Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

QUOTE(drasa @ 2006 01 11, 10:52)
Be galo noriu miegamąjame kamštinių grindų. Vyras priešinasi ir bruka laminatą. Aš tos sintetikos pakęsti negaliu. Man reikia motyvuoti vyrą, kad nesipriešintų kamštinei dangai. Gal turite rimtų argumentų?
Kur galima įsigyti sumaunamas grindis, nes, kaip skaičiau, jos storesnės už klijuojamas.Senukuose tik klijuojamos.

Na, pas mus namie kamstis, visur mirksiukas.gif Na, aisku isskyrus vonia doh.gif Click sistemos, lakuotas iskart. Na, virtuves zonoj kol kas jokiu blogybiu nepastebejau g.gif Juk prisitasko tikrai nedaug ten, be to, kamstis lakuotas. O argumentai uz kamsti, tai manua pagrindiniai: naturalumas ir siluma 4u.gif Nes zinokit basom kojom vaikscioti fantastika, kazkas net paklause, gal pas mus grindys sildomos biggrin.gif Va, o daugiau, na, aisku, lieka idubimai nuo sunkesniu astresniu daiktu, bet kiek pastebejau, jie paskui dingsta g.gif Pirkome firmoje Geros grindys (www.gerosgrindys.lt), ten radau ta pati kamsti pigiau nei Ollo grindyse kokiu 20 lt tongue.gif Pas mus va toks:
http://www.gerosgrin...gue&id=13&pro=7
Na, o daugiau ka cia pasakyt dar? g.gif Klausk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 01 11, 00:32)
Mano nuomuonė apie kamštį buvo nekokia,kažkaip nepatiko jis man arba bent jau dizainerei jį negražiai pateikdavo. Jis tamsus ir margas ir kai visą sieną apklijuodavo kamščiu,man nesižiūrėdavo. O visai neseniai nuomuone pakeičiau,todėl,kad lankiaus tokio pažįstamo bute,jis grindis kambariuose susiklojęs,tai man labai patiko,grindim tinka,minkšta,šilta,malonu vaikščiot basai ar vien tik su kojinėm.

kamstis tikrai nera ta medziaka, kuria verta "isvaryt" visas sienas, nes nebus efekto. panasiai kaip anksciau buvo mada viska iskalt lentelem - tokia ala bania... tik is kamscio... smile.gif

QUOTE(drasa @ 2006 01 11, 10:52)
Be galo noriu miegamąjame kamštinių grindų. Vyras priešinasi ir bruka laminatą. Aš tos sintetikos pakęsti negaliu. Man reikia motyvuoti vyrą, kad nesipriešintų kamštinei dangai. Gal turite rimtų argumentų?
Kur galima įsigyti sumaunamas grindis, nes, kaip skaičiau, jos storesnės už klijuojamas.Senukuose tik klijuojamos.

nu atrodo surasiau ukiskai visus + ir minusus pagal save. nu dar karta parasau.
sakyciau didziausi kamscio + yra tai, kad kamstis yra naturali, ekologiska, maloni, silta ir garsa sugerianti medziaga. tai jei gyvenate daugiabutyje silumines ir garso izoliacines savybes, butu pats didziausias privalumas be kitu anksciau isvardytu bla bla bla, nes musu butai deja deja, nera jau taip gerai izoliuot, kad negirdetume kaimynu uz sienos. neretai ir sildymo sezono metu juose nera kaip jau silta... schmoll.gif
jei nori dar smulkiau ieskok firmu, kurios prekiauja kamstine danga saitu.ten ir rasi detalesnes charakteristikas.
o laminatas, yra laminatas. neturiu as nieko pries ji. bet pasakysiu, kad naturali medziaga yra naturali medziaga, o visokia pakaitalai, tai ir lieka tik pakaitalais. na bet cia mano nuomone kaipsknt smile.gif

QUOTE(turtle @ 2006 01 11, 11:01)
Na, pas mus namie kamstis, visur  mirksiukas.gif Na, aisku isskyrus vonia  doh.gif Click sistemos, lakuotas iskart. Na, virtuves zonoj kol kas jokiu blogybiu nepastebejau  g.gif Juk prisitasko tikrai nedaug ten, be to, kamstis lakuotas. O argumentai uz kamsti, tai manua pagrindiniai: naturalumas ir siluma  4u.gif Nes zinokit basom kojom vaikscioti fantastika, kazkas net paklause, gal pas mus grindys sildomos  biggrin.gif Va, o daugiau, na, aisku, lieka idubimai nuo sunkesniu astresniu daiktu, bet kiek pastebejau, jie paskui dingsta  g.gif Pirkome firmoje Geros grindys (www.gerosgrindys.lt), ten radau ta pati kamsti pigiau nei Ollo grindyse kokiu 20 lt  tongue.gif Pas mus va toks:
http://www.gerosgrin...gue&id=13&pro=7
Na, o daugiau ka cia pasakyt dar?  g.gif Klausk  biggrin.gif

o kiek metu toms jusu kamstinems grindims virtuveje. be to kaip jau rasiau lakas cia veikia kaip impregnantas nuo dregmes ir nesvarumu. jei butumet neuzlakave, praktiskai garantuoju, kad grindys butu jau tokios ir grazios... del idubimu, tai irgi rasiau, kad kamstis turi amortizaciniu savybiu, uz tai paspaustas grizta i pradine padeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 01 11, 13:24)
o kiek metu toms jusu kamstinems grindims virtuveje. be to kaip jau rasiau lakas cia veikia kaip impregnantas nuo dregmes ir nesvarumu. jei butumet neuzlakave, praktiskai garantuoju, kad grindys butu jau tokios ir grazios... del idubimu, tai irgi rasiau, kad kamstis turi amortizaciniu savybiu, uz tai paspaustas grizta i pradine padeti  ax.gif

Na, dar tik metukai bus ax.gif Mes dejome iskart lakuota ir nebelakavom daugiau, nors draugai perlakavo dar karta g.gif O siaip normaliai kol kas atrodo. Virtuve bendra su svetaine, tai kazkaip nenorejau skirtingos dangos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2006 01 11, 19:58)
Na, dar tik metukai bus  ax.gif Mes dejome iskart lakuota ir nebelakavom daugiau, nors draugai perlakavo dar karta  g.gif O siaip normaliai kol kas atrodo. Virtuve bendra su svetaine, tai kazkaip nenorejau skirtingos dangos  schmoll.gif

na metai nera daug, nors si ta ir sako mirksiukas.gif gerokai anksciau lakuoto kamscio nebuvo, o as jau senokai su juo buvau susidurus. na kaip saknt progresuoja rinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 12 sausio 2006 - 13:45
Ačiū, panos, už komentarus,
aš jau turbūt viską nete perskaičiau apie garąsias savybes. Ir minėtoje firmoje jau buvau.
Aš tai labaaaai jų noriu, tai teks pačiai nuvažiuoti ir nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Maus @ 2005 08 20, 15:26)
Ka jus manote apie trisluoksni azuolo parketa? Mums parduotuvej isaiskino, kad trisluoksnis netgi populiaresnis nei masyvas, atseit tvirtesnis, stabilesnis, nes suklijuotas is triju sluoksniu. Beje, gal kas turejote reikalu su "Medzio stiliumi"?

QUOTE(light blue @ 2005 08 28, 12:26)
Pasitarėm su dizainere ir nusprendėm dėtis parketlentes masyvo, ar kaip ten jos vadinasi smile.gif O šiaip tai pas mus numatoma net trijų rūšių medžiagas panaudoti grindis klojant. Ašku, jos visos nebus vienoj patalpoj. Paqžiūrėsim, kas gausis. Pasitikim dizainere, nes kol kas taip pataiko į mūsų norus,. kad uch  biggrin.gif

vat mes irgi susidejom azuolo masyvo parketlentes ir man asmeniskai labai patinka - jauku, naturalu ir silta mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Nomika @ 2006 01 16, 14:16)
vat mes irgi susidejom azuolo masyvo parketlentes ir man asmeniskai labai patinka - jauku, naturalu ir silta  mirksiukas.gif

user posted image

labai gražu thumbup.gif man daug gražiau už parketą dry.gif kokia tokio malonumo kaina? blush2.gif
Atsakyti
vat mes irgi susidejom azuolo masyvo parketlentes ir man asmeniskai labai patinka - jauku, naturalu ir silta  mirksiukas.gif

Man irgi labai gražu, tarpinis variantas tarp parketo ir lentų thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

Ohhh ty kaip grazu thumbup.gif , o kas ten per kuoliukai pasieni????? ax.gif
Atsakyti
Nomika thumbup.gif labai gražu... tik įdomu, kokia kaina šio malonumo g.gif gal žinai kiek kv.m kainavo, su pagrindu, klijais, šlifavimu, laku?
o mes vis neapsisprendžiam, kokias grindis dėt doh.gif mėtomės tarp bambukinių ir ąžuolo lentų cool.gif
Atsakyti
man tokios lentos-parketas irgi gražu, ir kiek žinau tai iškart paruoštos lentutės su laku ir pan., reikia tik sudėt kaip laminatą thumbup.gif Aš irgi tokį dėsiuos
Atsakyti
QUOTE(NRima @ 2006 01 16, 16:49)
man tokios lentos-parketas irgi gražu, ir kiek žinau tai iškart paruoštos lentutės su laku ir pan., reikia tik sudėt kaip laminatą thumbup.gif  Aš irgi tokį dėsiuos

niu neslėpkit kainų blush2.gif
Atsakyti