Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

QUOTE(maza:) @ 2005 05 05, 14:01)
Kiek suprantu tai nuo atsparumo kalsės ir kaina priklauso? Ar nuo kokybės klasės? g.gif

ir nuo to ir nuo kito, bet neypatingai daug skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 05 05, 08:56)
Nebelabai pamenu, bet regis atsparumo klase reiktu rinktis ne mazesne nei 32. O kita lyg kokybes klase buna- tai ne didesne nei II. Siaip tai patarti turetu parduotuveje. Aisku kiti bando nekondicini ibrukti - tai pati supranti, kad tokio nereikia pirkti.

O zmones su nekondiciniu kaip tik kartais neblogai prasisuka-bo ten gi jos ne visos pazeistos buna, o tik kas kazkelinta, tai atrenka,tas kur nelabai kokios ir sudeda,ten,kur pvz. baldai uzsistato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 05 05, 20:28)
O zmones su nekondiciniu kaip tik kartais neblogai prasisuka-bo ten gi jos ne visos pazeistos buna, o tik kas kazkelinta, tai atrenka,tas kur nelabai kokios ir sudeda,ten,kur pvz. baldai uzsistato ax.gif

kiek man teko matyti - tai buna su kokiu nors bruksniu spalvotu, arba kazhkokiasi taskuciais, arba siaip rastas issiliejes, kartais krastai pabangave - as gal nerizikuociau, o baldai tai irgi neaamzinai vienoj vietoj stovi. Tik tiek, kad.man rodos, verkiu gatveje prie sankryzos su kareiviu gatve yra pardoshke, kur perkant nekondicini- jei pasitaikytu labai leva plokste- leisdavo pakeisti, aisku i kita nekondicini wink.gif paprastai buna nurodyta, kiek procentu ploksciu glb brokuotos, bet kainu skirtumas visvien to neatperka, o kur dar shventa ramybe g.gif? biggrin.gif
Be to plika akimi gali buti ir nepastebimas brokas, o sudejus- tai matytusi.
Panasiai kaip kad draugams sudejo meistrai dizainerio uzsakytas brangias plyteles vonioje- nu visos taskuotos doh.gif , jiems sake, kad taip turi buti- tokia technologija..., o kadangi zmones dizaineriu pasitikejo ir po parduotuves nevaiksciojo- tai nemate, kad jos kazkokioj parduotuvej visai pigiai kaip nekondicines parduodamos unsure.gif - jiems ju giminaiciai kazkokie netycia (o gal ir tycia unsure.gif ) pasake, o kai nuvaziavo- akurat doh.gif
Atsakyti
Bet man vienoje parduotuveje sake, kad prie nekondicinio ir visus likucius sudeda.. pvz. man vienam kambariui reikia labai nedaug to laminato (9 kv.m), tai prie nekondicinio rodė, kaip sake pardaveja, likuti.... tai kaip ten dabar tiketi ja, likutis ten ar nekondicinis g.gif
Kiek apžiūrėjome, tai plika akim kažkokių pažeidimų nesimatė.... bet ar ten kokių brukšnelių ar taškelių nera... tai ką aš žinau... g.gif
O kaina tai labai viliojanti. 32 klasė (ar kaip ji ten) 10 Lt. kainuoja...
Atsakyti
manau, gali būti, kad likutis. siūlau kreiptis į administraciją, jei kas neaišku, nes nukainota prekė privalo būt pažymėta, kodėl ji nukainota- jei tai "nekondicija", t.y. kokybės trūkumai, tai turi būti pažymėta, kas - deformacija, fiziniai pažeidimai, spalvos neatitikimas ar pan. Nesvarbu, kad tau reikia nedaug ir pigiai- nueik pas vadovą ir klausk.
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 05 06, 09:14)
Bet man vienoje parduotuveje sake, kad prie nekondicinio ir visus likucius sudeda.. pvz. man vienam kambariui reikia labai nedaug to laminato (9 kv.m), tai prie nekondicinio rodė, kaip sake pardaveja, likuti.... tai kaip ten dabar tiketi ja, likutis ten ar nekondicinis g.gif
Kiek apžiūrėjome, tai plika akim kažkokių pažeidimų nesimatė.... bet ar ten kokių brukšnelių ar taškelių nera... tai ką aš žinau... g.gif
O kaina tai labai viliojanti. 32 klasė (ar kaip ji ten) 10 Lt. kainuoja...

Nekondicinis irgi buna įvairus,jeigu tas už 10lt.tai jame tikrai yra vizualiniu defektų ir tam kad gražiai sudėti reikia labai taikyti be to patalpa turi buti nedidelė,su daug pjaustymų.Aš pats pirkau ta kur po 17-19lt.jis irgi skaitosi nekondicinis,bet net nustebau radau tik dvi lentutes(iš 60kv.m.) su vizualiniais defektais,visi kiti defektai tai palūže kampeliai jungčių tai yra tokių vietų kur sudėjus nesimato.Dabar jau sudėjau ir nieks nepasakys kad tai nekondicinis thumbup.gif nors gal tik man taip pasisekė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2005 05 05, 08:57)
geras medis tai aukstos kokybes, kietas (uosis, azuolas), gerai apdirbtas, gerai isdziovintas, gerai sudetas ir geru laku nulakuotas.... wink.gif..... o susideti medi minksta ir saugoti, ziureti i kiekviena atejusi kaip i priesa, nes su kablukais atsistojo, ar pati bijok zingsnio zengti, kad grindims nieko neatsitiktu..... kai uz ta pacia kaina galima susidet laminata ir be baimes gyventi wink.gif..... mes gi neturime daiktams tarnauti, daiktai mums tarnauja wink.gif....
kad medis geriau uz laminata sutinku..... bet tik ne pigus medis. Susidejus prasta medi kur tas gerumas, kai tarpai atsiranda ir t.t. .......

smile.gif o cia kaip paziuresi..
tiek tarpai, tike girgzsejimas... naturalu..
yra zmoniu kuriems tai netrukdo..
is principo medis negali but prastas.. jis galbut minkstas.. bet tiesiog savybe.. tuo atveju naudojamas ne butinai grindims. . .
siaip pvz. mes dedam stambu uosio parketa 42lt/kv.m .. "gero" laminato kaina panasi..
cia tik siaip pastebejimai neagituoju nei pries laminata nei uz medi.. kiekvieno pasirinkimo reikalas.. kuo daugiau atsiliepimu tuo geriau.. susirenki daugiau info ir apsisprendi..
Atsakyti
prie kralikėlio tik prisijungt gliu kovoje už medį- man bet koks geriau nei laminatas. Bet kiekvieno valia daryt savaip.
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2005 05 05, 08:57)
..... mes gi neturime daiktams tarnauti, daiktai mums tarnauja wink.gif....

kad medis geriau uz laminata sutinku..... bet tik ne pigus medis. Susidejus prasta medi kur tas gerumas, kai tarpai atsiranda ir t.t. .......

Todel ir pasirinkom azuolo parketlentes tegul tarnauja jis mums( tiksliau vaikams) kaip gali ,ir net nesiruosiu saugot nuo vaiku zaislu dungsejimo,nes ju kambaryje ir sudetas. wink.gif
Porai metu jei kilimine danga atpuola deciau linoliauma,jei tame paciame butew ruosciausi ilgiau gyvent ,bet nebutu "money money" kaip sake autore,deciau OSB ir gyvenciau kol atsirastu tie money medziui smile.gif
sekmes.
Atsakyti
Is savo patirties galiu pasakyti, kad laminatas geriau uz linoleuma..... Nezinia, kada tie money atsiras, ir jei laikas uzsites, tai visgi laminatas ilgiau tarnaus nei linoleumas.....
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 05 07, 16:05)
prie kralikėlio tik prisijungt gliu kovoje už medį- man bet koks geriau nei laminatas. Bet kiekvieno valia daryt savaip.

Nu va, oas "laminatininke", tai jauciu irgi medi desiuos tongue.gif Bo su vyru nusiziurejom tokias trisluoksnes azuolines parketlentes ax.gif Na,kolkas tik vienam kambary zadam tokias det,o kituose laminata,bet man tai kazko kirba noras,visuose kambariuose toki pat susidet, tik kolkas vyrui nesakau doh.gif Pirma paziuresim,kokio dydzio paskola isirengimui gausim,tada jau bus matyt blush2.gif

O siaip gal kas ka gero ar blogo apie tas trisluoksnes parketlentes is savo patirties pasakyt galetu? I ka reiktu atkreipt demesi jas perkant,kad neapsisaut? g.gif
Atsakyti
Pas mus trisluoksnes parkeltelentes, buko smile.gif
Visai nieko, tik reikia skaityti instrukcija dedant. Pas mus darbininkai sudejo kaip laminata, neklijavo prie grindu, tai dar tik 2 metai, o jau tarpai, tarpai, labai dideli ir jau negraziai atrodo.... Bet siaip as tai tik uz parketa buciau, bet matyt mums name teks jo atsisakyti vien del suns. Nes gaila pinigu (o geras parketas tikrai kainuoja daugiau nei laminatas), nes grazios grindys butu gal kelias savaites, vis tie nagai naguciai biggrin.gif
Be to, laminata paprasciau pakeisti, kai nusibos ar issideves smile.gif
Atsakyti