Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

mes neseniai pirkom butą, kuriame sudėtas parketas. šiaip aš buvau už tai kad jį lupti lauk. Bet vyras prikalbėjo parketą palikti ir atnaujinti. šiandien buvo pažiūrėti kaip vyksta darbai, tai buvau tikrai nustebinta parketo pasikeitimu, nors jis tik nušlifuotas ir dar nė nelakuotas, bet pasikeitimai akivaizdūs. thumbup.gif kad būtų galima palikčiau ir taip. biggrin.gif kadangi nenoriu kad vėl blizgėtų, patamsėtų nuo lako ir atrodytų kuo natūraliau, pasiūliau parketą dažyti matiniu laku. Bet meistras sako, kad lakuoti matiniu laku nesiūlytų nė savo priešui, atseit grindys atrodo visą laiką purvinos, kaip neplautos. gal kas namuose turit matiniu laku lakuotas grindis, ir ar tai tiesa ką kalba meistras. g.gif
Atsakyti
Norėčiau išgirsti nuomuonių apie kamštinę dangą virtuvėj. Vis dar negaliu apsispręsti tarp plytelių ir kamštinės dangos. Ar ta kamštinė danga tikrai greitai nenusidėvi? Ar lakavot? Mums meistras ako, kad "nužudysit" tą kamštį lakavimu.

O plytelės pas mane bute šiltos. Vaikštau be tapkių. Bet nuvažiuoju pas uošvius į namą, tai tiesiog kojas gelia, gal dėl to, kad ne daugiaauštis ir po apačia ne butas, o žemė. Galvoju, kad name turbūt reiks dėti arba šildomas plyteles (nors nelabai noriu šildomų grindų), arba kamštį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidaaa: 22 liepos 2006 - 11:00
va tokias plyteles išsirinkom rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
man cia viena "osoba" minejo,kad yra Vilniuje labai gera plyteliu parduotuve,kur didelis pasirinkimas,lygtais "Lineja" vadinasi, gal kas zinot apie tokia? Kokiu dar geru parduotuviu yra Kaune ir Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 22, 17:18)
va tokias plyteles išsirinkom  rolleyes.gif
user posted image

Laaabai gražu, jei ne paslaptis kokia kaina ir kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2006 07 22, 17:03)
Laaabai gražu, jei ne paslaptis kokia kaina ir kur pirkot?

pirkom Vokiškoj keramikoj, 106 LT/m2 cool.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pas mus virtuvej medines grindys(dazytos) g.gif galvojam ka su jom daryt g.gif kilo mintis nuslifuot ir nulakuot g.gif kazi kaip atrodys?Ar apsimoka?
Atsakyti
Uošviai kaime dažytas grindis nušlifavo ir nulakavo tai atrodo thumbup.gif . Na jos truputi kinvarpų paėstos, bet sodyboj tikrai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 22, 17:18)
va tokias plyteles išsirinkom  rolleyes.gif
user posted image

labai grazi spalva, mes irgi panasiu norim, tik tas margumas man taviskiu nelabai patinka, kazkaip noretusi vienodesniu. dar kol nepradejom ieskoti tai svaigstu sau, itariu kaip bus kai pradesim ieskot doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidaaa @ 2006 07 24, 12:31)
Uošviai kaime dažytas grindis nušlifavo ir nulakavo tai atrodo  thumbup.gif . Na jos truputi kinvarpų paėstos, bet sodyboj tikrai tinka.

mes bandeme taip daryti namuose, kadangi pirkom sena buta, o ten buvo medines grindys, tai puse grindu, kur desim plyteles islupom, o dviejuose kambariuose galvojom nuslifuosim ir bus labai thumbup.gif , bet nuslifavom viena kambari ir pamateme, kad labai dideli tarpai tarp lentu ir tikrai atrodo negraziai schmoll.gif todel tik nutepem viena karta laku ir daugiau nezaidem su jom, dabar planas toks - sutvirtinsim lentas, kad nejudetu ir negirgzdetu niekur ir ant virsaus klosim parketlentes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 07 24, 11:37)
labai grazi spalva, mes irgi panasiu norim, tik tas margumas man taviskiu nelabai patinka, kazkaip noretusi vienodesniu. dar kol nepradejom ieskoti tai svaigstu sau, itariu kaip bus kai pradesim ieskot  doh.gif
Papildyta:

ant plytelių natūroj visai margumo nesimato.
aš kaip tik tikiuosi, kad gausis sudėti kaip nuotraukoj. tinginių spalva tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 07 24, 11:37)
mes bandeme taip daryti namuose, kadangi pirkom sena buta, o ten buvo medines grindys, tai puse grindu, kur desim plyteles islupom, o dviejuose kambariuose galvojom nuslifuosim ir bus labai  thumbup.gif , bet nuslifavom viena kambari ir pamateme, kad labai dideli tarpai tarp lentu ir tikrai atrodo negraziai  schmoll.gif  todel tik nutepem viena karta laku ir daugiau nezaidem su jom, dabar planas toks - sutvirtinsim lentas, kad nejudetu ir  negirgzdetu niekur ir ant virsaus klosim parketlentes  ax.gif

Tai taip suprantu nelabai vykusi mintis g.gif O kiek slifavimas kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2006 07 24, 14:03)
Tai taip suprantu nelabai vykusi mintis g.gif O kiek slifavimas kainavo?

slifavimo aparato nuoma parai 50Lt + slifavimo popierius, viska darome patys blush2.gif
Atsakyti