QUOTE(JAN @ 2003 10 10, 23:29)
Kadangi pas mus virtuvėje grindys iš plytelių , tai aš tik už jas .Vienintelis minusas , dažnai indai dūžta
jau ne pirma raso del duzenu, kiek save pamenu, nesu ne vieno indo ant zemes numetus per 5-erius metus
Sakykit,o jeigu virtuveje grindys nesildomos,tai sudejus plyteles bus salta ane?Ar ne???
Noriu "pagirti" mūsų antro aukšto grindų kiliminę dangą. Po ilgų svarstymų ir bandymų, atliktų su nedideliu gabalėliu tokios dangos, visdėlto nusprendėme investuoti daug.
Antro aukšto grindis išklojome Flotex kilimine danga. Tai, kiek man žinoma, nelabai analogų turintis produktas. Visa esmė yra plauko struktūra - plaukas statiniu būdu yra iškeltas, status, o ne pintas, kaip standartinėse dangose.
Kadangi kaina, kaip kiliminei dangai, tikrai įspūdinga, tai prieš perkant, atlikom nemažai bandymų - pylėm raudoną vyną, kečiupą, laikėm po pusdienį, tepėm lakų nagu, markeriu, tušinuku - ir visą tą "gėrį" išvalėm be jokio chemikalo, paprastu vandeniu, neliko jokios žymės.
Danga išklota jau beveik du mėnesius, tai galiu drąsiai ją girti ir rekomenduoti - siurbiasi puikiai, skysčiai kokią valandą neįsigeria visiškai (vaiką drąsiai plika dupce paleidžiu jos kambaryje, tikrai nepergyvenu, kad "avarija" įvyks ), jei kažkuo ir ištepam, tai be jokių problemų, drėgnu skudurėliu, išsivalo.
Antro aukšto grindis išklojome Flotex kilimine danga. Tai, kiek man žinoma, nelabai analogų turintis produktas. Visa esmė yra plauko struktūra - plaukas statiniu būdu yra iškeltas, status, o ne pintas, kaip standartinėse dangose.
Kadangi kaina, kaip kiliminei dangai, tikrai įspūdinga, tai prieš perkant, atlikom nemažai bandymų - pylėm raudoną vyną, kečiupą, laikėm po pusdienį, tepėm lakų nagu, markeriu, tušinuku - ir visą tą "gėrį" išvalėm be jokio chemikalo, paprastu vandeniu, neliko jokios žymės.
Danga išklota jau beveik du mėnesius, tai galiu drąsiai ją girti ir rekomenduoti - siurbiasi puikiai, skysčiai kokią valandą neįsigeria visiškai (vaiką drąsiai plika dupce paleidžiu jos kambaryje, tikrai nepergyvenu, kad "avarija" įvyks ), jei kažkuo ir ištepam, tai be jokių problemų, drėgnu skudurėliu, išsivalo.
QUOTE(Irmuska2 @ 2006 07 12, 11:26)
tai prieš perkant, atlikom nemažai bandymų - pylėm raudoną vyną, kečiupą, laikėm po pusdienį, tepėm lakų nagu, markeriu, tušinuku - ir visą tą "gėrį" išvalėm be jokio chemikalo, paprastu vandeniu, neliko jokios žymės.
Geras, neisivaizduoju kad taip gali buti. O kokia kaina kvadratinio metro?
QUOTE(rosenda @ 2006 07 12, 11:02)
Sakykit,o jeigu virtuveje grindys nesildomos,tai sudejus plyteles bus salta ane?Ar ne???
Kai gyvenau daugiabučiame, tai pas mane visa virtuvė buvo plytelėm išklota. Nebuvo jos šaltos, gal vėsios. Labai man patiko
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 12, 12:29)
Geras, neisivaizduoju kad taip gali buti. O kokia kaina kvadratinio metro?
Mes irgi neįsivaizdavom ir nelabai netikėjom, todėl ir paėmėm gabaliuką pabandymui
Ai, prisiminiau kai parduotuvėj pasakojo, kai jie darė bandymus, tai įspaudė į dangą kramtomą gumą ir ją iš kilimo su "špakliovke" valė Ir neliko jokių žymių.
Kaina kažkur apie 120 Lt už kvadratą
Mano vyras nenori parketo nes sako kad jį reikia labai prižiūrėt kas kokie 5 metai O gal šiuolaikinio parketo nebereikia drožti su mašinom periodiškai ir lakuot, gal jisai nesusidėvi taip?
Prieš keletą dienų www buvau radusi labai gražią nuotrauką kur man labai patiko grindys, bet kuo toliau tuo labiau aiškėja kad ten tikriausiai parketas. Be to neužsisaugojau tos nuotraukos ir dabar einu iš proto nes neberandu jau dvi dienos tos nuotraukos nes neprisimenu kur aš ją mačiau Žodžiu grindys tokios šviesiai rudos ir vietomis įdėti tokie tamsiai rudi kvadratukai. Nu man tai žiauriai gražiai atrodė Jeigu kas nors netyčia kažką panašaus rasite www tai įdėkite prašau
Prieš keletą dienų www buvau radusi labai gražią nuotrauką kur man labai patiko grindys, bet kuo toliau tuo labiau aiškėja kad ten tikriausiai parketas. Be to neužsisaugojau tos nuotraukos ir dabar einu iš proto nes neberandu jau dvi dienos tos nuotraukos nes neprisimenu kur aš ją mačiau Žodžiu grindys tokios šviesiai rudos ir vietomis įdėti tokie tamsiai rudi kvadratukai. Nu man tai žiauriai gražiai atrodė Jeigu kas nors netyčia kažką panašaus rasite www tai įdėkite prašau
na nežinau, pas mus parketas išbuvo 12 metų neperlakuotas, dabar jau reiktų, bet ruošiamės butą parduoti, tad paliksim šį reikalą naujiems šeimininkams. Tiesa, vyras tada ji lakavo keletu sluoksniu, bet blizgiu laku...tas matinis tikrai ne toks atsparus, o jei dar su aukštakulniais straksėsit, tada teks kas 5 metai perlakuoti....bet dabar gi yra tos šlifavimo mašinos su dulkiu surinkėjais...