinti. Tai mes ir laukiame, bet laiko laukimui vis turim mažiau. Dabar matuos po Žolinių drėgmę, tikimės, kad kažkas bus į gerą pusę, o jie ne - doh.gif Pas mus dar molingos vietos, tai manau tas džiūvimas irgi pristabdytas dėl to.
Atsakyti
vakar parsivežėme grindis, tik dar nesudėtos.
kamštis. bet mes ėmėme komercinį variantą, ne buitinį. brangu - kvadratas apie 130 ar 135 Lt verysad.gif
šiaip kamštis irgi medis yra - kamštinis ąžuolas mirksiukas.gif
na, realios kokybės dar negaliu įvertinti - dar negyvename ir dar nesudėta. bet mums kamštis beveik vienintelis apsirinkimas buvo, nes grindys vandeniu šildomos.
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2006 08 03, 09:50)
, o jeigu turit senbernarą, tai visai nekas  schmoll.gif . Medis yra medis, jei jau labai nusibraižo, galima šlifuoti, perlakuoti ir jis bėl naujas.

atsibodo dvejoti ir mėtytis tarp prieštaringų patarimų, tai šiandien jau galutinai prak-tiš-kai išsiaiškinau, kad kamštis mano atveju deja tikrai ne kas verysad.gif gavo "mažiūtis" kamščio gabalą pakapstyt su nageliais doh.gif ne kas, tikrai ne kas doh.gif iškart skylutės lotuliukas.gif

beje, o kur Vilniuje yra ta Linėja? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2006 08 03, 15:03)
Pas mus jau daugiau nei mėnesį džiūsta. Kai pirmą kartą matavo betono drėgmę, tai jos buvo 17 proc  blink.gif O juk turi likti apie 3 proc.

a-joch-mich-mach blink.gif blink.gif ta "stežkė" tai čia dulkes surišantis sluoksnis ar kas? nes pas mane tai mėnesį niekas nežada laukti, šiandien užtepė, gal po savaitės bus parketlentės, dar savaitei jas paliks adaptacijai tose patalpose, o tada jau "klikins" tai kaip čia su ta drėgme..? blink.gif blink.gif naujas galvosūkis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 08 03, 20:32)

a-joch-mich-mach  blink.gif  blink.gif  ta "stežkė" tai čia dulkes surišantis sluoksnis ar kas? nes pas mane tai mėnesį niekas nežada laukti, šiandien užtepė, gal po savaitės bus parketlentės, dar savaitei jas paliks adaptacijai tose patalpose, o tada jau "klikins" tai kaip čia su ta drėgme..?  blink.gif  blink.gif  naujas galvosūkis  doh.gif

na nežinau...mano vyras pats viską daro namie dar plius statybininkas buvęs...na niekada jis nelaukė tų 4 ar kiek ten savaičių, gal haltūrina g.gif va ir dabar vakar tik išbetonavo tai sakė kitą savaitę parketą dės. Reikės paklaust kai grįš kaip jis čia broką varo lotuliukas.gif
Atsakyti