Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

QUOTE(mamagitana @ 2005 12 30, 11:54)
putplastį, armatūrą, betoną, ant jo-kokią geidi grindų dangą. Arba lages, tarp jų-akmens vatą, lentas/plokštę/parketą. Mažai nekainuos, deja.

drinks_cheers.gif tik patikslinu del armaturos - uzteka armavimo tinklelio. betonas - tai butu islyginamasis sluoksnis.arba yra savaime issilyginantys skiediniai - bet sitie brangesni. antram variante vietoj akmens vatos, galima berti keramzita - iseina pigiau, tik sildo deja blogiau smile.gif arba galima deti grindinine stiklo vata butu pigiau uz akmens, o efektas tas pats.
Atsakyti
o ką manot apie bambukines lentas g.gif dabar jos jau atpigo, tai visai neblogas variantas, įskaitant, kad jų nereik šlifuot ir lakuot. tiesa spalvos jų tai ne pačios įvairiausios, bet... kokie pliusai ,minusai?
kiek žinau minusai tokie, kad jų atspalvis šiek tiek skiriasi, nors ir perki iš vienos partijos. Ir dar minusas, kad sunku jas nušlifuot, kai jau tas lakas nusidėvi.
Pliusai: kietas medis, nereikia papild. darbų (t.y.nušlifuotas, nulakuotas), sąlyginai pigus (palyginus su kokiom ąžuolinėm parketlentėm, lentom ar parketu)
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2006 01 04, 17:52)
sąlyginai pigus (palyginus su kokiom ąžuolinėm parketlentėm, lentom ar parketu)

o kokia kaina bambuko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 05, 12:40)
o kokia kaina bambuko?  unsure.gif

dabar senukuose 69 Lt
Atsakyti
sveika,
laminuotoos grindys sudetos labai gerai, thumbup.gif per kaledas buvo viskas patikrinta ax.gif viskas okei 4u.gif linkejimai is druskininku[COLOR=blue]
Atsakyti
noriu lentu placiu ilgu. ir ne sviesiu...tokiu is tamsumo...rudai zaliu...pazaliavusiu nuo senumo ar nuo kazko.. bigsmile.gif na rimtai maciau vienam zurnale tai super atrodo.. gal ten medis koks sendintas..gali buti? ir koks medis is tamsiu ir kietu ? m ? ka zinote?? g.gif o maumedzio kaip atrodo? sviesus medis?
Atsakyti
Norim virtuvej susideti kamštines grindis, ar verta, kokių minusų galim laukti?
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2006 01 10, 13:21)
Norim virtuvej susideti kamštines grindis, ar verta, kokių minusų galim laukti?

as nedeciau schmoll.gif man ji atrodo nepraktiska virtuvej. kamstis linkes igert dregme, del savo poretumo, o tyskantis skysciai, taukai ir pan. gamybos metu yra neisvengiami. tai nebent buna gamykline dregmei atspari impregnuota kamstine danga, arba reiktu paciam impregnuot - pvz. uzlakuot. bet siuo atveju puse zavesio dingsta... be to nuo dazno valymo lakas nueina... siuo atveju ir ilgaamziskumas abejotinas... schmoll.gif
Atsakyti
Lanaa,

iš kur tiek žinai apie kamštį? Gal teko su juo susidurti? labai įdomu, nes mes galvojame kamštį dėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2006 01 10, 22:16)
Lanaa,

iš kur tiek žinai apie kamštį? Gal teko su juo susidurti? labai įdomu, nes mes galvojame kamštį dėti ax.gif

darbine praktika kaip sknt rolleyes.gif kamsti esu anksciau naudojus grindims (virtuvej nebandziau), tai nieko blogo negaliu pasakyt schmoll.gif be to, kad naturali, silta medziaga dar privalumas butu gera amortizacija, bei garso sugeriamumas. klijuodavom kamsciu sienas ir kitokius fragmentus (kolonas ir pan.). esu net panaudojus virtuvej vietoj plyteliu. tai butent del kamscio teplumo ir dregmes igeriamumo nulakavom ji matiniu laku. kaip[ sakant kad prieziura butu lengvesne.
Atsakyti
Mano nuomuonė apie kamštį buvo nekokia,kažkaip nepatiko jis man arba bent jau dizainerei jį negražiai pateikdavo. Jis tamsus ir margas ir kai visą sieną apklijuodavo kamščiu,man nesižiūrėdavo. O visai neseniai nuomuone pakeičiau,todėl,kad lankiaus tokio pažįstamo bute,jis grindis kambariuose susiklojęs,tai man labai patiko,grindim tinka,minkšta,šilta,malonu vaikščiot basai ar vien tik su kojinėm.
Atsakyti
Be galo noriu miegamąjame kamštinių grindų. Vyras priešinasi ir bruka laminatą. Aš tos sintetikos pakęsti negaliu. Man reikia motyvuoti vyrą, kad nesipriešintų kamštinei dangai. Gal turite rimtų argumentų?
Kur galima įsigyti sumaunamas grindis, nes, kaip skaičiau, jos storesnės už klijuojamas.Senukuose tik klijuojamos.
Atsakyti