Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

o ant plyteliu vaikai neslidineja? Maniskis namuose dazniausiai ti ksu kojinemis vaiksto ( kai mazas buvo turejo megztus batukus), tai taip ir isivaizduoju ji drebiantis ant tu pkyteliu.
O virtuveje pas mus laminuotps grindys sudetos, jei neklystu, tos kur suneriamos. Jau antri metai kaip yra ir dar laiko, tiesa trupiniai tai siaubingai matosi. Bet niekur neissipute ar issisketa. Mes jas kai sudejome, tai dar kelis kartus nulakvome, kad dregmes ne taip bijotu - ir atrodo tai tikrai gerai padejo.
Atsakyti
Pas mus visam bute laminatas, tik vaiku kambary galvojom deti kilima, paskui persigalvojom, bet tos pacios rusies laminato negavom. Ir baisus skirtumas, nes vaiku kambari su kede pavazineta ir matosi, o visur kitur daugiau kaip du metai bet vaizdas graziausias. Viena karta apipilti buvom, para vanduo pastovejo, bet niekur neiskele. Mums kazkaip aiskino, kad turi buti impregnuota is visu pusiu, ne tik virsutine dalis. Pas mus yra skirtas visuomeninems patalpos II laipsnis (ar kazkas panasaus).
Bet jei pinigai leidzia as uz tarketa (panasus , o gal visai tas pats marmoleumas), ilgalaikis, ir daug siltesnis uz laminata.
Atsakyti
O žinot kokią dar grindų dangą  neseniai atradau? Marmoleumą ;D
Atsakyti
Marmoleumas-  tai natūralus linoleumas, http://www.decorum.l...oleum/index.htm.

Tarketo pardavimo vieta kol kas nepatikrinta, mes bandėm ieškot, neradom, tai dar perklausiu smile.gif
Atsakyti
Skaiciau, skaiciau cia jus ir ikisiu savo "verdikta' tongue.gif
Virtuvej nieko geresnio nesugalvosit uz plyteles..Visi tie marmoliaumai irgi ne iseitis-maciau pas drauges-labai apsinesa, na negraziai atrodo su laiku..O va plyteles-visada svaru, tvarkinga, grazu ir jokio nepatogumo..Pas mus grindys nesildomos, bet kai butas siltas, jos irgi siltos-visi skeptikai stebisi..Mane gasdino del mazo vaiko-bet nebuvo jokio paslydimo ar kazko panasaus per visa laika..Na, gal ir nugriudavo, bet vaikai visur griuvineja wink.gif
Nepamenu, kad kazka buciau sudauzius per sesis metus-daugiau tauriu suduzo kambary-ant parketo ir net kilimo wink.gif Naturalu-virtuvej reciau slankioja neblaivus sveciai ;D
Atsakyti
Pas mano tėvus didžiulėje virtuvėje -valgomajam plytelės. Ir aš anksčiau gyvenau bute, kur virtuvėj plytelės buvo - na man tikrai įspūdžiai nekokie. Šalta. Pas tėvus vaiką visada apaunu dvejom vilnonėm kojinėm ir vis tiek sušalęs sėdi.. :-/ Kažkaip nejauku, na bet čia turbūt skonio reikalas...
O kas dėl šildomų grindų, tai girdėjau, kad tokios nelabai sveikos kojoms, kad nuo pastovios šilumos ilgainiui atsiranda visokių problemų, kaip venų išsiplėtimas ir pan... :smile.gif
Atsakyti
Viksreli , na ir grozu tos kamstines dangos puslapuka suradai wink.gif Tik kazin ar musu Lietuveleje ka nors panasaus galima rasti ???Laukia ir musu tokios "malonios" proceduros kaip virtuves paruosimas ;D Kaip gerai, kad kaskas jau bus su patirtimi ir bus galima pasisemti patarimu wink.gif
Tiesa, ta marmaliauma neseniai ir as "atradau"-kai rupinausi naujo kabineto irengimu. Dede (statybiniu medziagu sefas) patare ismeginti "ta" nauja dalyka-likom abu su sefu patenkinti ;D
Atsakyti
O mes jau užsipirkom atpsaraus laminato. Tą kamštį reikia klijuoti, po to dar kelis kartus lakuoti, o ir ant linoleumo jo dėt negalima - mums riekėtų viską lupti- visgi daug terlionės, kai tuo tarpu laminatą tik sudėjai (čia tas neklijuojamas)
, ir baigta. Ir iš namų neriekia kraustytis kelioms dienoms dėl lako kvapo.  O kaip laikys, žiūrėsim. Visgi ne pats pigiausias smile.gif
Atsakyti
O man grazu virtuveje plyteles, zinoma, ne per visa ploti, ypac kai dabar populiaru jungti su svetaine. Dabar tiek ivairiausiu dydziu, fakturu, rastu, atspalviu ir pan. Sildyti visa laika nebutina, t.y. laikyti ijungta elektra, isjungus jos gana ilgai islaiko siluma. Antra - ant ju istisai nestovi, kad kazkas atsitiktu, cia nebent darbas reikalautu.
Vasara - liuks dalykas, nes gera vaikscioti po vesias grindis. Na nezinau, skonio reikalas, taciau nespjaukime i plyteles :smile.gif Kas del duzimo? Na kiek jau kartu per metus pas jus kas nors duzta? Nebent "atbulomis rankomis" daroma ar per skubejima.
Atsakyti
Aš keliu ranką UŽ plyteles virtuvėje  ;) wink.gif wink.gif
Manau, tai patogiausias valymas  :smile.gif
Atsakyti
Kadangi pas mus virtuvėje grindys iš plytelių , tai aš tik už jas .Vienintelis minusas , dažnai indai dūžta smile.gif
Atsakyti
Zvirbliuke, kiek mokejot uz kvadrata laminato?

Tas pradinis vairantas, kurį norėjom dėti, kainavo 50 lt "su uodegyte" už kvadratą, Senukuose. Tai buvo visuomeninėms patalpoms pritaikytas antro lygio laminatas, ąžuolo imitacija. Bet paskui suradom šviesesnį, parketo imitaciją, to paties atsparumo, už 36 lt/kv.m., bet ne Senukuose. Nežinau, gal Senukuose kaina ir skirtųsi... :smile.gif
Atsakyti