Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

QUOTE(Globaliste @ 2006 01 29, 13:53)
o is kur perkate?
as is eliteja.lt jie turi filiala ir vilniuje zukausko 1 rodos. s. miestlyje,
bet mes viska pnvz uzsakinejom. ir palange  ir duris.
o mano palanges jau gamina, savaites kitos vidury jau istatys jas bute...  nai nai nai..    bigsmile.gif

mes perkam iš UAB "Plankmara". Be PVM deja nesusitarėm schmoll.gif ,irgi būtų buvę pigiau. O palangės jau sudėtos pas mus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ringa: 30 sausio 2006 - 18:59
QUOTE(Maus @ 2006 01 28, 21:04)
Musu irgi nepigios, 125 lt uz kv, bet jau lakuotos, azuolas rinktinis. Ikalbejo imti su nuozula, bet mes dar nematem tu grindu smile.gif
Jau turi va vasario pr. atvaziuot, tai idomu, kaip ten atrodo su ta nuozula. Beje, musu trisluoksnis parketas, ilgis 1100 mm.
Parasyk, kai jus susidesit, kaip ten su ta nuozula atrodo.

Maus, o kur pirkot tas grindis? Mes butent tokių ieškom, bet kur randam tai kaina nuo 150 lt prasideda doh.gif
Atsakyti
kaip manot,kokios čia grindys?
user posted image
Atsakyti
gražu... ir ne tik grindys. norėčiau tamsios virtuvės, bet tas daiktas iš mano avataro gi lakstys ir visur seiles drabstys, neprisekiosi iš paskos su skudurėliu
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 02 17, 17:33)
gražu... ir ne tik grindys. norėčiau tamsios virtuvės, bet tas daiktas iš mano avataro gi lakstys ir visur seiles drabstys, neprisekiosi iš paskos su skudurėliu

tai seiles ar 5viesioj, ar tamsioj virtuvėj reikia valyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 17, 19:11)
tai seiles ar 5viesioj, ar tamsioj virtuvėj reikia valyti  mirksiukas.gif

bet skirtumas yra, ar vienąkart "praeini" dienoj (dabar pas mane šviesi virtuvė) ir nuvalai visas spinteles, ar nuolat turėtum su skudurėliu lakstyt
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 17, 11:33)
kaip manot,kokios čia grindys?

Na tai kokios čia grindys? g.gif .
Atsakyti
...mes visam bute issidejom PVC danga ,bet noreciau kilimu,nes dulkes matosi tai doh.gif plauti kiekviena diena siurbti 2 katrus i diena
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2006 02 17, 18:48)
Na tai kokios čia grindys?  g.gif .

man tai i laminata nesha... ax.gif
Atsakyti

Хочу узнать кто стелил матерьял на пол под лак 4u.gif

Поделитесь опытом rolleyes.gif
Atsakyti
Dar negirdėjau, labai įdomu, net neįsivaizduoju g.gif
Girdėjau ir mačiau tik piešinius ant medinių grindų po laku.
Atsakyti
Įdomus variantas bigsmile.gif gal turit kokių vizualinių pavyzdžių ax.gif Įsivaizduoju jog ir audinys turėtų atrodyti įspūdindai kaip ir piešiniai.
O tai kiek lako reikėtų užpilti, norint kad atrodytų nepriekaištingai g.gif
Atsakyti