Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

QUOTE(ramzi @ 2006 01 26, 12:51)
As irgi uz naturalu medi:lentos, parketas, parketlentes. Bet ka daryti su virtuves grindimis? Plyteliu del techniniu problemu deti negaliu. Norreciau parketlenciu(kaip ir visame name), bet virtuveje nepraktiska, nes is jos dar yra durys i kiema. Tiesiog issimins takelis, ypac vasara, kai prasides visokie saslykiukai ir t.t. Tai kas lieka?..  g.gif Pasidalinkit, prasau, patitimi. Gal kas marmoleuma pasikloje turit?

Sveika, virtuveje mes pasirinkome plyteles. Senukuose radome akmens mases plyteles, kuriu spalva sauniai suderejo su azuolinemis grindimis. Beto jos labai blizga, jau kaip as tokiu norejau... Vonioje jau tokios netiktu, kadangi paslysti galima "viens du..".... Mano manymu plyteles zymiai praktiskiau. Koks bebutu atsparus medis, jis su laiku vis tiek nusitrins. Mums pasiseke, kad naujuose butuose sildymo vamzdziai isvedzioti po grindimis, tad ziema silta kojoms. thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai ruosiames viso buto grindis isdeti uosio parketlentemis... Nezinau, ar virtuveje gerai medines grindys, taip pat ir prieskambary sviesus medis, bet kad maniskis uzsipyre smile.gif
Be to, man irgi grazu... mirksiukas.gif
Jei ka - radom vienas tokia ne itin brangias Zalgirio gatvej esancioje Meskuiciu firmos parduotuveje... Ryt gal ir vaziuosim jau uzsakineti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laume2 @ 2006 01 26, 22:28)
Mes tai ruosiames viso buto grindis isdeti uosio parketlentemis...
Jei ka - radom vienas tokia ne itin brangias Zalgirio gatvej esancioje Meskuiciu firmos parduotuveje... Ryt gal ir vaziuosim jau uzsakineti...  g.gif

okiek yra ne itin brangios? blush2.gif
Atsakyti

O kuris parketas yra kieciausias... g.gif
KAip jus ji apsaugojat..juk maziausias daikto nukritimas ir jau vieta pasizymi...
Gal kas zinot ar bambukines grindys neslidzios... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laume2 @ 2006 01 26, 22:28)
Mes tai ruosiames viso buto grindis isdeti uosio parketlentemis... Nezinau, ar virtuveje gerai medines grindys, taip pat ir prieskambary sviesus medis, bet kad maniskis uzsipyre smile.gif
Be to, man irgi grazu... mirksiukas.gif
Jei ka - radom vienas tokia ne itin brangias Zalgirio gatvej esancioje Meskuiciu firmos parduotuveje... Ryt gal ir vaziuosim jau uzsakineti...  g.gif

Gal gali parašyti tiklsų adresą ir kainą. Reikia ir mums jau užsakinėti, uosis pats priimtiniausias. ax.gif
Atsakyti
Tikslus adresas Vilniuje - Zalgirio 88-305. Jei ka - dar yra Klaipedoje ir Siauliu rajone.
Placiau ziurekite ju www: Grindys
Naturalaus uosio grindu lentu kvadratas - 65 Lt su PVM.
Azuolo brangiau.
Parketa rinktinio uosio priklausomai nuo kokybes galima nusipirkti nuo 35 iki 95 Lt.
Tiesiog paziurekite ju www 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomika @ 2006 01 16, 15:16)

Nu grožis, laabai jau gražu thumbup.gif Mes šiandien irgi ąžuolo parketines lentas užsisakėm. Tik be balanos pas mus, bet irgi su šakom.
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2006 01 27, 18:20)
Nu grožis, laabai jau gražu  thumbup.gif  Mes šiandien irgi ąžuolo parketines lentas užsisakėm. Tik be balanos pas mus, bet irgi su šakom.

smalsu kiek uz kv m mokesite m? mirksiukas.gif kokia ilgio ir plocio lentos a?? mirksiukas.gif
mano irgi azuolines bus.
Atsakyti
[quote=Aronija,2006 01 26, 09:30]
super thumbup.gif mes bute taip susidejom azuolo masyvo parketlentes... esame labai patenkinti, graziai atrodo

Pas mus irgi bus ąžuolinės lentos. Manau, kad kažkas panašaus į nuotraukytėje parodytą. Tik mes dar galvojam jį spec laku dažyt, kad žalumo priduoti. Na lyg ir neišdžiūvęs medis kad gautųsi.
O šiaip tai man irgi gražiai grindys nuotraukoje atrodo. Ir tie rūbeliai ten taip su batukais tinka biggrin.gif Lyg vyriškį fotografė ką tik būtų išrengusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 28 sausio 2006 - 11:51
QUOTE(Globaliste @ 2006 01 28, 12:33)
smalsu kiek uz kv m mokesite m? mirksiukas.gif kokia ilgio ir plocio lentos a??  mirksiukas.gif
mano irgi azuolines bus.

na mes mokėsim nepigiai - 126 Lt/m. kv doh.gif ir jos net nelakuotos bus. Bet mano Ringinas labai jau išrankus. Jam medienos rašto būtent kažkokio tokio reik, ir kad balanos nebūtų, ir kad šakos nebūtų didesnės nei kažkiek tai mm. Tai ir išsirinko. Plotis apie 18 cm, ilgio įvairaus bus, nuo 2,5 m iki 80 cm, nes taip dedant gražiau atrodo ir mažiau išsimeta lentų galiukų. Storis 2 cm. Tik dabar aš sėdžiu sau ir mastau, mūsų grindys bus su nuozula vadinama. Tai kaip reik jas lakuot, kad lakas vienodai pasiskirstytų ir po horizontalų lentos paviššių ir toji nuozula būtų tokiu pat sluoksniu išlakuota? g.gif
Globaliste, o kiek jūs mokat už savo grindis ir kokio pločio jos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ringa: 28 sausio 2006 - 15:37
QUOTE(ringa @ 2006 01 28, 15:28)
na mes mokėsim nepigiai - 126 Lt/m. kv doh.gif ir jos net nelakuotos bus. Bet mano Ringinas labai jau išrankus. Jam medienos rašto būtent kažkokio tokio reik, ir kad balanos nebūtų, ir kad šakos nebūtų didesnės nei kažkiek tai mm. Tai ir išsirinko. Plotis apie 18 cm, ilgio įvairaus bus, nuo 2,5 m iki 80 cm, nes taip dedant gražiau atrodo ir mažiau išsimeta lentų galiukų. Storis 2 cm. Tik dabar aš sėdžiu sau ir mastau, mūsų grindys bus su nuozula vadinama. Tai kaip reik jas lakuot, kad lakas vienodai pasiskirstytų ir po horizontalų lentos paviššių ir  toji nuozula būtų tokiu pat sluoksniu išlakuota?  g.gif

Musu irgi nepigios, 125 lt uz kv, bet jau lakuotos, azuolas rinktinis. Ikalbejo imti su nuozula, bet mes dar nematem tu grindu smile.gif
Jau turi va vasario pr. atvaziuot, tai idomu, kaip ten atrodo su ta nuozula. Beje, musu trisluoksnis parketas, ilgis 1100 mm.
Parasyk, kai jus susidesit, kaip ten su ta nuozula atrodo.
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2006 01 28, 16:28)
na mes mokėsim nepigiai - 126 Lt/m. kv doh.gif ir jos net nelakuotos bus. Bet mano Ringinas labai jau išrankus. Jam medienos rašto būtent kažkokio tokio reik, ir kad balanos nebūtų, ir kad šakos nebūtų didesnės nei kažkiek tai mm. Tai ir išsirinko. Plotis apie 18 cm, ilgio įvairaus bus, nuo 2,5 m iki 80 cm, nes taip dedant gražiau atrodo ir mažiau išsimeta lentų galiukų. Storis 2 cm. Tik dabar aš sėdžiu sau ir mastau, mūsų grindys bus su nuozula vadinama. Tai kaip reik jas lakuot, kad lakas vienodai pasiskirstytų ir po horizontalų lentos paviššių ir  toji nuozula būtų tokiu pat sluoksniu išlakuota?  g.gif

labute, zinai oj pas mus pigiau iseina../na irgi tik lentos, po to visokie lakai, beicai, irgi noresiu su spalva..tipo sendintu bigsmile.gif man 86 auks rusis padarys. uz kv m. duos be pvm. plocio 14 cm ar 15..o ilgio nuo 2 m iki 60 cm gal kai kur..
o bus be tos nuozulnos.. jo.. oa kas ten yra tokia ar tokie? na ta firma visaip daro ir be jos ir su ja.. g.gif
o is kur perkate?
as is eliteja.lt jie turi filiala ir vilniuje zukausko 1 rodos. s. miestlyje,
bet mes viska pnvz uzsakinejom. ir palange ir duris.
o mano palanges jau gamina, savaites kitos vidury jau istatys jas bute... nai nai nai.. bigsmile.gif
Atsakyti