Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

Aciu mergaites 4u.gif
Tie kuoliukai palei siena, tai tiesiog kistukai, kad butu vienodi atstumai ir suklijuotos lentos "nevaiksciotu" rolleyes.gif cia ka tik sudetos, net darbininku drabuziai metosi dar doh.gif ten dabar jau apvadai sudeti mirksiukas.gif

Kaip jau kazkas rase, ju nebereikia niekaip ruosti, nei slifuoti nei lakuoti nei kaip kitaip apdirbti, tik imti is dezes ir deti ant kliju, ir suklijuoti kaip laminata. 1 kv.m kaina atrodo 98 Lt., ju netgi darbas, t.y. atlygis darbininkams yra pigesnis nei tikrojo parketo, o vaizdas, bent jau man tikrai geresnis.
Atsakyti
QUOTE(Nomika @ 2006 01 16, 17:30)
Aciu mergaites  4u.gif 
Tie kuoliukai palei siena, tai tiesiog kistukai, kad butu vienodi atstumai  ir suklijuotos lentos "nevaiksciotu"  rolleyes.gif  cia ka tik sudetos, net darbininku drabuziai metosi dar  doh.gif ten dabar jau apvadai sudeti  mirksiukas.gif

Kaip jau kazkas rase, ju nebereikia niekaip ruosti, nei slifuoti nei lakuoti nei kaip kitaip apdirbti, tik imti is dezes ir deti ant kliju, ir suklijuoti kaip laminata. 1 kv.m kaina atrodo 98 Lt., ju netgi darbas, t.y. atlygis darbininkams yra pigesnis nei tikrojo parketo, o vaizdas, bent jau man tikrai geresnis.

O kokios cia firmos? Graziai atrodo, labai thumbup.gif
Cia trisluoksnis parketas, ar masyvas? Ir dar rusis domina, ar cia natural ar select ar rustical?
Atsakyti
QUOTE(Maus @ 2006 01 16, 21:26)
O kokios cia firmos? Graziai atrodo, labai  thumbup.gif
Cia trisluoksnis parketas, ar masyvas? Ir dar rusis domina, ar cia natural ar select ar rustical?

kaip jau rasiau, cia masyvo parketines lentos. PIrkom firmoj parketas, va cia. Kiek vyras ieskojo, tai pigiausias variantas.
Atsakyti
oj grazu mirksiukas.gif kaip matau cia yra ne pirmosios rusies azuolas, nes su tomis visokiomis sakelemis.. bet man tai dar graziau..
o kokio plocio lentutes? kokio ilgio? as jau del savo grindu irgi zinau, bus irgi azuolas antrosios rusies su tomis sakelemis ir pan.. bet lentu plotis 15cm o ilgis nuo 60cm iki 2 m imsime. ir darysim sendintas trupuciuka jei pavyks(beicuos)
kaina irgi superine isderejom. pirksim is jei kam idomu is eliteja.lt mirksiukas.gif

QUOTE(Nomika @ 2006 01 16, 23:23)
kaip jau rasiau, cia masyvo parketines lentos. PIrkom firmoj parketas, va cia. Kiek vyras ieskojo, tai pigiausias variantas.

Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2006 01 17, 00:16)
oj grazu  mirksiukas.gif kaip matau cia yra ne pirmosios rusies azuolas, nes su tomis visokiomis sakelemis.. bet man tai dar graziau..
o kokio plocio lentutes? kokio ilgio? as jau del savo grindu irgi zinau, bus irgi azuolas antrosios rusies su tomis sakelemis ir pan.. bet lentu plotis 15cm o ilgis nuo 60cm iki 2 m imsime. ir darysim sendintas trupuciuka jei pavyks(beicuos)
kaina irgi superine isderejom. pirksim is jei kam idomu is eliteja.lt    mirksiukas.gif

apie ismatavimus manau tuoj mano nuorodoj daugiau informacijos, nes as nieko nezinau r man nera taip svarbu - svarbu, kad butu grazu, o tos sakos ir man grazu,kazkiek paivairina grindis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2006 01 17, 01:16)
as jau del savo grindu irgi zinau, bus irgi azuolas antrosios rusies su tomis sakelemis ir pan.. bet lentu plotis 15cm o ilgis nuo 60cm iki 2 m imsime. ir darysim sendintas trupuciuka jei pavyks(beicuos)
kaina irgi superine isderejom. pirksim is jei kam idomu is eliteja.lt    mirksiukas.gif

ir kokią išsiderėjot, jei ne paslaptis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2006 01 18, 00:17)
ir kokią išsiderėjot, jei ne paslaptis mirksiukas.gif

del grindu tai taip : uz pirma rusi 86 lt/kv.m. cia tas be sakeliu lygus toks.. (galima imti su tarpeliu tarp lentu ir be tarpeliu kaina ta pati.. )
uz antra rusi (su tomis graziomis sakelemis ir pan.. ) - 79lt/kv.m. (irgi su tarpeliu arba be)

cia kainas duoda be pvm smile.gif taip kad 18% nuolaida.

kokybe labai gera kaip matem. ir atsiliepimu esu girdejusi, kad jie tikrai gerai daro kaip is masyvo..
del palangiu ir duru kainu dar nelabai ka derejom, bet sake irgi darys dideles nuolaidas, nes kartu viska ten pirksime. uz duris kiek zinau ten 1000ir daugiau .azuolo.

kaip kainos vilniuje? ir kitur? m? g.gif kaip uz azuolo masyno lentas? a? gal cia ir nera labai jau pigu, ka siulo..
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2006 01 18, 18:06)
del grindu tai taip : uz pirma rusi 86 lt/kv.m. cia tas be sakeliu  lygus toks.. (galima imti su tarpeliu tarp lentu ir be tarpeliu kaina ta pati.. )
uz antra rusi (su tomis graziomis sakelemis ir pan.. ) - 79lt/kv.m. (irgi su tarpeliu arba be)

cia kainas duoda be pvm smile.gif  taip kad 18% nuolaida.

kokybe labai gera kaip matem. ir atsiliepimu esu girdejusi, kad jie tikrai gerai daro kaip is masyvo..
del palangiu ir duru kainu dar nelabai ka derejom, bet sake irgi darys dideles nuolaidas, nes kartu viska ten pirksime. uz duris kiek zinau ten  1000ir daugiau .azuolo.

kaip kainos vilniuje? ir kitur? m? g.gif kaip uz azuolo masyno lentas? a? gal cia ir nera labai jau pigu, ka siulo..

nelabai tiksliai atsimenu, bet kai buvom, ten ir buvo užkabintos panašios kainos unsure.gif . Bet jie pasirodė labai brangininkai, už fanieruotas duris nori 1000 lt doh.gif o tos parketlentės bus tik išpjautos, ar ne? jas dar reiks šlifuot ir lakuot, tai tada ten, kur Nomika pirko, kainos išeina, kad geresnės unsure.gif jeigu ten 98 Lt, jau už gatavas (tinklapy rašo 99 Lt, bet manau, kad galima ir daugiau nusiderėt mirksiukas.gif )
bet kas man patiko pas šitus iš Panevėžio, kad jie gali išpjaut tas lentas ir be tos madingos nuožulnės, nes kiti nesivargina perstatinėt staklių.
Atsakyti
Gal ne čia kreipious, bet gal kas žinot kokiu priemoniu su kuo galima butu plauti laminuotas grindia, kad jos gražei blizgetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2006 01 19, 15:49)
Gal ne čia kreipious, bet gal kas žinot kokiu priemoniu su kuo galima butu plauti laminuotas grindia, kad jos gražei blizgetu  4u.gif

101 patarime buvo tema apie grindų priežiūrą, paieškok ten mirksiukas.gif
yra toks lietuviškas ploviklis linoleumams ir laminatams, nebrangus thumbup.gif kol turėjau linoleumą, t.y. kol šuo jo nesuėdė biggrin.gif , tik jį ir naudojau ax.gif
Atsakyti
Ar siais laikais dar kas nors naudoja virtuviniu grindu dangai linoliauma blush2.gif as tai galvoju, kad visai gal ir nieko butu pigu ir gerai valosi, na bet vistiek mano sirdele linksta prie mediniu grindu wub.gif
Atsakyti
pas mane namuose, sudėtos paprastos medinės lentos, ir nubeicuotos raudonai. Labai liuks atrodo
Atsakyti