Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

Смысл такой- на деревянный пол стелится ситец, потом покрывается прозрачным лаком несколько слоев. Выглядит обалденно thumbup.gif thumbup.gif
Делали мои клиенты в России.

Но не помню ньюансов doh.gif Лак брали Российский, какой-то особенный, слоев тоже не помню сколько и что-там со швами надо делать g.gif
Atsakyti
Įsivaizduoju, tikrai turėtų atrodyti gražiai. Kazkada esu mačiusi sienas išklijuotas, vietoje tapetų audiniu, kartūnu. O mano namuose (mergautiniuose) vieno kambario sienos padengtos gobelenu. Pradžioje labai įmantriai atrodė, o dabar atsibodo, o viską drąskyti ranka nekyla (didelė investicija buvo).
Atsakyti
а под ткань тоже лак?теоретически все просто ,швы можно драпировать чем-нибудь и наверно все это стелилось на полувысохший лак?
а вобще идея классная,я видела у одного моего знакомого художника дома на полу ковер прост онарисован)душевно смотрится)
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
mes gundomes det kamstine danga namo 2-am aukste, gal kas zinot psl kur butu galima paziureti kaip atrodo kamstis jau sudetas?
Atsakyti
QUOTE(ziu-ziu @ 2006 02 20, 01:12)
man tai i laminata nesha... ax.gif

Aišku, kad laminatas - amerikietiškas riešutmedis atrodo, tokį senai esu nusižiūrėjus, tik, kad kaina didokoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 05 31, 09:08)
mes gundomes det kamstine danga namo 2-am aukste, gal kas zinot psl kur butu galima paziureti kaip atrodo kamstis jau sudetas?

mes irgi susigundem, bet dar tik teoriskai mirksiukas.gif
bet toks musu "nekamstinis"- spalvos ivairios ,pasirinkom gan sviesia i balinta kava g.gif
mum ivardintis "+"
kad silta danga
ypatingai atspari (ypac tinka vaiku kambariam kur viskas metoma )
tad nusprendem taip :pirmas aukstas-masyvo lentos, antram - "kazkokia" kamstine ( tipo kontrastuot labiau biggrin.gif )
ot moku aiskint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 31 gegužės 2006 - 13:23
Kamštinės grindys vaikų kambary thumbup.gif
Šiltos labai:

user posted image
Atsakyti
gražūs pavydžiai, gal kam šaus kokių idėjų savo namam
Atsakyti
QUOTE(Maus @ 2005 08 20, 15:26)
Ka jus manote apie trisluoksni azuolo parketa? Mums parduotuvej isaiskino, kad trisluoksnis netgi populiaresnis nei masyvas, atseit tvirtesnis, stabilesnis, nes suklijuotas is triju sluoksniu. Beje, gal kas turejote reikalu su "Medzio stiliumi"?

ruošiuos arba pas juos, arba medžio stiliuj pirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 06 01, 14:46)
Kamštinės grindys vaikų kambary  thumbup.gif
Šiltos labai:

user posted image

man paveiksliuko nerodo verysad.gif
Atsakyti
tik nusižiūrėjau parketlentes, per savaitę pabrango 25 lt už kvadratą doh.gif
Atsakyti